- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Aramıza hosgeldin tatlım hemen toteme ekliyorumAdete gore canim bat 11 ama bnm gec yumurtam catladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramıza hosgeldin tatlım hemen toteme ekliyorumAdete gore canim bat 11 ama bnm gec yumurtam catladi
Evet kan testi olmadan emin olamiyorum gerciKiz hamilesin canim cokk mutlu oldu bide okadar diyordun kesin yok diyeee
Bende ovulasyon testi aldım. Takip yapmaya başladım. Benim regl 33-35 gün de bir oluyor. Benim regl 31 temmuz da bitti. Şimdi takipteyim yumurtlamayı bekliyorumBenmde 28 Ağustos adetim ye bitti ovulasyon ile takip edecem yine ☺
Hadi darisi basimiza insaAllah saglikla gelir kuzucuukkKizlar acil bakmaniz lazim twst yaptim simdi ve sonuc?!? Acaba ??Eki Görüntüle 2297397
Kkiiiizzzz geliiiiiyyooooooorrrrre bebiş geliyoooorrr beeeeebbiiişKizlar acil bakmaniz lazim twst yaptim simdi ve sonuc?!? Acaba ??Eki Görüntüle 2297397
Bi bebiş daha ekleyelim A Antoryum123 gelsinKkiiiizzzz geliiiiiyyooooooorrrrre bebiş geliyoooorrr beeeeebbiiiş
Masallah ya cok guzel haberler alıyoruzBi bebiş daha ekleyelim A Antoryum123 gelsin
Peki benden yana umudun var miInşallah kız bakarsın bu ay oldu deriz senden umutluyum ben bu ay hissediyorum
Kizlar acil bakmaniz lazim twst yaptim simdi ve sonuc?!? Acaba ??Eki Görüntüle 2297397
Hayırlısı olsun canım erken gebelik testi mi bu
Benm umudum tukenio sankim genelde hep belirti olur hamile olanlrda. Ama bende hic bisy yok. Ilk gebeliklerde belirtiler daha cok hissedilirmisInşallah kız bakarsın bu ay oldu deriz senden umutluyum ben bu ay hissediyorum
Tebrikler cnm saglikla buyusun ilerlesn insllh.Kizlar acil bakmaniz lazim twst yaptim simdi ve sonuc?!? Acaba ??Eki Görüntüle 2297397
Ah bebeğim bizimkiler izin vermedi sinir oluyorum bu duruma daha erken Çarşamba gidelim dediler şimdi çıkmaz moralin bozulur amaaan dedim tamamA Antoryum123 nerdesin canım bugün tekrar kan testi yapacaktın?
Ya benim kaynana fobim var ne sinir bozucu sana mı kaldı sanki benimkide aklı sıra türbeye götürüp boynuma tesbih dolayım etrafını gezdircekti eşimde kızdı saçma sapan işlerle uğraşma biz kendimiz ilgileniyoruz dedi bozuldu aşılama oldum mal gibi yatıyorum 1 hafta oldu insan bi arar yok ya bu kaynanalara ekmek su yokta Allah rızası için işteKoye gitti benim icin demos ki benim gelinimin cocugu olmuyor hocaya gitmis sozde o da beni gormeden etmeden demis ki gelininin bi yumurtaligi cok iltihapli o yuzden olmuyor
Kocalarimizin hatri icin yoksa yokYa benim kaynana fobim var ne sinir bozucu sana mı kaldı sanki benimkide aklı sıra türbeye götürüp boynuma tesbih dolayım etrafını gezdircekti eşimde kızdı saçma sapan işlerle uğraşma biz kendimiz ilgileniyoruz dedi bozuldu aşılama oldum mal gibi yatıyorum 1 hafta oldu insan bi arar yok ya bu kaynanalara ekmek su yokta Allah rızası için işte
Bende sezeryanla Doğum yapıyordum aklımızda bebekle yattığımız için onunla ilgili görüyoruzBen bugun ruyamda test yapiodm kipkirmizi iki cizgi cikiodu
Bilincaltimiz tamamen gebelik bbek dogum ile ilgiliBende sezeryanla Doğum yapıyordum aklımızda bebekle yattığımız için onunla ilgili görüyoruz