Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
millet hamile olduğunu bilmeden haldır haldır halay çekiyor yine birşey olmuyor rabbim nasip ettiyse merak etme ne yapsan düşmez
şimdi halay ne alaka bende anlamadım demekki bende oraya takılmışım:))))
Kolum kanadım tutmuyor zaten nasıl hastayım birgorseniz. Allah buyuk buayda olmazsa herheangi bir beklentiye girmeyecegim vakti saati gelince olur nasıl olsa canım benim

bir an kendimi gördüm sende

Kolum kanadım tutmuyor zaten nasıl hastayım birgorseniz. Allah buyuk buayda olmazsa herheangi bir beklentiye girmeyecegim vakti saati gelince olur nasıl olsa canım benim
tam böyle düşündüğüm anda biri gelip diyorki siz hala çocuk düşünmüyonuz mu? ağzına gözüne s.... asım geliyor işte ozaman

millet hamile olduğunu bilmeden haldır haldır halay çekiyor yine birşey olmuyor rabbim nasip ettiyse merak etme ne yapsan düşmez
şimdi halay ne alaka bende anlamadım demekki bende oraya takılmışım:))))
Halayla on kiloyu halıyla on kiloyu bagdastırdıgınız icin sizleri tebrik ediyorum harikasınız L Loriklorik alplina

tam böyle düşündüğüm anda biri gelip diyorki siz hala çocuk düşünmüyonuz mu? ağzına gözüne s.... asım geliyor işte ozaman

Düsünmemizmi gerekiyor desen bir derttt demesen bir dert
Onlar cevabı haketmiyor bence sallamayacaksın
Umursamadıgını gorunce birdaha sormaya cesaret edemezler

Girerim arada

Kızlar benim bat a 3 gün kaldı ama 3 günden beri adet olacakmış gibi ağrım var ara ara geliyo kesiliyo niye anlamadım kesin adet olucam bu ayda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…