- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
Hayır henüz testler vs olmadı ikimiz için de Doktorum daha yaşım da genç olduğu için birkaç ay daha denememi istedi aslında bakarsan bu 4 ayın iki ayı tamamen boş geçti cenazeler aile evine gidiş vs dolayısıyla ilk ay desen zaten acemilik heyecanIkinizde kontrol ettirdiniz mi kendinizi belki soeun sizde degil de esinizde olabilir
Herkes gayet iyi tatlım ağustos annesi olmayı planlıyoruz biriside sensin işteİnşallahhhhsizler ne durumdasınız tüm sohbeti okuyamadım kusura bakmayın
İnşallah allah gönlümüze göre verir ben bir gelişme olursa tekrar yazacağım size hoşçakalın iyi gecelerHerkes gayet iyi tatlım ağustos annesi olmayı planlıyoruz biriside sensin işte
Bence gidin alttan yatan bi sorun varsa çözün erkenden yolun basindaykenHayır henüz testler vs olmadı ikimiz için de Doktorum daha yaşım da genç olduğu için birkaç ay daha denememi istedi aslında bakarsan bu 4 ayın iki ayı tamamen boş geçti cenazeler aile evine gidiş vs dolayısıyla ilk ay desen zaten acemilik heyecantam anlamıyla ilk kez bu ay denemiş olduk
HE kız dert oldu hakkat başlarınaSanki yapsam onlar mi bakicak dert olmus herkeseammann yaaa her iki tarafta da torun var . Benim de gec olsun
Ben 24 senHE kız dert oldu hakkat başlarınayaş kaç canım
Yaz canım hoşçakal iyi geceleeeeerİnşallah allah gönlümüze göre verir ben bir gelişme olursa tekrar yazacağım size hoşçakalın iyi geceler
27 tatlım olsun ya miller 30 unda evleniyor zatenBen 24 sen
Ne daha yol uzunnn27 tatlım olsun ya miller 30 unda evleniyor zatenümitsizlik yok
Dur bi oralara girmeyelim şimdilik evrene güzel msjlar veriyoruz kuzum sonra bakarız duruma göre güzel düşünelimNe daha yol uzunnnhamile kalcan dogurcan uykusuz geceler yaralar gitmeyen kilolar catlaklar vs... aglamasi acikmasi evi dagirmasi buyumesi dert bitmiyor umit var oldukca ben de varim
Hani sayılı gun cabuk gecerdi nolduDur bi oralara girmeyelim şimdilik evrene güzel msjlar veriyoruz kuzum sonra bakarız duruma göre güzel düşünelimkız saatte geçmiyor günde geçmiyor şuan beklemekten töööbeee
ASlında geçiyorda şuan hiç geçmiyo 1 yıl oldu gebelik testi yapmayı bırakalı şimdi cumartesi aşılama yapılacakya ondan geçmiyor banaHani sayılı gun cabuk gecerdi noldukim cikardi bunu
Yok ben bisey yaptirmadjm adet olursam gidicem asilama icinASlında geçiyorda şuan hiç geçmiyo 1 yıl oldu gebelik testi yapmayı bırakalı şimdi cumartesi aşılama yapılacakya ondan geçmiyor banasen aşılama yaptırmışmıydın canım ya çok karıştı isimler burda hatırlayamadım
Aşılamada çok garanti değil ama en azından yumurta çatladığı gün belli birde erkeğin sipermi yıkanıyorya o şansı var du bakalım merakla bekleyelim canımYok ben bisey yaptirmadjm adet olursam gidicem asilama icinesimde varikosel vardi o da 8 ay once ameliyat oldu iyilesti degerleri de normallesti ama hala tikirti yok bizde
Yok kiz ben calismiyorum . Koca ayi calisiyorAşılamada çok garanti değil ama en azından yumurta çatladığı gün belli birde erkeğin sipermi yıkanıyorya o şansı var du bakalım merakla bekleyelim canımsen çalışıyorsun sanırım en son 1 saat önce uyucaktın
Uyumak zorundayim simdikkAşılamada çok garanti değil ama en azından yumurta çatladığı gün belli birde erkeğin sipermi yıkanıyorya o şansı var du bakalım merakla bekleyelim canımsen çalışıyorsun sanırım en son 1 saat önce uyucaktın
Floraa12 bat12Profille uyumlu derken canım anlamadım ne demek istediğini?
kola demişsin koca diye okudum tövbe tövbDeli gibi kola cekti canim bu saattee iciyorumşey dermişim acaba hamilelik belirtisi mi
Ay kardeş ne diyosuun, süpermiş o zamanHayırlı evlat olacaklar ben ruyalarımda goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?