- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
Batim bugün canım onu bekliyorum ya olmadım daha aslında dün de bekliyordum ağrım vardı olmadım bakalimNe zaman batin kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Batim bugün canım onu bekliyorum ya olmadım daha aslında dün de bekliyordum ağrım vardı olmadım bakalimNe zaman batin kiz
ben bu ay naptım biliyormusun:) dr tedaviye 1 ay ara verelim deyince bide bu ayda olmazsa direk tüp bebek yapıcaz diyince bende evde bişeyler yapayım dedim çörek otu bal tarçın kürü yaptım yedim bide maydonoz süt buharına oturdum yumurtlamadan önce işte ozaman çok terledim kendime dikkat ettim ama yine kaptım şifayı ateş falan yok ama burnum akıyor hafif vucudumla kırıklık var
Gerizekalılıkta sınır tanımıyorlar insan degil bunlar benceNedennn biiizzz ya Allahim kiz erkek ne farekeder ya sinir bozucuu
Daha bitmedi kizzz dur devami da varbu hoca bitkisel fitil yapmis ve 400 lira istemiş. Esim de yolladi parayi resmen hipnoz olmus gibiydi . Neyse geldi fitillerr cok israr etti esim şifanın nerden gelecegi belli olmaz . Belki bu vesile olur falan filan . Ben de kizdim bagirdim iyi dedim bana bisey olursa sagligimdan olursam annenle seni mahkemeye vrririm dedim . 1 tane kullandim kullanmaz olaydim .resmen kum kum döküldü akinti ile beraber 1 hafta boyunca ..adetim de azalma oldu bu ay ama bundan mi ama kullandigim folik asitten mi bilemem.. cahillikte sinir tanimadimm resmen☹Aman Allahım nasıl insan ya hoca ne bilmiş ultrasyon cihazı mi varmış 3G Falan bu ay olsun da inşallah gorsun bakalim hacıyı hocayi
Hadi insalllahhhhjhhhhh okunan ezan hatrina rabbim bos cevirmesin ellerimiziBatim bugün canım onu bekliyorum ya olmadım daha aslında dün de bekliyordum ağrım vardı olmadım bakalim
Ya körle yatan şasi kalkar misali benim basima gelenGerizekalılıkta sınır tanımıyorlar insan degil bunlar bence
Adetten itibare batını hesapla bildir canım alalım senide totemimizeMrb kizlar hamile olan arkadaşlara saglik bi evlat nasip etsin insallah
Allah hemizin gonlune gore versin
Benide alin toteme
Yumurtlamaya goremi bati veriyim yoksa adet ilk gununden berimi ?
Sana da geçmiş olsun canım bu ay güzel haberler alalım Allah'ım Lütfen hep böyle dua ediyorum:)İnsallah bebek habercisidir bu soguk algınlıgı gibi sey ya gecmis olsun sanada
Ya körle yatan şasi kalkar misali benim basima gelen
Kiz benim basima gelenleri oku hele inssn olmayan cok insan varGerizekalılıkta sınır tanımıyorlar insan degil bunlar bence
Tam net batın ne canım listeye alalım senideHerkese merhabaa ☺ Bu ay yumurtlama günümde hafif lekelenmem oldu bende değerlendirmek istedim bata 5 gün var öylesine test yaptım tabi ki negatif sonuç bekledim ama kuruyunca fotoğraftaki gibi bir durum oluştu testin kendi belirginliği mi o çizgi yoksa koyulaşır mı tecrübeli varsa yardımcı olursa sevinirim
Allah razı olsun ne güzel dua ettin Rabbim o kaynananin yaptıklarını görsün de bu ay yüzünü güldürsün inşallah kız ona da demesin bak hocanın yolladığı fitil ise yaradı diyeHadi insalllahhhhjhhhhh okunan ezan hatrina rabbim bos cevirmesin ellerimizi
3 tanesi duruyor ona dedim ki hepsini kullandim . Cocuk olinca sokucam gozune onlariAllah razı olsun ne güzel dua ettin Rabbim o kaynananin yaptıklarını görsün de bu ay yüzünü güldürsün inşallah kız ona da demesin bak hocanın yolladığı fitil ise yaradı diye
Insanliktan cikmis onlar ya Allaha havale et hepsini valla çok sinirlendim eziyet resmen sen canını sıkma canım kalbini Allaha çevir geride kalanları o nasıl biliyorsa öyle yapar zaten3 tanesi duruyor ona dedim ki hepsini kullandim . Cocuk olinca sokucam gozune onlari
O zaman o bitkisel seyden dolayi oldu cunku normalde benim reglim cok yogun geliyordu. Bu gectigimiz ay afedersiniz cok yogun degildi farkedilir bi sekilde ve sümüksü gibiydi yapisiCanım bende folik asit kullanıyorum kaç aydır o agdet geciktirmez yani sadece bir vitamin reglle ilgisi yok L Loriklorik
Ben Allaha havale ettim hakkimi .hakedene hakettigi yerden vursunInsanliktan cikmis onlar ya Allaha havale et hepsini valla çok sinirlendim eziyet resmen sen canını sıkma canım kalbini Allaha çevir geride kalanları o nasıl biliyorsa öyle yapar zaten
Ondan olmuştur canım yüksek ihtimal o birşey değil yan etkisi vardır birseydir Allah korusun öyle saçmalık mi olurO zaman o bitkisel seyden dolayi oldu cunku normalde benim reglim cok yogun geliyordu. Bu gectigimiz ay afedersiniz cok yogun degildi farkedilir bi sekilde ve sümüksü gibiydi yapisi
Esime de dedim hani bunu kullanıcam simdi kum gibi dökülüyor iliskiye girip de rahmimde kalan kismi ile sperm birlesip de yumurtayı dollerse Allah korusun dusunmek istemiyorum gerisini . Kromozomu bozarsa dedimOndan
Ondan olmuştur canım yüksek ihtimal o birşey değil yan etkisi vardır birseydir Allah korusun öyle saçmalık mi olur
Yok canım.aklina öyle şeyler getirme hic moralini bozma Rabbim görüyor neyin ne olduğunu melekleriyle korusun sağlıklı olsu gelsin bu ayEsime de dedim hani bunu kullanıcam simdi kum gibi dökülüyor iliskiye girip de rahmimde kalan kismi ile sperm birlesip de yumurtayı dollerse Allah korusun dusunmek istemiyorum gerisini . Kromozomu bozarsa dedim
Yok yavrum ondan bahsetmemistim su erkek bebek istemiyorum yazan embesilden bahsetmistimYa körle yatan şasi kalkar misali benim basima gelen