- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Tecrube edinmissin bisey diyemem bu konuda insallah hayırla soniclanirİnşaallahh canım benim 8-9 gün geç olduğu vakî bu gecikmelerden dolayı en son noktaya kdr beklemedeyimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tecrube edinmissin bisey diyemem bu konuda insallah hayırla soniclanirİnşaallahh canım benim 8-9 gün geç olduğu vakî bu gecikmelerden dolayı en son noktaya kdr beklemedeyimmm
Teşekkürler canım inşallah cümleten hayırlı sonuçları alırız ben de dua ediyorum herkesin en güzel zamanda, sağlıkla, sıhhatle hayırlısı ile bebişi göbişinde olsuunTecrube edinmissin bisey diyemem bu konuda insallah hayırla soniclanir
Evet bnm de hassaslasti uzerine yatinca agrio bugun sizladi surekli. Ama bel agrim regl agrisi gibi deil . Demk ki bende yokTatlim benim regl donemi bel agrim cok olur. Bu kez daha hafif bi bel agrisiydi.
Arada kasik batmasi da oldu. Ama memintolar cok hassaslasti bak ozellikle onu hissettim canim.
Aa niye olmasin olumsuz dusunme. Regl agrisi gibi demedim ki zaten daha hafif bi agri dedim senden de guzel haberi alicaz insallahEvet bnm de hassaslasti uzerine yatinca agrio bugun sizladi surekli. Ama bel agrim regl agrisi gibi deil . Demk ki bende yok
Insllh cnm cok saol ❤Aa niye olmasin olumsuz dusunme. Regl agrisi gibi demedim ki zaten daha hafif bi agri dedim senden de guzel haberi alicaz insallah
Fatmaaaa hadi son 4 gunInsllh cnm cok saol ❤
Yine ne buldun acepKizlar yaptginz negatf testler duruo mu halâ cope atmadinz insllh. Duranlar solesin bi. Bisey dicem
Ay valla acayip bisy yaptm. Birden aklima geldi. Kesin daha once yapan vardr. Altim testi tekrr idrr damlttimYine ne buldun acep
Evet nette görmüştümAy valla acayip bisy yaptm. Birden aklima geldi. Kesin daha once yapan vardr. Altim testi tekrr idrr damlttim
Foto cekebildinmi kizAnnda bi pembelik gordum bi sure sonra kayboldu. Testi duranlr da bi denesin dicektm
Hamile oldgu halde cikmadi mi nasil cikmaz yaaEvet nette görmüştüm
Ama bayan hamile olduğu halde yapılmış testi kullandı ve çıkmadı
Sende ne oldu durum
Cektm ama gorunmedi hic. Ilk damlatir damlatmaz gordum sok oldum . Belki de kendi yeridir bilemicem ole bi delilik yaptm isteFoto cekebildinmi kiz
Youtube da görmüştüm evet cnm videoyduHamile oldgu halde cikmadi mi nasil cikmaz yaa
Dur bende bi bakim heleYoutube da görmüştüm evet cnm videoydu
Bak bakDur bende bi bakim hele
Peki herzaman agrirmiydi adet doneminde goguslerinTatlim benim regl donemi bel agrim cok olur. Bu kez daha hafif bi bel agrisiydi.
Arada kasik batmasi da oldu. Ama memintolar cok hassaslasti bak ozellikle onu hissettim canim.