• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hava sıcak ya inan su bile şişiriyo içince adet olursan kist olma ihtimali yok zaten çünkü normalde ayda bi tane yumurta oluyor oda çatlıyor benmki ilaçtan 3 tane oldu adet oldum ama bi tanesi çatlamamış ondan kist olarak kaldı
Ay deliricem en iyisi bi rqndevu almak ama bayramdan sonra da asilama icin gidicez doktora bakalim orda daha detayli bakar heralde . Cunku kac yere gittim oyle Bisey demediler ulrrasonla baktilar . Bir kere tek alttan muyane oldum onda da boseu cokmadi . benim adetletim cok sancilidir .

Ay deliricem en iyisi bi rqndevu almak ama bayramdan sonra da asilama icin gidicez doktora bakalim orda daha detayli bakar heralde . Cunku kac yere gittim oyle Bisey demediler ulrrasonla baktilar . Bir kere tek alttan muyane oldum onda da boseu cokmadi . benim adetletim cok sancilidir .
Canım kist olsa dr niye söylemesin ki sana Allah korusun kaç kere muayene olmuşsun yani kalbini rahat tut bence 👍

Adetin sancılı olması aslına bakarsan iyi bişry yumurtaların sağlıklı ama olmazsa eğer agnucaston diye ve bitkisel bi hap var hayıt çayının habı gibi araştır bi bak istersen ama doktorla dq konuş kullanmadan herhangi bi sorun olmadığı için söylüyorum sana bende çayını içtiğim için bu ay almayacam

Aşılama için bile zaten önceden kontrol ediliyorsun ki sen hiç bişey kullanmamışsın olmamıştır bişey merak etme ☺

Adetin sancılı olması aslına bakarsan iyi bişry yumurtaların sağlıklı ama olmazsa eğer agnucaston diye ve bitkisel bi hap var hayıt çayının habı gibi araştır bi bak istersen ama doktorla dq konuş kullanmadan herhangi bi sorun olmadığı için söylüyorum sana bende çayını içtiğim için bu ay almayacam
Kaynanam da adetin agrisi cocuk olmasina engel dedi diye iyice yikildim . 😂😂

Aşılama için bile zaten önceden kontrol ediliyorsun ki sen hiç bişey kullanmamışsın olmamıştır bişey merak etme ☺
Ayy vallaha icimi rahatlatıyor boyle seyler yazman🤗🤗🤗😘😘asilama icin de nereye gitcez nasil gitcez ne zaman gitcez hicbir bilgimiz yok bizim de🙄🙄

Koye gitti benim icin demos ki benim gelinimin cocugu olmuyor hocaya gitmis sozde o da beni gormeden etmeden demis ki gelininin bi yumurtaligi cok iltihapli o yuzden olmuyor
Aman Allahım nasıl insan ya hoca ne bilmiş ultrasyon cihazı mi varmış 3G Falan 🙈bu ay olsun da inşallah 🙏 gorsun bakalim hacıyı hocayi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back