• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok skildim artik olmamasindan burasida psikolojimi bozuyo valla tabiki baskalarinij guzel haber almasina seviniyorum ama kendime uzuluyorum coktum resmen sanirim bi sure girmicem artik belki hamile kalirsam belirtileri yazmak icin gelirim mutsuzum 😪

Cok skildim artik olmamasindan burasida psikolojimi bozuyo valla tabiki baskalarinij guzel haber almasina seviniyorum ama kendime uzuluyorum coktum resmen sanirim bi sure girmicem artik belki hamile kalirsam belirtileri yazmak icin gelirim mutsuzum 😪
Senin ne zamandır denemelerin olumsuz oluyodu canım?

Mecbur kaldım coregim ya😞 cokta agır degil ama bi onkilo vardır yani😞
Yoktur bisey insallah ya 🤗🤗benim arkadasimda hamileligini daha bilmiyordu gun icinde temzilik yapmis hali cirpmis onu yapmis bunu yapmis ondan sonraki gun hamile oldugunu öğrenmiş 😂😂ne kadar alakali bilemedim simdi Anlattigim 😂

H
Yoktur bisey insallah ya 🤗🤗benim arkadasimda hamileligini daha bilmiyordu gun icinde temzilik yapmis hali cirpmis onu yapmis bunu yapmis ondan sonraki gun hamile oldugunu öğrenmiş 😂😂ne kadar alakali bilemedim simdi Anlattigim 😂
halı ne kadar agır olabilirki? Burdan alakayı kurdun herhal🤣🤣

bende öyleydim buraya girince benimde kafam dağıldı biraz. nasıl iyi hissedeceksen onu yap

millet hamile olduğunu bilmeden haldır haldır halay çekiyor yine birşey olmuyor rabbim nasip ettiyse merak etme ne yapsan düşmez
şimdi halay ne alaka bende anlamadım demekki bende oraya takılmışım:))))

11.ay bu ay doktorada gittim daha cok erken hic bi sorun yok faln dedi ama cevremde surekli hamile surekli bi cocuk psikolojim bozuldu oyle cok istemiyosum bende aslinda ama olmayincada daha cok ustune dusmeye basladim
Seni cok iyi anlıyorum canım.
Bende aynı durumdayım durumdaydım.
Cok istemedigim halde bir anda olması icin nasıl cırpındıgımı fark ettim halbuki hayatımdan memnun gecinip gidiyordum.
Hırs yaptım inat yaptım kendime kızdım dunyaya kızdım insanlara cevreme kızdım herkesi sucladım sonuc yine olmadı.
Simdide bosvermislik sendromundayım.
Belkide en dogrusu bu cünkü.
Olursada Allahtan olmazsada Allahtan.
Onun hakkımızda yazdıgı hikmetleri biz bilemeyiz ne yazıkki.
Ancak o ol derse olur.
O yüzden bizim saglıgımızdan hicbirsey onemli degil canım benim. Once saglık sonra saglıklı bebekler vakti gelince olur zaten. Herseyi Allaha havale et ve rahatlıkla onun senin icin planını otur ve izle😇 burayada girmemezlik yapma küserim🤪🤓🥰😙😙

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back