• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru okumussundur aslında benim yazdığım gbi okumussundur ama yanlıs yorumlamışsndr canım😊 çok şey okuduysan aynı anda kafan karımış olabillr..
Bu arada ben Biyoloji öğrt. İstediğin soruyu sorabilirsin😊
Kadınlar kulübüne üye olduğumdan beri karma karışık gebelik başlangıçları okudum doğrudur açıkçası bir problem çıkmadığı ve doktoruma güvendiğim için çok araştırmaya gerek duymamıştım bu ay bi araştırmaya girdim 😂😂😂

Kadınlar kulübüne üye olduğumdan beri karma karışık gebelik başlangıçları okudum doğrudur açıkçası bir problem çıkmadığı ve doktoruma güvendiğim için çok araştırmaya gerek duymamıştım bu ay bi araştırmaya girdim 😂😂😂
Kadınlar kulubunden bilgi alma bence tavsiye olabilr.. Çünkü bilende yazıyor bilmeyende... Herkes az bucul bir sey bilince tamam diyor basılıyor akıl vermeye 😊

A Antoryum123 ha bu arada sen yinede canını sıkma her şey Allahın elinde tıkalı olan tüpten bile spermin geçip yumurtayı dölledği çok hamilelik hikayesi var. Her şey nasip... Tıp yüzde yüz neyse o olmuyor. Bir de ilahi bi kudret var ol deyince olduruveren 🙏
Çok haklısın Allah’ıma çok şükür inançlı müminleriz evet bende çok duydum öyle tıkalı tüple bile hamile kalan çok insan var 🤲🏻 Aslında 2 yıldır hiç kafama takmadım sorun haline gelmedi Rabbim vakti saatini biliyordur derdim taki aşılama olana kadar sabaha kadar uyku girmiyor gözüme 😂😂😂😂

Çok haklısın Allah’ıma çok şükür inançlı müminleriz evet bende çok duydum öyle tıkalı tüple bile hamile kalan çok insan var 🤲🏻 Aslında 2 yıldır hiç kafama takmadım sorun haline gelmedi Rabbim vakti saatini biliyordur derdim taki aşılama olana kadar sabaha kadar uyku girmiyor gözüme 😂😂😂😂
İnşallah rabbim gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli sıkıntısız inşaallah🙏💐

Kadınlar kulubunden bilgi alma bence tavsiye olabilr.. Çünkü bilende yazıyor bilmeyende... Herkes az bucul bir sey bilince tamam diyor basılıyor akıl vermeye 😊
Hiç sorma canım ya ayak ağrısını bile gebelik belirtisi yazmış yok artık dedim 😂😂😂😂 sana soracağım tek bunaltan beni sigara ne yaparsam yapıyım azaltamıyorum kimiside bebeği duman etkilemiyor diyor ama içim rahat etmiyor sormak istediğin birşey olursa deyince aklıma o geldi 😂😂😂😂

Bu biraz beddua oldu kuzum ya Allah korusun beddua iyi değil biz hakaret edelim 😂😂😂 ya cidden mesela sağlıklıyız çoğumuz ona göre bi açıklama yapsalar yapmıyorlarda elbet birşey vardır yani ama sülemiyoooolaaaaa 😂😂😂
Beddua etmemek elde degilde once yaradan var arada onun hayrı hikmeti var bunun bilinci engel iste herseye❤️
Bizi duyup görüp bekleten tek olan belki engelleyip hayrı verecen olanda Allah yavrucum rabbimin hikmetinden sual olunmaz elbet ama bu icimizdeki beybi sevgisini hasretini verende o bizi bu hasretle bizleri bekletende o☝️ Diger saglıkcılara saka biyana soylenecek pek bisey kalmıyor. Hayırlısı rabbimden gelsin tez vakitte kavustursun bizleride evlatlarımıza insallah saglıkcıların agzına yuzune kurekle vursak belki rahatlarız bi güzel ama cokta sey etmemek lazım👅🤪🤣😂

Ya kuzum birde neyi merak ediyorum bu sağ yumurtan büyük sol yumurtan küçük olayı varya yada sol tüpünün orda 1 yumurta gelişmiş iyi çok güzel felan deniyor bu durumda sağ sol ne fark ediyorki sonuçta yumurtalar karın boşluğuna gitmiyor mu bi bilgin var mı bu saatte kafamda deli sorular😂😂😂😂
Valla canım bendede bu konularda bilgi kirliligi cok fazlaca var beynim yanık resmen daha henuz yumurtanın kac saat canlı kaldıgı hakkında bile süphelerim var emin olamıyorum heryerde farklı yazılar videolar😞😆😀

Hiç sorma canım ya ayak ağrısını bile gebelik belirtisi yazmış yok artık dedim 😂😂😂😂 sana soracağım tek bunaltan beni sigara ne yaparsam yapıyım azaltamıyorum kimiside bebeği duman etkilemiyor diyor ama içim rahat etmiyor sormak istediğin birşey olursa deyince aklıma o geldi 😂😂😂😂

Komsumda cok sıgara ıcıyodu hamile kaldı fırlaması oldu bitane tam fırlama ama gebeykende icti ara ara masallah cocukta herhangi bir sorun yok olmazda insallah🤦‍♀️🤣😂
Bende gunde bibucuk paket ısıyorum en fazlası
Beybilerimiz gelince ❤️🤲 sigarayı unuruz bencema😂🤣

Komsumda cok sıgara ıcıyodu hamile kaldı fırlaması oldu bitane tam fırlama ama gebeykende icti ara ara masallah cocukta herhangi bir sorun yok olmazda insallah🤦‍♀️🤣😂
Bende gunde bibucuk paket ısıyorum en fazlası
Beybilerimiz gelince ❤🤲 sigarayı unuruz bencema😂🤣
Bnce içmemek lazım sigara içen Bi yakınımın kızının tırnakları yok Bi kızının hastalıkları var sigara ve çamaşır suyundan oldugunu düşünüyor herkes Allah korusun bişey olsa bebişin kahrolursunuz bnce tez vakitte bırakın N Nana Ana A Antoryum123

Sigara kesinlikle etken yüzde yüz.. Yani olmamma ihtimali yok. Azaltmayacaksın zaten direk bırakacaksın... Lütfen canım bunu önce kendin için yap 🙏🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back