Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ikinizde kontrol ettirdiniz mi kendinizi belki soeun sizde degil de esinizde olabilir
Hayır henüz testler vs olmadı ikimiz için de Doktorum daha yaşım da genç olduğu için birkaç ay daha denememi istedi aslında bakarsan bu 4 ayın iki ayı tamamen boş geçti cenazeler aile evine gidiş vs dolayısıyla ilk ay desen zaten acemilik heyecan tam anlamıyla ilk kez bu ay denemiş olduk

Bence gidin alttan yatan bi sorun varsa çözün erkenden yolun basindaykenbize de daha gencsiniz diyp yolluyorlardisanki genciz diye ne oluyor erken yasta anne baba olmak istiyoruz

Ne daha yol uzunnnhamile kalcan dogurcan uykusuz geceler yaralar gitmeyen kilolar catlaklar vs...aglamasi acikmasi evi dagirmasi buyumesi dert bitmiyorumit var oldukca ben de varim
Dur bi oralara girmeyelim şimdilik evrene güzel msjlar veriyoruz kuzum sonra bakarız duruma göre güzel düşünelim kız saatte geçmiyor günde geçmiyor şuan beklemekten töööbeee

Hani sayılı gun cabuk gecerdi noldu kim cikardi bunu
ASlında geçiyorda şuan hiç geçmiyo 1 yıl oldu gebelik testi yapmayı bırakalı şimdi cumartesi aşılama yapılacakya ondan geçmiyor bana sen aşılama yaptırmışmıydın canım ya çok karıştı isimler burda hatırlayamadım

Yok ben bisey yaptirmadjm adet olursam gidicem asilama icin esimde varikosel vardi o da 8 ay once ameliyat oldu iyilesti degerleri de normallesti ama hala tikirti yok bizde

Yok ben bisey yaptirmadjm adet olursam gidicem asilama icin esimde varikosel vardi o da 8 ay once ameliyat oldu iyilesti degerleri de normallesti ama hala tikirti yok bizde
Aşılamada çok garanti değil ama en azından yumurta çatladığı gün belli birde erkeğin sipermi yıkanıyorya o şansı var du bakalım merakla bekleyelim canım sen çalışıyorsun sanırım en son 1 saat önce uyucaktın

Yok kiz ben calismiyorum . Koca ayi calisiyor ya tutarsa hesabi asilama da genelde yapilan ilk asilama tutmuyor vucut ilaclara aliskin olmadigi icin diye okumustum bi yerde . Ikinci ucuncu de tutmasi daha yuksekmis

Uyumak zorundayim simdikkallaha emenat ol görusurüz iyi geceler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…