- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Noye kizYapmadııım
Valla test aldım sabahı beklemeye çalışıyorum ama sabırsızlandım da açıkçasıO zaman gebesin
Yok yok ilk çişinle yapValla test aldım sabahı beklemeye çalışıyorum ama sabırsızlandım da açıkçası
İnşallahYok yok ilk çişinle yapdaha dogru sonuc alirsin ay heyecanlandim hadi insallaahhh ♥♥♥
Ne zamandir bebek bekliyorsunİnşallah
Nasil bekliyorsun oyle yaLoriklorik, en iyisi iyice geçsin adet günü direk doktora koşu yapayım
Bat ne zamandiLoriklorik, en iyisi iyice geçsin adet günü direk doktora koşu yapayım
Barışık bir şekilde beklemedeyim olursa oluur olmadı bi dahakinee diyeeNasil bekliyorsun oyle yaben olsam her sabah yapardım
10 du mu kiiiiizzzzzzz 5 gun gecmis yaBarışık bir şekilde beklemedeyim olursa oluur olmadı bi dahakinee diyee
Bat 10'du
Kuzum yazan oldu mu bilmiyorum ama innovita kaliteli en doğru sonucu veriyor diye çok okudum yorumlarda kaset testler de bozuk çıkma olasılığı yüksekKızlar internetten toplu gebelik testi alıcam da marka olarak Bi önerisi olan var mı? Bu şekilde daha uyguna denk geliyo
Valla kimse yazmadı konu açtım bende herkes görsün diyeKuzum yazan oldu mu bilmiyorum ama innovita kaliteli en doğru sonucu veriyor diye çok okudum yorumlarda kaset testler de bozuk çıkma olasılığı yüksek
10 du mu kiiiiizzzzzzz 5 gun gecmis ya
Insallah oyle nisey olmaz insallah geeeeebbeeeeesindirWalla döngüm çok düzenli degildir evett çok heyecan verici inş. başka bi sorun olmamıştır, bu aya yine gecikmeli başlamaz umarım
Ben bebe time alıyordum eczaneden çok bozuk çıktı labopuikte öyle çok yanlış sonuç verdi ama erken test alacaksan o ayrı yoksa innovita al fikrimce brnde aldıktan sonra araştırdım ☺Valla kimse yazmadı konu açtım bende herkes görsün diyeHım hiç duymamıştım Bi araştırayım. Bazı yorumlarda görüyorum pozitif görünüyo ama kanda çıkmıyor sonra hayal kırıklığı..
İnnovita güvenilir mi cnmBen bebe time alıyordum eczaneden çok bozuk çıktı labopuikte öyle çok yanlış sonuç verdi ama erken test alacaksan o ayrı yoksa innovita al fikrimce brnde aldıktan sonra araştırdım ☺
İnşaallahh canım benim 8-9 gün geç olduğu vakî bu gecikmelerden dolayı en son noktaya kdr beklemedeyimmmInsallah oyle nisey olmaz insallah geeeeebbeeeeesindir♥normalde kac gun geciyor . Bence yarin yap hem icindeki kusku gider
Evet netten de araştır canım yorumlara bak içine sineni alİnnovita güvenilir mi cnm
Ben de innovita ovulasyon testi aldım, memnundumİnnovita güvenilir mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?