Bebegin haberini alınca içemezsin vicdanın rahat etmezYuppiiiii birde sigarayı bıraksam tam olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebegin haberini alınca içemezsin vicdanın rahat etmezYuppiiiii birde sigarayı bıraksam tam olcak
En hayırlı zamanda gelsin inş hepimizinkibenim henüz 2.ayım ama insana hayal etmeden de duramıyoHayırlı ugurlu bebisli gelsin insallah
Bu akşam başlıcam nazlanma işine zavallım hayatı boyunca nazımı çekmekle meşgul zaten en azından şimdi geçerli bi sebebi varBurnundan getir adamin nazlan
Günde 1.5 paket oluyor genellikle çok tiryakisiyim inşallah tiksinirimde haberini alınca haklısın bırakırım ne olursa olsunBebegin haberini alınca içemezsin vicdanın rahat etmez
Hamişler grubu olduk vuruşturun göbüşleriBolca amiiin dilimizden düsürmeyelim gebeyim gebeyim gebeyim
Benim de yarın heyecanla beklemedeyim Belirti var mı sizde herhangi bir şekilde ?Amiin benim bat 2 ağustos yani yarın ve geçen hafta ovülasyonum gerçekleşti bekleyim bakalım.. Bende bende gebeyim gebeyim gebeyimm
Evrene guzel mesajlar gonderip olumlu sonuclar alma topigine hosgeldin taze cicegimEn hayırlı zamanda gelsin inş hepimizinki☺benim henüz 2.ayım ama insana hayal etmeden de duramıyo☺
Ooo çokmuş kuzu ya sen şimdiden azaltmaya başla bebiş içinGünde 1.5 paket oluyor genellikle çok tiryakisiyim inşallah tiksinirimde haberini alınca haklısın bırakırım ne olursa olsun
Yalnız suan gobisim sismis gibi hissediyorum fazlada sey etmesemmiHamişler grubu olduk vuruşturun göbüşleri
Yaa ne güzel enerjiniz maşEvrene guzel mesajlar gonderip olumlu sonuclar alma topigine hosgeldin taze cicegim❤
İşi gücü bıraktık yaptır adetinin ikinci günü git kafanda soru kalmaz en azından canımKızlar maşallah çok hızlı ilerliyor okuyamıyorum hepsini yine olmazsa ben ağustos sonunda aşılama yapmayı düşünüyorum
Benim de yarın heyecanla beklemedeyim Belirti var mı sizde herhangi bir şekilde ?
Aynı dert bendede var vicdanıma yenik dusucem ben evrene mesaj salarım önce bi gebe kalalımdaGünde 1.5 paket oluyor genellikle çok tiryakisiyim inşallah tiksinirimde haberini alınca haklısın bırakırım ne olursa olsun
9. Ayda görelim seni top gibi yuvarlanırız ortada hayali bile ne kadar gözelYalnız suan gobisim sismis gibi hissediyorum fazlada sey etmesemmi
Ooooy annesi yesin onu karnımda psikolojik olarak kıpırdanan bişiler var azaltıyorum bugün itibariiiiiiOoo çokmuş kuzu ya sen şimdiden azaltmaya başla bebiş için
Öyle yapacam canım ağustos 23 adet tarihim heyecanla bekliyorum ilk aşılama olacak bakalım inşallah Rabbim nasip ederİşi gücü bıraktık yaptır adetinin ikinci günü git kafanda soru kalmaz en azından canım
Yaa ne güzel enerjiniz maş ☺
Geliyo geliyooo gellldiiiiiOoooy annesi yesin onu karnımda psikolojik olarak kıpırdanan bişiler var azaltıyorum bugün itibariiiiii
Neyse destek olur bırakırız haberini alalımda kız gebeyizya unuttun muAynı dert bendede var vicdanıma yenik dusucem ben evrene mesaj salarım önce bi gebe kalalımda