- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 27
İnşAllah ama hiç ümidim yok yumurtlamanın bazı günlerinde eşim şehir dışındaydı o yüzden adet olmayı bekliyorumHayırlısı olsun insallah ya insallah bebek agrılarıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah ama hiç ümidim yok yumurtlamanın bazı günlerinde eşim şehir dışındaydı o yüzden adet olmayı bekliyorumHayırlısı olsun insallah ya insallah bebek agrılarıdır
Kısmet tatlım bekleyip gorecegiz insallah supriz olurlar hepimizeİnşAllah ama hiç ümidim yok yumurtlamanın bazı günlerinde eşim şehir dışındaydı o yüzden adet olmayı bekliyorum
İnşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Kısmet tatlım bekleyip gorecegiz insallah supriz olurlar hepimize
Polikistik over için yapmak istiyorum canım çok faydalıymış sende adet düzensizliği varmıydı düzene sokuyomu acaba gerçi benim çok düzensiz değilBn yapıyorum canım ama klomen sonrası kist oldu o yüzden şu an çok rahatım yanında hayıt çayı ve testere dişli aslan pençesi çayı yaptım üç aydır geçmeyen göğüs ağrım kesildi çok aşırı rahatım sen de kist için mi yapmak istedin
Inşallah kız bakarsın bu ay oldu deriz senden umutluyum ben bu ay hissediyorumInsllh
Gerck de cikrsa malum oldu dicem
BENden ne hissediyorsun bakayımInşallah kız bakarsın bu ay oldu deriz senden umutluyum ben bu ay hissediyorum
HamilesiiinKizlar acil bakmaniz lazim twst yaptim simdi ve sonuc?!? Acaba ??Eki Görüntüle 2297397
Ya inanamiyorum imkansiz sanki o kadar regli olcak gibiyim ki aksami hemen acilde kan verceM degisik duygular icindeyimHamilesiiin❤❤❤❤❤❤❤
Hayirli olsun cnmKizlar acil bakmaniz lazim twst yaptim simdi ve sonuc?!? Acaba ??Eki Görüntüle 2297397
Gozunaydın canım yaaaa oyy cicegim yaaaa masallah sana saglıkla kucagına al insallah sonucundan bizide haberdar et hemen bir resmi bırakıyorum sanaYa inanamiyorum imkansiz sanki o kadar regli olcak gibiyim ki aksami hemen acilde kan verceM degisik duygular icindeyim
Darısı tüm bat bekleyenlerimiz basına insallaaahhYavaş yavaş hamilelerle canlaniyo topikk
Canim benim o kadar umutsuzdum ki sonuctan haberdar etcemm insallah seninde guzel haberlerini duyalimGozunaydın canım yaaaa oyy cicegim yaaaa masallah sana saglıkla kucagına al insallah sonucundan bizide haberdar et hemen bir resmi bırakıyorum sana
Adete gore canim bat 11 ama bnm gec yumurtam catladiAdetten itibare batını hesapla bildir canım alalım senide totemimize
Piki yakaladigim icin baska hic bi sebep yook valla canimİyi dusun iyi olsun tatlım. Erkenden seni teste iten sey neydi?
Kiz hamilesin canim cokk mutlu oldu bide okadar diyordun kesin yok diyeeeKizlar acil bakmaniz lazim twst yaptim simdi ve sonuc?!? Acaba ??Eki Görüntüle 2297397