• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koye gitti benim icin demos ki benim gelinimin cocugu olmuyor hocaya gitmis sozde o da beni gormeden etmeden demis ki gelininin bi yumurtaligi cok iltihapli o yuzden olmuyor
Ya benim kaynana fobim var ne sinir bozucu sana mı kaldı sanki benimkide aklı sıra türbeye götürüp boynuma tesbih dolayım etrafını gezdircekti 😂😂😂 eşimde kızdı saçma sapan işlerle uğraşma biz kendimiz ilgileniyoruz dedi bozuldu 😂😂😂 aşılama oldum mal gibi yatıyorum 1 hafta oldu insan bi arar yok ya bu kaynanalara ekmek su yokta Allah rızası için işte😂😂

Ya benim kaynana fobim var ne sinir bozucu sana mı kaldı sanki benimkide aklı sıra türbeye götürüp boynuma tesbih dolayım etrafını gezdircekti 😂😂😂 eşimde kızdı saçma sapan işlerle uğraşma biz kendimiz ilgileniyoruz dedi bozuldu 😂😂😂 aşılama oldum mal gibi yatıyorum 1 hafta oldu insan bi arar yok ya bu kaynanalara ekmek su yokta Allah rızası için işte😂😂
Kocalarimizin hatri icin yoksa yok 😂😂

Bugun bel agrim kendini iice hissettrdi :dua: ama tam regl agrisi gibi deil daha hafif
Tam diorm yok bisy olmadi bu ay. Bisey cikio yaa 😒

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back