Benim koca yok hala ortada ben durdum burda lorik lorik guluyorum bu agustos olmalıBalim bocegimsinaman hicbir seyi ciddiye almiycam artik gerci almiyordum da
KOCAMI COK SEVİYORUM vallaha kocadanam o benimBenim koca yok hala ortada ben durdum burda lorik lorik guluyorum bu agustos olmalı
Işte mi eniste beyBenim koca yok hala ortada ben durdum burda lorik lorik guluyorum bu agustos olmalı
Tmmda ne bagriyonKOCAMI COK SEVİYORUM vallaha kocadanam o benimevren duymali bizi ve evlat vermeli bize mal mal cocuk yapariz artik
Küçük filimiz dedik hortumunun ucundaki mavi kurdele ile sesssiz,sessiz bi saga bi sola oynuyor dedik
GelecekIşte mi eniste beyburalardasin bu saattee tabi
Baaanaaannee lan bannaaannnneeeeee demeni bekliyorummmTmmda ne bagriyon
Nasıl seviyosanız öle versin cicegim❤
Ooo kavgadaaa soylenmeeezzzzzzzz :)) neee deddddiiMinik seviyo dedik ama baya buyuk seviyo bu kız yavuu
Git diger topiklerde sevBaaanaaannee lan bannaaannnneeeeee demeni bekliyorummm
He temel atma toreninine gecersiniz artikGelecek
Az kaldı kurtulacaksınız benden
İs gorecez bebegim minik minik beybiler yapmak için issssHe temel atma toreninine gecersiniz artik
Hayvan gibi seviyom onu . Obur topiklerde cok minnoş oluyorumGit diger topiklerde sev
Ben burda kocanı kabaca sevmeni seviyorum❤
İs gorecez bebegim minik minik beybiler yapmak için issss❤
Orda yabancı geldin zaten loriklorik olmustu monikmonikHayvan gibi seviyom onu . Obur topiklerde cok minnoş oluyorumpelinsu ya bagliyorum oralarda
ayyyyhhhhh yesinler minik minik beybileriniiiii
Orda yabancı geldin zaten loriklorik olmustu monikmonik
InsaaaaalllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhBu ay olursa sana getirip ısıttıracam soz❤ duy allahımm
hic bana gore degildi kanin kaynamadi orasina resmen dondu kanim suratsizllaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?