AminGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
İnşallah canım kendine iyi bir doktor seç hep o ilgilensin seninle aşılamayıda bu ay yaptır canım çok pahalı değilmiş zaten en 3 bin 4 bin duymuştum 850 deyince ucuz geldiHadi bakalım canım güzel haberi verirsin inşallah valla anlamadım ki bazı doktorlar yumurtan tembel demişti bazıları da gayet iyi hiç sorun yok falan dedi anladım
Canım olsun da Allah nasip etsin de 3 5 önemli değil yeter ki ilkinde bebiş tutsun bende burda araştırdım bi doktor buldum iyi dediler 2 bin falandıİnşallah canım kendine iyi bir doktor seç hep o ilgilensin seninle aşılamayıda bu ay yaptır canım çok pahalı değilmiş zaten en 3 bin 4 bin duymuştum 850 deyince ucuz geldiparada önemli değilde ilk aşama için ideal
Eki Görüntüle 2294682
Ovulasyon testininin resmini istemistin canimmm☺iki gundur yapmaya basladimadetimin bitiminden 1 gun sonra basladim yapmaya dedim belki erken catlatiyorumdur 1 gun sonra baslamamin nedeni kargo 1 gun sonra geldi
Görüyorum.göruyorum aman allahım totem totem.Eki Görüntüle 2294682
Ovulasyon testininin resmini istemistin canimmm☺iki gundur yapmaya basladimadetimin bitiminden 1 gun sonra basladim yapmaya dedim belki erken catlatiyorumdur 1 gun sonra baslamamin nedeni kargo 1 gun sonra geldi
Kasıklarımda bir sancı var göğüslerimde de şişlik ancak bunlar benim her ay yaşadığım adet belirtileri gibi bilemiyorum mecbur biraz daha bekleyeceğimDöllenme olduysa daha bir kaç günlüktür o yüzden belirti yok açıkcası reglim geçse bile testte çıkmaz geç döllenme sizin var mı belirti ? ❤
bizler yazıyoruz valla doğru dedin. bırakmak yok topik değişikliği olur inşallah.Unutmak ne mumkun testtede onayladıktan sonra gelsin yeni yeni topikler sigara bırakma topigi doguruyorum doguruyorum doguruyorum topigi sonrada dogurdum topigi simdideen hayatımız degisti❤
Herkes başbaşa olmayı çok özliceksimiz diyo yani bebeği olanlar gerçekten öyle mi oluyo ☺
Kizzz yok yok bebis degil buGörüyorum.göruyorum aman allahım totem totem.
Biliyorum ovulasyon testi bu hcg degil aman sende totem.falan bırakmadinKizzz yok yok bebis degil bu
Ne biliyim kiiizzzBi
Biliyorum ovulasyon testi bu hcg degil aman sende totem.falan bırakmadin
27 oldu devam etNe biliyim kiiizzzsloganimiz neydi GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIMGEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIMGEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIMGEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM aallahiiimmm GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM
Kopyala yapisssssttiiirrrr27 oldu devam et
Bi taneye bile raziyimBu kadar gebeyim gebeyim gebeyim gebeyim'e yediz olursa şaşırmam
Kasıklarımda bir sancı var göğüslerimde de şişlik ancak bunlar benim her ay yaşadığım adet belirtileri gibi bilemiyorum mecbur biraz daha bekleyeceğim
Bekarken asla ikiz olsun istemezdim zorlanırım diye ileri de tek tek olsun derdim şimdi rabbim bizi evlat hasretiyle sınıyor ikiz olsun (çekine çekine) istiyorumBi taneye bile raziyimaslinda ikiz olsa fena olmaz
Ben de oyle dusunuyordum . Tek seferde olsun firt firt ciksinlarBekarken asla ikiz olsun istemezdim zorlanırım diye ileri de tek tek olsun derdim şimdi rabbim bizi evlat hasretiyle sınıyor ikiz olsun (çekine çekine) istiyorumBiz kır bir erkek bebek olsa artık bir daha gebelikle falan uğraşmasam
Aynenn sağlıklı ve hayırlısı olsun bebişlerimiz inşallah..Ben de oyle dusunuyordum . Tek seferde olsun firt firt ciksinlarama,saglikli bir sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?