Düzelmiştir umarım. Takviye olarak keçiboynuzu pekmezi ve e vitamini kullansın erkekler için çok yararlı sperm kalitesini sayısını artırıyormuşBenim de esimde varikosel vardi ameliyat oldu 9 ay once
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzelmiştir umarım. Takviye olarak keçiboynuzu pekmezi ve e vitamini kullansın erkekler için çok yararlı sperm kalitesini sayısını artırıyormuşBenim de esimde varikosel vardi ameliyat oldu 9 ay once
Amin inşallah güzel sonuçlar gelecekheyecansiz olmuo bu isler . Sonucu guzel bitsin dee
Denedik onlari ameliyattan once kecobpynuzu kuru yapiyordum ameloyat sonrasi da bir ay keciboynuzu ozu kullandi . Daha da bosey yapmadikDüzelmiştir umarım. Takviye olarak keçiboynuzu pekmezi ve e vitamini kullansın erkekler için çok yararlı sperm kalitesini sayısını artırıyormuş
Aminnnn çok sağolunNorthCarolina
@fikoss
A Ahsenelam
Yaaa bugün ne güzel bir gün baya gebemiz var bugün hayırlı olsun gebelikleriniz sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Mevayigit, hiç gebelik yaşamadım bilmiyorum bir yorum yapamam ancak, her adet gördüğümde normalden daha sık (affedersiniz) b.abdeste çıkıyorum. Bunun sebebini duymuştum bağırsak ve rahim birbirine bitişik olduğundan, adet gördüğümüz zaman da bu bölgede kan dolaşımı hızlanır. Dolaylı olarak bağırsak faaliyetleri artar.Kızlar afedersiniz ama hamilelik belirtisi demek istemiyorum kendimi dinlemiyorum zaten ama afedersiniz büyük abdest değişirmi gebelikte. Normalde cok duzenli cıkarım. Ama bu sefer cok değişti. Herşeyiyle yani.
Degisebilir. Kabizken ishal ya da kabiz olunabilirKızlar afedersiniz ama hamilelik belirtisi demek istemiyorum kendimi dinlemiyorum zaten ama afedersiniz büyük abdest değişirmi gebelikte. Normalde cok duzenli cıkarım. Ama bu sefer cok değişti. Herşeyiyle yani.
Aa bilmiyordum oyle mi. İlginç. Ne zaman dı gununuz.Mevayigit, hiç gebelik yaşamadım bilmiyorum bir yorum yapamam ancak, her adet gördüğümde normalden daha sık (affedersiniz) b.abdeste çıkıyorum. Bunun sebebini duymuştum bağırsak ve rahim birbirine bitişik olduğundan, adet gördüğümüz zaman da bu bölgede kan dolaşımı hızlanır. Dolaylı olarak bağırsak faaliyetleri artar.
Ben hala adet göremedim. 28.günü de bitirdim ama 3 gün daha bekleyeceğim bu haftasonunu adet olmadan geçirirsem işyerinden p.tesi izin alıcam sabah erkenden kan testine gitmek için.
Kabızlıkta değil garip bişey oldum.Degisebilir. Kabizken ishal ya da kabiz olunabilir
NasilKabızlıkta değil garip bişey oldum.
Takvimde 12siAa bilmiyordum oyle mi. İlginç. Ne zaman dı gununuz.
Maşallah baya gecmiş inşallah gebesindir canım ezan okunuyor inşallah Allah isteyenlere hayırlı zamanda saglıkla sıhhatle dunyaya gelecek evlatlar nasip etsinTakvimde 12si
Test neyin yapmadin mi giiiTakvimde 12si
Tatlim benim regl donemi bel agrim cok olur. Bu kez daha hafif bi bel agrisiydi.
O zaman gebesinBat tarihim bugün regl olamadım ama 12sinden beri akıntı var bende de pembe si bugün sarıya döndü mukus gibi
YapmadııımTest neyin yapmadin mi giii