• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzelmiştir umarım. Takviye olarak keçiboynuzu pekmezi ve e vitamini kullansın erkekler için çok yararlı sperm kalitesini sayısını artırıyormuş
Denedik onlari ameliyattan once kecobpynuzu kuru yapiyordum ameloyat sonrasi da bir ay keciboynuzu ozu kullandi . Daha da bosey yapmadik

Kızlar ya ben geçmişi bir daha yaşıyorum galiba. :D Geçen sene de satım 16 Temmuz, batım 12 Ağustos imiş. Ben üç ay kadar adet görmeyip en son tarlusal kullanarak Eylül sonu regl olmuştum. Her yıl böyle bir şeyin olması mümkün mü? Acaba sıcaklardan mı adetten kesiliyorum ki? Kafamda deli sorular. Dejavu tam olarak bu oluyor galiba :D

Kızlar afedersiniz ama hamilelik belirtisi demek istemiyorum kendimi dinlemiyorum zaten ama afedersiniz büyük abdest değişirmi gebelikte. Normalde cok duzenli cıkarım. Ama bu sefer cok değişti. Herşeyiyle yani.

Kızlar afedersiniz ama hamilelik belirtisi demek istemiyorum kendimi dinlemiyorum zaten ama afedersiniz büyük abdest değişirmi gebelikte. Normalde cok duzenli cıkarım. Ama bu sefer cok değişti. Herşeyiyle yani.
Mevayigit, hiç gebelik yaşamadım bilmiyorum bir yorum yapamam ancak, her adet gördüğümde normalden daha sık (affedersiniz) b.abdeste çıkıyorum. Bunun sebebini duymuştum bağırsak ve rahim birbirine bitişik olduğundan, adet gördüğümüz zaman da bu bölgede kan dolaşımı hızlanır. Dolaylı olarak bağırsak faaliyetleri artar.
Ben hala adet göremedim. 28.günü de bitirdim ama 3 gün daha bekleyeceğim bu haftasonunu adet olmadan geçirirsem işyerinden p.tesi izin alıcam sabah erkenden kan testine gitmek için.

Degisebilir. Kabizken ishal ya da kabiz olunabilir

Mevayigit, hiç gebelik yaşamadım bilmiyorum bir yorum yapamam ancak, her adet gördüğümde normalden daha sık (affedersiniz) b.abdeste çıkıyorum. Bunun sebebini duymuştum bağırsak ve rahim birbirine bitişik olduğundan, adet gördüğümüz zaman da bu bölgede kan dolaşımı hızlanır. Dolaylı olarak bağırsak faaliyetleri artar.
Ben hala adet göremedim. 28.günü de bitirdim ama 3 gün daha bekleyeceğim bu haftasonunu adet olmadan geçirirsem işyerinden p.tesi izin alıcam sabah erkenden kan testine gitmek için.
Aa bilmiyordum oyle mi. İlginç. Ne zaman dı gununuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back