- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Insallah rabbimmmmmmm bizlere guzel gunler yasarsin bu kotu günleri unuttursunYok canım.aklina öyle şeyler getirme hic moralini bozma Rabbim görüyor neyin ne olduğunu melekleriyle korusun sağlıklı olsu gelsin bu ay
Sonradan farkettimm evetYok yavrum ondan bahsetmemistim su erkek bebek istemiyorum yazan embesilden bahsetmistim
Sana da geçmiş olsun canım bu ay güzel haberler alalım Allah'ım Lütfen hep böyle dua ediyorum:)
İnsallah canım yaaa ben bugün agır seyler tasıdım mecbur kaldım yine tutmicak herhalde bebegim yaSana da geçmiş olsun canım bu ay güzel haberler alalım Allah'ım Lütfen hep böyle dua ediyorum:)
Okudum cicegim istemsiz gülüyorumKiz benim basima gelenleri oku hele inssn olmayan cok insan var
Ben de asla,diyordum iste esimin sifanin nerden gelecegi belli olmaz demesi beni caydırdıOkudum cicegim istemsiz gülüyorumcokta dert etme kafana kakmalarındansa denemissin en azından ama ben olsam asla denemezdim o ayrı tabi
Seytana uymussun birkereden birsey olmaz korkmaBen de asla,diyordum iste esimin sifanin nerden gelecegi belli olmaz demesi beni caydırdı
Mecbur kaldım coregim yaKizzzz dikkat et kendine ne zorun var
Senin ne zamandır denemelerin olumsuz oluyodu canım?Cok skildim artik olmamasindan burasida psikolojimi bozuyo valla tabiki baskalarinij guzel haber almasina seviniyorum ama kendime uzuluyorum coktum resmen sanirim bi sure girmicem artik belki hamile kalirsam belirtileri yazmak icin gelirim mutsuzum
Yaa ne guldumSeytana uymussun birkereden birsey olmaz korkma
Yoktur bisey insallah yaMecbur kaldım coregim yacokta agır degil ama bi onkilo vardır yani
Bosuna demiyorlar bir kerenin gunahı olmaz diye canım abartıyorsunYaa ne guldumhersey bi kereden basliyor zaten
11.ay bu ay doktorada gittim daha cok erken hic bi sorun yok faln dedi ama cevremde surekli hamile surekli bi cocuk psikolojim bozuldu oyle cok istemiyosum bende aslinda ama olmayincada daha cok ustune dusmeye basladimSenin ne zamandır denemelerin olumsuz oluyodu canım?
halı ne kadar agır olabilirki? Burdan alakayı kurdun herhalYoktur bisey insallah yabenim arkadasimda hamileligini daha bilmiyordu gun icinde temzilik yapmis hali cirpmis onu yapmis bunu yapmis ondan sonraki gun hamile oldugunu öğrenmiş ne kadar alakali bilemedim simdi Anlattigim
bende öyleydim buraya girince benimde kafam dağıldı biraz. nasıl iyi hissedeceksen onu yapCok skildim artik olmamasindan burasida psikolojimi bozuyo valla tabiki baskalarinij guzel haber almasina seviniyorum ama kendime uzuluyorum coktum resmen sanirim bi sure girmicem artik belki hamile kalirsam belirtileri yazmak icin gelirim mutsuzum
Evet o yuzden şeyettimmH
halı ne kadar agır olabilirki? Burdan alakayı kurdun herhal
millet hamile olduğunu bilmeden haldır haldır halay çekiyor yine birşey olmuyor rabbim nasip ettiyse merak etme ne yapsan düşmezYoktur bisey insallah yabenim arkadasimda hamileligini daha bilmiyordu gun icinde temzilik yapmis hali cirpmis onu yapmis bunu yapmis ondan sonraki gun hamile oldugunu öğrenmiş ne kadar alakali bilemedim simdi Anlattigim
Seni cok iyi anlıyorum canım.11.ay bu ay doktorada gittim daha cok erken hic bi sorun yok faln dedi ama cevremde surekli hamile surekli bi cocuk psikolojim bozuldu oyle cok istemiyosum bende aslinda ama olmayincada daha cok ustune dusmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?