• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲
Amin

Hadi bakalım canım güzel haberi verirsin inşallah valla anlamadım ki bazı doktorlar yumurtan tembel demişti bazıları da gayet iyi hiç sorun yok falan dedi anladım
İnşallah canım kendine iyi bir doktor seç hep o ilgilensin seninle aşılamayıda bu ay yaptır canım çok pahalı değilmiş zaten en 3 bin 4 bin duymuştum 850 deyince ucuz geldi 😂😂 parada önemli değilde ilk aşama için ideal 🥰🥰

İnşallah canım kendine iyi bir doktor seç hep o ilgilensin seninle aşılamayıda bu ay yaptır canım çok pahalı değilmiş zaten en 3 bin 4 bin duymuştum 850 deyince ucuz geldi 😂😂 parada önemli değilde ilk aşama için ideal 🥰🥰
Canım olsun da Allah nasip etsin de 3 5 önemli değil yeter ki ilkinde bebiş tutsun bende burda araştırdım bi doktor buldum iyi dediler 2 bin falandı

15646862344424758426055869493213.jpg
Ovulasyon testininin resmini istemistin canimmm☺iki gundur yapmaya basladim 😃adetimin bitiminden 1 gun sonra basladim yapmaya dedim belki erken catlatiyorumdur 😄1 gun sonra baslamamin nedeni kargo 1 gun sonra geldi 😃

Döllenme olduysa daha bir kaç günlüktür o yüzden belirti yok açıkcası reglim geçse bile testte çıkmaz geç döllenme sizin var mı belirti ? ❤
Kasıklarımda bir sancı var göğüslerimde de şişlik ancak bunlar benim her ay yaşadığım adet belirtileri gibi bilemiyorum mecbur biraz daha bekleyeceğim 🌺

Unutmak ne mumkun testtede onayladıktan sonra gelsin yeni yeni topikler sigara bırakma topigi doguruyorum doguruyorum doguruyorum topigi sonrada dogurdum topigi simdideen hayatımız degisti❤🤣🤣🤪😂
bizler yazıyoruz valla doğru dedin. bırakmak yok topik değişikliği olur inşallah.

ben 2013 de oğlumu kadınlar külübünde doğurdum büyüttüm :D

2 .de fırsatım yoktu.

3.de burda doğdu büyüyor şükürler olsn. darısı sizlere 💗💗💗

Son düzenleme:
Herkes başbaşa olmayı çok özliceksimiz diyo yani bebeği olanlar gerçekten öyle mi oluyo ☺

aynen öyle oluyor. benimkiler ellerinden öperler, yemek yerken çay içerken bana müsade etmezler. babaları ile çay içmek bir keyif benm için. yalnız nedense babalarıyla dedim sanki benim neyim :D

tatile bile onlar için gideriz, bize zaman kalmaz yüzmeye ;)

amma gel görki, şükredilecek en büyük nimetler binbir şükürler hamdler olsun.

darısı sizlere olsun.

Bi

Biliyorum ovulasyon testi bu hcg degil aman sende totem.falan bırakmadin :KK70: :KK70:
Ne biliyim kiiizzz😂😂😂 sloganimiz neydi GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIMGEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIMGEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIMGEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM🤣🤣🤣😍😍😍aallahiiimmm GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM

Bi taneye bile raziyim 😂aslinda ikiz olsa fena olmaz
Bekarken asla ikiz olsun istemezdim zorlanırım diye ileri de tek tek olsun derdim şimdi rabbim bizi evlat hasretiyle sınıyor ikiz olsun (çekine çekine) istiyorum :D Biz kır bir erkek bebek olsa artık bir daha gebelikle falan uğraşmasam :D

Bekarken asla ikiz olsun istemezdim zorlanırım diye ileri de tek tek olsun derdim şimdi rabbim bizi evlat hasretiyle sınıyor ikiz olsun (çekine çekine) istiyorum :KK70: Biz kır bir erkek bebek olsa artık bir daha gebelikle falan uğraşmasam :KK70:
Ben de oyle dusunuyordum . Tek seferde olsun firt firt ciksinlar 😂ama,saglikli bir sekilde 🧚‍♂️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back