3 günde mi varBu sekilde canım
Ben gunde 1 tane yapiyorum 3.30 - 4 . 00 gibi yapiyorum yapmadan iki saat once su icmeyin diyorlardi .birde günde kaç tane hangi saatler arası yaptınız
Ben koyulasmaya basladığı gün ve diğer günler hep değerlendirdim canım...Hangi her gun iliski oldu mu acep yoksa sadexe koyu gorunce mi
Hadi insallah guzel haberler ilk hamiş sen olursun sonra sirasiyla biiizzBen koyulasmaya basladığı gün ve diğer günler hep değerlendirdim canım...
İlk bat 5 agustos var sanırım..Hadi insallah guzel haberler ilk hamiş sen olursun sonra sirasiyla biiizz
Aayyy dusunsene belki su an karnindadir tomurcukİlk bat 5 agustos var sanırım..Amin inşaallah canım benim
AhahahahAayyy dusunsene belki su an karnindadir tomurcuk
Vallaha hayirlisi olsunnAhahahahay belki de hadi inşallah hayırlısıyla sağ salim sağlıklıca... Pazar günü bi test yapayım bakalım
Allah herkesin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı umutsuzluğa kapılmamak lazımOnlarin yazdiklarini okuyunca umudum tukeniyor iyice ☺☺hep mi olumsuz hepsi mi olumsuz konusurlar resmen negatif enerji ☺son enerji bükücüler
EveetAllah herkesin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı umutsuzluğa kapılmamak lazım
genelde saat sabah 10 ve 8 saat sonrası gibi diyolarda günde 2 taneBen gunde 1 tane yapiyorum 3.30 - 4 . 00 gibi yapiyorum yapmadan iki saat once su icmeyin diyorlardi .
Acenmmiyim ya bu konudagenelde saat sabah 10 ve 8 saat sonrası gibi diyolarda günde 2 tane
kız araştır iki faydan dokunsun bizede ölür müsünAcenmmiyim ya bu konuda
Canım senin çocuğun var mı gerçekten Allah nasip etsin hayırlısıyla versin de paranın önemi yok zaten sürekli muayene gidiliyor ilaçlar falan derken yine bi sürü para gidiyor hayal kırıklığı üzüntüsü de cabasıŞehir olarak fiyatlar değişiyor sanırım tatlım benimde özel ama klomenle tedavi uyguladı doktorum ondan uygun oldu sanırım başka yöntem olsaydı o fiyatları bulabilirdi ya doktor iyi olsun güzel yönlendirsinde bu konuda paranın hiç önemi yok
Ayy resmen 2. Çizgi belirmiş kız git kan ver benceBat 7 agustos benide ekler misiniz. Birde ben az önce test yaptim degerlendirir misiniz arkadaşlar
Canım sanki silik gözüküyor ben öyle gördümBat 7 agustos benide ekler misiniz. Birde ben az önce test yaptim degerlendirir misiniz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?