Hih iste benm de yorgunluk agrisi gibi oluoKızlar bende belirtilerimi söyliyim merak edenler içinBir hafta öncesinden bel agrilarim başladı ama yorgunluk ağrısı gibiydi. Yumurtaliklarima ara ara kramplar girdi . Ama en çok beni heyecanlandiran farklı olarak göğüs sizlamasi oldu.. Aslında regl donem öncesi gibiydi kısmen ama bu ağrılar sızılar farklı olarak uzun sürmedi gelip geçti ama ara ara sürekli oldu.
Olabilir cnm sakın kacrmaa esin yannda miYaaa asiri göğüs ağrım var kesin ve kesin yeni yumurtluyorum
Yok gülüm zaten o sıkıntıya epey bi ayriyizOlabilir cnm sakın kacrmaa esin yannda mi
Tüh yaaYok gülüm zaten o sıkıntıya epey bi ayriyiz
Malesef kullandım boşa gitti hiç koyulasma olmadi 13. Güne kadar sonrada bayram ve memleket girdi araya cnmTüh yaabu ay ovu testi falan da kullanmdin dimi
Esinle ne zmana kdr beraber oldnz pki belki denk gelmistrMalesef kullandım boşa gitti hiç koyulasma olmadi 13. Güne kadar sonrada bayram ve memleket girdi araya cnm
Amin canım inşallah hepimize nasip olsun@NorthCarolina
fikoss
A Ahsenelam
Yaaa bugün ne güzel bir gün baya gebemiz var bugünhayırlı olsun gebelikleriniz sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Canim bence çok umut var.bel ağrısı , kaşık ağrısı, sarı akıntı süper.Ama 12. gün yumurtlamaya nekadar yakındı acabaMerhaba arkadaşlar benimde en son ihtimal yarın yada cumartesi adet olmam gerekiyor.insallh bende hamileyimdir.bu ay sadece adet baslangicinin 10 ve 12.ci günlerini degerlendirebldik. 3 gün öncesi ağırı bel ve kaşık ağrım oldu.ve bugünde aşırı sıcak basıyor.birde 3 4 gün öncesi sarı akintim oldu 1 gün boyunca. Sizce Olablr mi umut var mi
Canım ben 2. çizgiyi bugün gördüm.bat a 3 gün var.Ve belirti neredeyse olmadi bende.Sadece bikac gün önce şiddetli bir batma hissettim rahimde.Bugun de kasılma gibi bir şey vardı rahimde.bir de bel ağrısı var bugün birazBide kan verdiler mi belirtiler neydi bat geçti mi kızlar bizi aydınlatın
Evet bende onu düşünüyorum nekadar yakındı.ama şu da var daha önceki aylarda 14 16 ci günler arası cok degerlendiriyorduk olmuyordu.acaba önce mi oluyor yumurtlama .keske olmus olsa tabi.esim cok agir grip olmasa 10 12 14 16 gunleri degerlendrecektik.ama sadece 10 ve 12. Ci günleri degerlendirebldikCanim bence çok umut var.bel ağrısı , kaşık ağrısı, sarı akıntı süper.Ama 12. gün yumurtlamaya nekadar yakındı acaba
Yani kaç günde bir adet olduğuna bağlı .28 ve daha az ise tutmuş olabilir.brlki erken yumurtluyorsun.hic belli olmuyor canım .hayirlisiEvet bende onu düşünüyorum nekadar yakındı.ama şu da var daha önceki aylarda 14 16 ci günler arası cok degerlendiriyorduk olmuyordu.acaba önce mi oluyor yumurtlama .keske olmus olsa tabi.esim cok agir grip olmasa 10 12 14 16 gunleri degerlendrecektik.ama sadece 10 ve 12. Ci günleri degerlendirebldik
İnsallahhh gönlüne göre olsunHih iste benm de yorgunluk agrisi gibi oluogoguslerim de arada sizlio. Ay ayni gibi yaa Allhm noluuur
Aminnn insallahAmin canım inşallah hepimize nasip olsun
canım yanlıs anladın onunda senin gibi baska topiklerde muhabbetleri olmustuda bir araAsk olsn demk beni o kdr yakjn gormuosn
İnsallah bu sefer üzülmeyeceksin canımEvet canım kan testi yaptırıp 2 günde takip edeyim bu sefer.hcg düzenli artıyor mu acaba.En azından en başından bilirim.Gecen sefer 74 te kalıp kimyasal olmuştu.Ama bütün belirtiler vardı o zaman.anlamadim ben bu işi.bakalim hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?