- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 32
Hamome misin yokksaaammYalnız suan gobisim sismis gibi hissediyorum fazlada sey etmesemmi
Hep beraber tokusturucaz insallah ay sonunda9. Ayda görelim seni top gibi yuvarlanırız ortadahayali bile ne kadar gözel
İnşâllah kıpır kıpır olduğu günler de gelirOoooy annesi yesin onu karnımda psikolojik olarak kıpırdanan bişiler varazaltıyorum bugün itibariiiiii
Benim deÖyle yapacam canım ağustos 23 adet tarihim heyecanla bekliyorum ilk aşılama olacak bakalım inşallah Rabbim nasip eder
Ebetler canım benimde ilk bu akşam çatlatma iğnem vurulacak çok heyecanlı bi süreç yumurtalarında bi sorun yoktur inşallahÖyle yapacam canım ağustos 23 adet tarihim heyecanla bekliyorum ilk aşılama olacak bakalım inşallah Rabbim nasip eder
Hamome misin yokksaaammnaptin cabuk soyle iki dakika ciktim hamilesiniz hepiniz
Kız kocam gelcek evde yemek yok makarna bari yapıyım takıldım telefona tehGülmekten yazamıyorum
Çok çoooookkkk AminnnnnnHep beraber tokusturucaz insallah ay sonunda
Neyse destek olur bırakırız haberini alalımda kız gebeyizya unuttun mu
Kız kocam gelcek evde yemek yok makarna bari yapıyım takıldım telefona teh
Unutmak ne mumkun testtede onayladıktan sonra gelsin yeni yeni topikler sigara bırakma topigi doguruyorum doguruyorum doguruyorum topigi sonrada dogurdum topigi simdideen hayatımız degisti❤
İnşallah canım yaaaaaa16 Agustosta güzel bi haber bekliyoruz artık
Hadi bakalım canım güzel haberi verirsin inşallah valla anlamadım ki bazı doktorlar yumurtan tembel demişti bazıları da gayet iyi hiç sorun yok falan dedi anladımEbetler canım benimde ilk bu akşam çatlatma iğnem vurulacak çok heyecanlı bi süreç yumurtalarında bi sorun yoktur inşallah
Ayyy çok heyecanlı bi süreç doğuracağım zamanı dört gözle bekliyorum inşallah o günler de gelir öyle sayfaları da açarızUnutmak ne mumkun testtede onayladıktan sonra gelsin yeni yeni topikler sigara bırakma topigi doguruyorum doguruyorum doguruyorum topigi sonrada dogurdum topigi simdideen hayatımız degisti❤
Herkes başbaşa olmayı çok özliceksimiz diyo yani bebeği olanlar gerçekten öyle mi oluyoKızlar elbet olacak inanıyorum. hepinizzz ANNE olacaksınız. mis kokulu bebeklerinizi kucaklayacaksınız.
şimdi yalnızlığın eşinizle başbaşa birlikte olmanın tadını doya doya yaşayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?