• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
millet hamile olduğunu bilmeden haldır haldır halay çekiyor yine birşey olmuyor rabbim nasip ettiyse merak etme ne yapsan düşmez
şimdi halay ne alaka bende anlamadım demekki bende oraya takılmışım:))))
Kolum kanadım tutmuyor zaten nasıl hastayım birgorseniz. Allah buyuk buayda olmazsa herheangi bir beklentiye girmeyecegim vakti saati gelince olur nasıl olsa canım benim😇

Seni cok iyi anlıyorum canım.
Bende aynı durumdayım durumdaydım.
Cok istemedigim halde bir anda olması icin nasıl cırpındıgımı fark ettim halbuki hayatımdan memnun gecinip gidiyordum.
Hırs yaptım inat yaptım kendime kızdım dunyaya kızdım insanlara cevreme kızdım herkesi sucladım sonuc yine olmadı.
Simdide bosvermislik sendromundayım.
Belkide en dogrusu bu cünkü.
Olursada Allahtan olmazsada Allahtan.
Onun hakkımızda yazdıgı hikmetleri biz bilemeyiz ne yazıkki.
Ancak o ol derse olur.
O yüzden bizim saglıgımızdan hicbirsey onemli degil canım benim. Once saglık sonra saglıklı bebekler vakti gelince olur zaten. Herseyi Allaha havale et ve rahatlıkla onun senin icin planını otur ve izle😇 burayada girmemezlik yapma küserim🤪🤓🥰😙😙
bir an kendimi gördüm sende :(

Kolum kanadım tutmuyor zaten nasıl hastayım birgorseniz. Allah buyuk buayda olmazsa herheangi bir beklentiye girmeyecegim vakti saati gelince olur nasıl olsa canım benim😇
tam böyle düşündüğüm anda biri gelip diyorki siz hala çocuk düşünmüyonuz mu? ağzına gözüne s.... asım geliyor işte ozaman

millet hamile olduğunu bilmeden haldır haldır halay çekiyor yine birşey olmuyor rabbim nasip ettiyse merak etme ne yapsan düşmez
şimdi halay ne alaka bende anlamadım demekki bende oraya takılmışım:))))
Halayla on kiloyu halıyla on kiloyu bagdastırdıgınız icin sizleri tebrik ediyorum harikasınız🤣🤣🤓 L Loriklorik alplina alplina 😂

tam böyle düşündüğüm anda biri gelip diyorki siz hala çocuk düşünmüyonuz mu? ağzına gözüne s.... asım geliyor işte ozaman

Düsünmemizmi gerekiyor desen bir derttt demesen bir dert 🤓
Onlar cevabı haketmiyor bence sallamayacaksın 👍
Umursamadıgını gorunce birdaha sormaya cesaret edemezler👍

Seni cok iyi anlıyorum canım.
Bende aynı durumdayım durumdaydım.
Cok istemedigim halde bir anda olması icin nasıl cırpındıgımı fark ettim halbuki hayatımdan memnun gecinip gidiyordum.
Hırs yaptım inat yaptım kendime kızdım dunyaya kızdım insanlara cevreme kızdım herkesi sucladım sonuc yine olmadı.
Simdide bosvermislik sendromundayım.
Belkide en dogrusu bu cünkü.
Olursada Allahtan olmazsada Allahtan.
Onun hakkımızda yazdıgı hikmetleri biz bilemeyiz ne yazıkki.
Ancak o ol derse olur.
O yüzden bizim saglıgımızdan hicbirsey onemli degil canım benim. Once saglık sonra saglıklı bebekler vakti gelince olur zaten. Herseyi Allaha havale et ve rahatlıkla onun senin icin planını otur ve izle😇 burayada girmemezlik yapma küserim🤪🤓🥰😙😙
Girerim arada 🥰🥰

Kızlar benim bat a 3 gün kaldı ama 3 günden beri adet olacakmış gibi ağrım var ara ara geliyo kesiliyo niye anlamadım kesin adet olucam bu ayda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back