- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Pozitif dusunelim ki iyi olsunAynenn sağlıklı ve hayırlısı olsun bebişlerimiz inşallah..
Ne biliyim kiiizzzsloganimiz neydi GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIMGEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIMGEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIMGEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM aallahiiimmm GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM
Bekarken asla ikiz olsun istemezdim zorlanırım diye ileri de tek tek olsun derdim şimdi rabbim bizi evlat hasretiyle sınıyor ikiz olsun (çekine çekine) istiyorumBiz kır bir erkek bebek olsa artık bir daha gebelikle falan uğraşmasam
Olsun kiz icinde bi anlama var sonucta ha yanlis ha doğru
Topigini yedigimo topik senin bu topik benim gezinip duralım bu melette pek tatlı yahuuu
Hayırlı evlat olacaklar ben ruyalarımda goruyorumAmin
İsteyen herkes bu ay hamile olduğunu ögrensin, sağlıklı, hayırlı bebişlerini kucaklarına almaları nasib olsun inşaallah
Kızlar elbet olacak inanıyorum. hepinizzz ANNE olacaksınız. mis kokulu bebeklerinizi kucaklayacaksınız.
şimdi yalnızlığın eşinizle başbaşa birlikte olmanın tadını doya doya yaşayın.
Biraz fazla yasadık biz artık mini mini totislerle oynamak istiyoruz
Bende yumurta gordum gecen ruyamda hem de 6 tane . Kaynanama anlattim :) o da dedi ki kac tane gorduysen o kadae cocugun olcakHayırlı evlat olacaklar ben ruyalarımda goruyorum
Beni yanlıs anlayanlarda bugun fernurGörüyorum.göruyorum aman allahım totem totem.
Kucuk fil gelmisBnmde 21 agustosbalıklama dalayım dedim araya
Diyebilirsin kuzum sıkıntı yok severizzzzKucuk fil gelmisprofilindeki fili gorunce oyle diyesim geliyor
Sensiz asla reisActıgım topikten kacırttıracaksın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?