- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Nasıl tutturuyoruz canom cahilim benCAnom sen basa tuttursana konu sahibesi olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl tutturuyoruz canom cahilim benCAnom sen basa tuttursana konu sahibesi olarak
Sanoırm ilk msjını hani su evrene gebeyim diye mesaj bırakalım mesajın var ya ahahaha onu düzenle dsyip bat yazanları alt alta yazacaksınNasıl tutturuyoruz canom cahilim ben
Bende yumurta gordum gecen ruyamda hem de 6 tane . Kaynanama anlattim :) o da dedi ki kac tane gorduysen o kadae cocugun olcak
Sanoırm ilk msjını hani su evrene gebeyim diye mesaj bırakalım mesajın var ya ahahaha onu düzenle dsyip bat yazanları alt alta yazacaksın
Benide yaz benide yaz benide yaz belkim uğurlu gelirHemen bir deniyorum
Yaz kızım 2tom çimentoBenide yaz benide yaz benide yaz belkim uğurlu gelir
Edifar basaramadım duzenle yapınca o yazıyı duzenlemeye gecti hühhüüBenide yaz benide yaz benide yaz belkim uğurlu gelir
İnşaat mı yapcaz bebek mi ustaYaz kızım 2tom çimento
O yazıyı düzenlicen zaten cnm altına yazcan devamınaEdifar basaramadım duzenle yapınca o yazıyı duzenlemeye gecti hühhüü
Öyleyse eklettirmek isteyenlerde yazsınO yazıyı düzenlicen zaten cnm altına yazcan devamına
O yazıyı düzenlicen zaten cnm altına yazcan devamına
Tamam kız işte düzenle diyecen alta boşluk bırak msj dan sonra kendi msjından batları sırasıyla yazO yazıyı düzenlicen zaten cnm altına yazcan devamına
Viiiyyyy bilmiyorum benimki tavuktuYandık ördek yumurtalarıda buna dahilmi
Benim 21 agustosÖyleyse eklettirmek isteyenlerde yazsın
10 agustosÖyleyse eklettirmek isteyenlerde yazsın
20 agustos10 agustos
Bu gece benimde görmem lazım o zamanViiiyyyy bilmiyorum benimki tavuktu
Hah süper GebeyikGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
N Nana Ana bat 20
Edifar bat 10
L Loriklorik bat 20
E Eslem91 bat 21