- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Ne guzel burda deşarj oluyorsun ooo kafa rahat kocayi guler yuzle karsiliyorsun bos kafa ile is görüyorsun cocuk mocuk dusunmedengerisi vin turizmolsun yinede sey etmeyelim
Biz sempatikiz ❤ gerisi vın turizm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel burda deşarj oluyorsun ooo kafa rahat kocayi guler yuzle karsiliyorsun bos kafa ile is görüyorsun cocuk mocuk dusunmedengerisi vin turizmolsun yinede sey etmeyelim
Biz sempatikiz ❤ gerisi vın turizm
hakkinda hayirlisi insallah olmazsin . Ben de tam adet günümde olmam normalde ya 2 gun ya 1 gun erken olurum hep . Inaallaj olmazsin bebiş oluverirSelam kızlar nasılsınız bugün işten güçten hiç bakamadım telefona. Var mı mutlu haber veren ben hala adet olmadım yarın olmam lazım fena bel ağrım var ama tüm umudum bitti birkaç gün önce gebelik testinde negatifi görünce. Günüm yaklaşınca da tekrar yapmaya cesaretim olmadı gittim ped aldım çaresiz..
Hayırlısı canım bakalım bekliyorum sizden de güzel haberler bekliyorumhakkinda hayirlisi insallah olmazsin . Ben de tam adet günümde olmam normalde ya 2 gun ya 1 gun erken olurum hep . Inaallaj olmazsin bebiş oluverir
benim 9 u bat ignenin etkisi gecti test yaptım yokKiz,dur hele daha agustosun basindayiz
Herşey serbest bi bizi gebe bırakamadılar alacakları olsunKufur hakaret serbestmi onlara
Canımsın yaaaaBurasi ailem gibi oldu . Baska yerde tanimiyorum ya simdi ordakileri ciddi olasim geliyor .
Herşey serbest bi bizi gebe bırakamadılar alacakları olsun
Bu biraz beddua oldu kuzum ya Allah korusun beddua iyi değil biz hakaret edelim ya cidden mesela sağlıklıyız çoğumuz ona göre bi açıklama yapsalar yapmıyorlarda elbet birşey vardır yani ama sülemiyoooolaaaaaKac kisinin gebelik istegini önemsemedilerse okadar sene cocuk icin dolansınlarda care bulamasınlar insall yazamadımda tam yaa küfür hakaretten beter bu galibe
Ya kuzum birde neyi merak ediyorum bu sağ yumurtan büyük sol yumurtan küçük olayı varya yada sol tüpünün orda 1 yumurta gelişmiş iyi çok güzel felan deniyor bu durumda sağ sol ne fark ediyorki sonuçta yumurtalar karın boşluğuna gitmiyor mu bi bilgin var mı bu saatte kafamda deli sorularKac kisinin gebelik istegini önemsemedilerse okadar sene cocuk icin dolansınlarda care bulamasınlar insall yazamadımda tam yaa küfür hakaretten beter bu galibe
Karun boşluğu değil tüplere yani yumurta kanalına geçiyor döllenirse rahme yani uterus ageçiyorYa kuzum birde neyi merak ediyorum bu sağ yumurtan büyük sol yumurtan küçük olayı varya yada sol tüpünün orda 1 yumurta gelişmiş iyi çok güzel felan deniyor bu durumda sağ sol ne fark ediyorki sonuçta yumurtalar karın boşluğuna gitmiyor mu bi bilgin var mı bu saatte kafamda deli sorular
Yanlış biliyormuşum. Sağ yumurta sağ tüpten sol yumurta sol tüpten mi geçiyor yoksa kim nerden isterse ordan mı benim sağ tüp Tıkalı ondan meraklardayımKarun boşluğu değil tüplere yani yumurta kanalına geçiyor döllenirse rahme yani uterus ageçiyor
Evet canım... Sağ yumurtalıktan yumurta olusursa sağ tüpe geçiyor açıksa tüp spermle karsılasıyor açık değilse spermler yumurtaya ulaşamıyor.Yanlış biliyormuşum. Sağ yumurta sağ tüpten sol yumurta sol tüpten mi geçiyor yoksa kim nerden isterse ordan mı benim sağ tüp Tıkalı ondan meraklardayım
O zaman Benim tutmaz bun ay 3 yumurtam sağ taraftaymış şaka gibi ya tüp tıkalı doktorda farketmez diyordu aşılama oldumda 3. Günüm bugün kız bu doktorları napmalıEvet canım... Sağ yumurtalıktan yumurta olusursa sağ tüpe geçiyor açıksa tüp spermle karsılasıyor açık değilse spermler yumurtaya ulaşamıyor.
Sol yumurtalıkta yumurta olısmussa sol tüpe geçiyor ve orada spermle karsılastı diyelim döllendi... Uterus yani rahime geçiyor. Gebelik baslıyor
Genellikle bir ay sol bir ay sag dan yumurtlama seklinde devam eder yumurtlamamız
Canım işte sende bilmeyince üzerinde durmayınca umursamıyor ki çoğu işini ne yazık ki hakkıyla yapmıyor aldığı paraya bakıyo...O zaman Benim tutmaz bun ay 3 yumurtam sağ taraftaymış şaka gibi ya tüp tıkalı doktorda farketmez diyordu aşılama oldumda 3. Günüm bugün kız bu doktorları napmalı
Ben bi yerde okudum yumurta çatlayınca karın boşluğuna mı ne düşüyor yazıyordu ordanda sperm ile olan yolculuk başlıyor sağ tüp yada sol tüpten geçiyor diye okumuştum öyle olmadığını bilsem kesin sorardım ilaçlı rahim filminde sağdan ilaç hiç geçmedi soldan geçti ümitliydim bundada var bi hayır Eylül topiğine hazır olayımCanım işte sende bilmeyince üzerinde durmayınca umursamıyor ki çoğu işini ne yazık ki hakkıyla yapmıyor aldığı paraya bakıyo...
Ya da şöyle düşünelim ciddi manada bir tıkanıklık yok belki de ondan aşılama yapti...
Olumlu yaklaşıyor da oianilir
Yumurta karın boşluğuna düşebilir o zaman döllenemez gebelik başlayamaz ama döllenşr de ileri gideceğine geri gşderse karın boşluğuna düşer dış gebelik oluşur.Ben bi yerde okudum yumurta çatlayınca karın boşluğuna mı ne düşüyor yazıyordu ordanda sperm ile olan yolculuk başlıyor sağ tüp yada sol tüpten geçiyor diye okumuştum öyle olmadığını bilsem kesin sorardım ilaçlı rahim filminde sağdan ilaç hiç geçmedi soldan geçti ümitliydim bundada var bi hayır Eylül topiğine hazır olayım
Doğru okumussundur aslında benim yazdığım gbi okumussundur ama yanlıs yorumlamışsndr canım çok şey okuduysan aynı anda kafan karımış olabillr..Ben bi yerde okudum yumurta çatlayınca karın boşluğuna mı ne düşüyor yazıyordu ordanda sperm ile olan yolculuk başlıyor sağ tüp yada sol tüpten geçiyor diye okumuştum öyle olmadığını bilsem kesin sorardım ilaçlı rahim filminde sağdan ilaç hiç geçmedi soldan geçti ümitliydim bundada var bi hayır Eylül topiğine hazır olayım
Hmmm daha yeni anlıyorum canım sağol aydınlattığın için birşey daha öğrendimYumurta karın boşluğuna düşebilir o zaman döllenemez gebelik başlayamaz ama döllenşr de ileri gideceğine geri gşderse karın boşluğuna düşer dış gebelik oluşur.