- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Insallah karrrrrşşiiimmm insallahhhevet yaa insllh bosuna cekmiorzdur bu heyecani
Insallah insallahhh coooookk amiiinnnnnnnAyyy amin amin inşallah günler geçtikçe heyecanlanmaya başladım. Hadi şimdi sıra siz 20 lerde hayırlı haberlerle inşallah
Batlari gelip gecenler ne durumdasinz ses verin kizlar
@NorthCarolina
@Floraa12
@meryem6yrr
@ordekimsibocuk
M Maruki
@abutruno
@Karakarsu
@LadyMorganas
Yok yok umudunu kaybetme her şey bitmiş değil
Insaaaallllaaaahh insalllaaaahahhhYok yok umudunu kaybetme her şey bitmiş değilbak arkadaş çok bir belirti yaşamamış ama gebe inşallah bizde gebe kalacağız bu ay
Doktorlara göre sebepsiz infertiliteInsaaaallllaaaahh insalllaaaahahhhsenin ozel degilse sorun neydi .
Evet icine heyecanli o bizim gibi disina vurmuyorTabi heyecanlıdır bize belli etmiyordur
Benim de esimde varikosel vardi ameliyat oldu 9 ay onceDoktorlara göre sebepsiz infertilite
Yeni bat gununu yazdr cnm nanayaMaalesef tam günümde oldum ben de
Yat kiz bisy olmaz ki. Ben bazen bilerek yatiorm agri olcak mi diyeInsallah karrrrrşşiiimmm insallahhhya varya bebel vardir diye de yuz üstü yatamiyom
Şimdi en az ikiniz kadar merak ediyorum sonucu
L Loriklorik
F Fatma KTL
İkinizin bat tarihi yakın ben heyecan yaptım
O zaman ben de oyle yapcamYat kiz bisy olmaz ki. Ben bazen bilerek yatiorm agri olcak mi diyeagri varsa bebis vardr diye biliorm
Yap yap ciddiym benO zaman ben de oyle yapcam
Ben bu ay bu kadar heyecan yaptim sadece bu topik sayesinde yoksa onceki aylar hoc heyecanli degildim . Nedense bu ay burasi sayesinde hamilelik moduna giriyorum .heyecansiz olmuo bu isler . Sonucu guzel bitsin dee
Onu da yaparim ayaip ettinYap yap ciddiym ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?