- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Insallah öyledir. Eskiden oyle degildi duzdu gobegim 2 3 aydir dikkatimi cekicek sekilde buyume var gobegimdeYok yok inşaAllah minnak bi keseciktir o hiç korkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah öyledir. Eskiden oyle degildi duzdu gobegim 2 3 aydir dikkatimi cekicek sekilde buyume var gobegimdeYok yok inşaAllah minnak bi keseciktir o hiç korkma
Hava sıcak ya inan su bile şişiriyo içince adet olursan kist olma ihtimali yok zaten çünkü normalde ayda bi tane yumurta oluyor oda çatlıyor benmki ilaçtan 3 tane oldu adet oldum ama bi tanesi çatlamamış ondan kist olarak kaldıAma biswy yemiyorum . Biaey yemdigim halde gobegim cikiyor .
Yok ben kist olduğunu düşünmüyorum inşaAllah bebiştir ne zaman batınInsallah öyledir. Eskiden oyle degildi duzdu gobegim 2 3 aydir dikkatimi cekicek sekilde buyume var gobegimde
Insallah batim ağustos 20 ☺insallah bebistirYok ben kist olduğunu düşünmüyorum inşaAllah bebiştir ne zaman batın
Ay deliricem en iyisi bi rqndevu almak ama bayramdan sonra da asilama icin gidicez doktora bakalim orda daha detayli bakar heralde . Cunku kac yere gittim oyle Bisey demediler ulrrasonla baktilar . Bir kere tek alttan muyane oldum onda da boseu cokmadi . benim adetletim cok sancilidir .Hava sıcak ya inan su bile şişiriyo içince adet olursan kist olma ihtimali yok zaten çünkü normalde ayda bi tane yumurta oluyor oda çatlıyor benmki ilaçtan 3 tane oldu adet oldum ama bi tanesi çatlamamış ondan kist olarak kaldı
Canım kist olsa dr niye söylemesin ki sana Allah korusun kaç kere muayene olmuşsun yani kalbini rahat tut benceAy deliricem en iyisi bi rqndevu almak ama bayramdan sonra da asilama icin gidicez doktora bakalim orda daha detayli bakar heralde . Cunku kac yere gittim oyle Bisey demediler ulrrasonla baktilar . Bir kere tek alttan muyane oldum onda da boseu cokmadi . benim adetletim cok sancilidir .
Icimin rahatlamasina ihtiyqcim var su an :) motive oluyorum boyle seyler okuyuncaCanım kist olsa dr niye söylemesin ki sana Allah korusun kaç kere muayene olmuşsun yani kalbini rahat tut bence
Adetin sancılı olması aslına bakarsan iyi bişry yumurtaların sağlıklı ama olmazsa eğer agnucaston diye ve bitkisel bi hap var hayıt çayının habı gibi araştır bi bak istersen ama doktorla dq konuş kullanmadan herhangi bi sorun olmadığı için söylüyorum sana bende çayını içtiğim için bu ay almayacamAy deliricem en iyisi bi rqndevu almak ama bayramdan sonra da asilama icin gidicez doktora bakalim orda daha detayli bakar heralde . Cunku kac yere gittim oyle Bisey demediler ulrrasonla baktilar . Bir kere tek alttan muyane oldum onda da boseu cokmadi . benim adetletim cok sancilidir .
Aşılama için bile zaten önceden kontrol ediliyorsun ki sen hiç bişey kullanmamışsın olmamıştır bişey merak etme ☺Ay deliricem en iyisi bi rqndevu almak ama bayramdan sonra da asilama icin gidicez doktora bakalim orda daha detayli bakar heralde . Cunku kac yere gittim oyle Bisey demediler ulrrasonla baktilar . Bir kere tek alttan muyane oldum onda da boseu cokmadi . benim adetletim cok sancilidir .
İnşaAllah canm benm yarın arefe günü bol bol dua edelim inşaAllah ☺Insallah batim ağustos 20 ☺insallah bebistir
Kaynanam da adetin agrisi cocuk olmasina engel dedi diye iyice yikildim .Adetin sancılı olması aslına bakarsan iyi bişry yumurtaların sağlıklı ama olmazsa eğer agnucaston diye ve bitkisel bi hap var hayıt çayının habı gibi araştır bi bak istersen ama doktorla dq konuş kullanmadan herhangi bi sorun olmadığı için söylüyorum sana bende çayını içtiğim için bu ay almayacam
Ayy vallaha icimi rahatlatıyor boyle seyler yazmanasilama icin de nereye gitcez nasil gitcez ne zaman gitcez hicbir bilgimiz yok bizim deAşılama için bile zaten önceden kontrol ediliyorsun ki sen hiç bişey kullanmamışsın olmamıştır bişey merak etme ☺
Ay gerçekten mi öyle diyor o zaman kimsenin olmazdı hay AllahKaynanam da adetin agrisi cocuk olmasina engel dedi diye iyice yikildim .
Insallah dularimiz kabul edilirİnşaAllah canm benm yarın arefe günü bol bol dua edelim inşaAllah ☺
Sinirlerimi bozuyor yaAy gerçekten mi öyle diyor o zaman kimsenin olmazdı hay Allah
Amacı o zaten galiba söylerken ah bu kaynanalarSinirlerimi bozuyor ya
Koye gitti benim icin demos ki benim gelinimin cocugu olmuyor hocaya gitmis sozde o da beni gormeden etmeden demis ki gelininin bi yumurtaligi cok iltihapli o yuzden olmuyorAmacı o zaten galiba söylerken ah bu kaynanalar
Ne zaman batin kizBugun de bir geçmek bilmedi daha saat 5
Aman Allahım nasıl insan ya hoca ne bilmiş ultrasyon cihazı mi varmış 3G Falan bu ay olsun da inşallah gorsun bakalim hacıyı hocayiKoye gitti benim icin demos ki benim gelinimin cocugu olmuyor hocaya gitmis sozde o da beni gormeden etmeden demis ki gelininin bi yumurtaligi cok iltihapli o yuzden olmuyor