- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Insallahhhh . Zaten bu ay olmazsa artik mecburen tedavi
Ahahaha günaydın... Gebeyik evetGuuunayyyddiiinnn minnoooş anneeellleeerrrrrgebeyiz mi güne gebe baslayalim
1 yildir normal deniyoruzKaçıncı denemeniz
Ahahaha günaydın... Gebeyik evetbakalım sıra ile gelsin çift çizgiler
1 yildir normal deniyoruz
Ahahah ovulasyonum bitti... Bebeğime kuvvet diyeyim ahahahahinsallah gebeyizdir .. uvulasyonlarimiza kuvveett
atarmısın testlerini bu ay bende yapacam sipariş verdim de netten testAhahah ovulasyonum bitti... Bebeğime kuvvet diyeyim ahahahahembriyoma kuvvet
Insallah olucak olucak dermansiz dert yoktur . ALLAH kuluna kaldiramayacagi yük vermezmişRabbim en kısa zamanda güzel haberlerle sevindirsin hepimizi inşallah
Embriyona kuvveetttt tutun yavrumAhahah ovulasyonum bitti... Bebeğime kuvvet diyeyim ahahahahembriyoma kuvvet
Evet atar misin testlerini ben de basladimatarmısın testlerini bu ay bende yapacam sipariş verdim de netten test
Bahar şenliği MasallahMaşAllah ne şenlikli bir grup gülücükler havada uçuşuyo
Aynen aynen benimde o dikkatimi çekti aslında çok güzel insanın içini karartmasından başka bişey değilBahar şenliği Masallahumutsuzluk yok diğer benzeri konulara bi giriyorun icim karariyor oralarda herkes cok ciddii herkes bi tükenmiş bitmiş herkes uzgun surat aglayan surat atiyor aayyyy içimi bayiyorlar burasi efsane
Bu sekilde canımatarmısın testlerini bu ay bende yapacam sipariş verdim de netten test
Onlarin yazdiklarini okuyunca umudum tukeniyor iyice ☺☺hep mi olumsuz hepsi mi olumsuz konusurlar resmen negatif enerji ☺son enerji bükücülerAynen aynen benimde o dikkatimi çekti aslında çok güzel insanın içini karartmasından başka bişey değil
Hangi her gun iliski oldu mu acep yoksa sadexe koyu gorunce miBu sekilde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?