Kolum kanadım tutmuyor zaten nasıl hastayım birgorseniz. Allah buyuk buayda olmazsa herheangi bir beklentiye girmeyecegim vakti saati gelince olur nasıl olsa canım benimmillet hamile olduğunu bilmeden haldır haldır halay çekiyor yine birşey olmuyor rabbim nasip ettiyse merak etme ne yapsan düşmez
şimdi halay ne alaka bende anlamadım demekki bende oraya takılmışım:))))
bir an kendimi gördüm sendeSeni cok iyi anlıyorum canım.
Bende aynı durumdayım durumdaydım.
Cok istemedigim halde bir anda olması icin nasıl cırpındıgımı fark ettim halbuki hayatımdan memnun gecinip gidiyordum.
Hırs yaptım inat yaptım kendime kızdım dunyaya kızdım insanlara cevreme kızdım herkesi sucladım sonuc yine olmadı.
Simdide bosvermislik sendromundayım.
Belkide en dogrusu bu cünkü.
Olursada Allahtan olmazsada Allahtan.
Onun hakkımızda yazdıgı hikmetleri biz bilemeyiz ne yazıkki.
Ancak o ol derse olur.
O yüzden bizim saglıgımızdan hicbirsey onemli degil canım benim. Once saglık sonra saglıklı bebekler vakti gelince olur zaten. Herseyi Allaha havale et ve rahatlıkla onun senin icin planını otur ve izleburayada girmemezlik yapma küserim
Oyüzden hepimiz buradayız kaderdasımbir an kendimi gördüm sende
tam böyle düşündüğüm anda biri gelip diyorki siz hala çocuk düşünmüyonuz mu? ağzına gözüne s.... asım geliyor işte ozamanKolum kanadım tutmuyor zaten nasıl hastayım birgorseniz. Allah buyuk buayda olmazsa herheangi bir beklentiye girmeyecegim vakti saati gelince olur nasıl olsa canım benim
Halayla on kiloyu halıyla on kiloyu bagdastırdıgınız icin sizleri tebrik ediyorum harikasınızmillet hamile olduğunu bilmeden haldır haldır halay çekiyor yine birşey olmuyor rabbim nasip ettiyse merak etme ne yapsan düşmez
tam böyle düşündüğüm anda biri gelip diyorki siz hala çocuk düşünmüyonuz mu? ağzına gözüne s.... asım geliyor işte ozaman
Hayırlara cıksın insallaaahBen bugun ruyamda test yapiodm kipkirmizi iki cizgi cikiodu
Amin insllh. Hep cocugum oldgunu gorrdum bu sefer ilk defa test yaptmHayırlara cıksın insallaaah
Girerim aradaSeni cok iyi anlıyorum canım.
Bende aynı durumdayım durumdaydım.
Cok istemedigim halde bir anda olması icin nasıl cırpındıgımı fark ettim halbuki hayatımdan memnun gecinip gidiyordum.
Hırs yaptım inat yaptım kendime kızdım dunyaya kızdım insanlara cevreme kızdım herkesi sucladım sonuc yine olmadı.
Simdide bosvermislik sendromundayım.
Belkide en dogrusu bu cünkü.
Olursada Allahtan olmazsada Allahtan.
Onun hakkımızda yazdıgı hikmetleri biz bilemeyiz ne yazıkki.
Ancak o ol derse olur.
O yüzden bizim saglıgımızdan hicbirsey onemli degil canım benim. Once saglık sonra saglıklı bebekler vakti gelince olur zaten. Herseyi Allaha havale et ve rahatlıkla onun senin icin planını otur ve izleburayada girmemezlik yapma küserim
Ben cokta cocuk gordum cokta test yaptım umudunu kırmak gibi olmasın ama bilinc altı cok onemli tabiAmin insllh. Hep cocugum oldgunu gorrdum bu sefer ilk defa test yaptm
Gercek çıksın inşallah canımBen bugun ruyamda test yapiodm kipkirmizi iki cizgi cikiodu
Zaten hep ondan oluoBen cokta cocuk gordum cokta test yaptım umudunu kırmak gibi olmasın ama bilinc altı cok onemli tabi
InsllhGercek çıksın inşallah canımne güzel bir rüya görmüşsün
millet hamile olduğunu bilmeden haldır haldır halay çekiyor yine birşey olmuyor rabbim nasip ettiyse merak etme ne yapsan düşmez
Onceden agrın oluyomuydu canım boyle adet oncesinde?Kızlar benim bat a 3 gün kaldı ama 3 günden beri adet olacakmış gibi ağrım var ara ara geliyo kesiliyo niye anlamadım kesin adet olucam bu ayda
En erken 3 gün önce falan olurdu bu ay 5 gün önceden başladıOnceden agrın oluyomuydu canım boyle adet oncesinde?
Hayırlısı olsun insallah ya insallah bebek agrılarıdırEn erken 3 gün önce falan olurdu bu ay 5 gün önceden başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?