Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar nasılsınız bugün işten güçten hiç bakamadım telefona. Var mı mutlu haber veren ben hala adet olmadım yarın olmam lazım fena bel ağrım var ama tüm umudum bitti birkaç gün önce gebelik testinde negatifi görünce. Günüm yaklaşınca da tekrar yapmaya cesaretim olmadı gittim ped aldım çaresiz..

hakkinda hayirlisi insallah olmazsin . Ben de tam adet günümde olmam normalde ya 2 gun ya 1 gun erken olurum hep . Inaallaj olmazsin bebiş oluverir

Kac kisinin gebelik istegini önemsemedilerse okadar sene cocuk icin dolansınlarda care bulamasınlar insall yazamadımda tam yaa küfür hakaretten beter bu galibe
Bu biraz beddua oldu kuzum ya Allah korusun beddua iyi değil biz hakaret edelim ya cidden mesela sağlıklıyız çoğumuz ona göre bi açıklama yapsalar yapmıyorlarda elbet birşey vardır yani ama sülemiyoooolaaaaa

Kac kisinin gebelik istegini önemsemedilerse okadar sene cocuk icin dolansınlarda care bulamasınlar insall yazamadımda tam yaa küfür hakaretten beter bu galibe
Ya kuzum birde neyi merak ediyorum bu sağ yumurtan büyük sol yumurtan küçük olayı varya yada sol tüpünün orda 1 yumurta gelişmiş iyi çok güzel felan deniyor bu durumda sağ sol ne fark ediyorki sonuçta yumurtalar karın boşluğuna gitmiyor mu bi bilgin var mı bu saatte kafamda deli sorular

Karun boşluğu değil tüplere yani yumurta kanalına geçiyor döllenirse rahme yani uterus ageçiyor

Karun boşluğu değil tüplere yani yumurta kanalına geçiyor döllenirse rahme yani uterus ageçiyor
Yanlış biliyormuşum. Sağ yumurta sağ tüpten sol yumurta sol tüpten mi geçiyor yoksa kim nerden isterse ordan mı benim sağ tüp Tıkalı ondan meraklardayım

Yanlış biliyormuşum. Sağ yumurta sağ tüpten sol yumurta sol tüpten mi geçiyor yoksa kim nerden isterse ordan mı benim sağ tüp Tıkalı ondan meraklardayım
Evet canım... Sağ yumurtalıktan yumurta olusursa sağ tüpe geçiyor açıksa tüp spermle karsılasıyor açık değilse spermler yumurtaya ulaşamıyor.
Sol yumurtalıkta yumurta olısmussa sol tüpe geçiyor ve orada spermle karsılastı diyelim döllendi... Uterus yani rahime geçiyor. Gebelik baslıyor
Genellikle bir ay sol bir ay sag dan yumurtlama seklinde devam eder yumurtlamamız

O zaman Benim tutmaz bun ay 3 yumurtam sağ taraftaymış şaka gibi ya tüp tıkalı doktorda farketmez diyordu aşılama oldumda 3. Günüm bugün kız bu doktorları napmalı

O zaman Benim tutmaz bun ay 3 yumurtam sağ taraftaymış şaka gibi ya tüp tıkalı doktorda farketmez diyordu aşılama oldumda 3. Günüm bugün kız bu doktorları napmalı
Canım işte sende bilmeyince üzerinde durmayınca umursamıyor ki çoğu işini ne yazık ki hakkıyla yapmıyor aldığı paraya bakıyo...
Ya da şöyle düşünelim ciddi manada bir tıkanıklık yok belki de ondan aşılama yapti...
Olumlu yaklaşıyor da oianilir

Ben bi yerde okudum yumurta çatlayınca karın boşluğuna mı ne düşüyor yazıyordu ordanda sperm ile olan yolculuk başlıyor sağ tüp yada sol tüpten geçiyor diye okumuştum öyle olmadığını bilsem kesin sorardım ilaçlı rahim filminde sağdan ilaç hiç geçmedi soldan geçti ümitliydim bundada var bi hayır Eylül topiğine hazır olayım

Yumurta karın boşluğuna düşebilir o zaman döllenemez gebelik başlayamaz ama döllenşr de ileri gideceğine geri gşderse karın boşluğuna düşer dış gebelik oluşur.

Doğru okumussundur aslında benim yazdığım gbi okumussundur ama yanlıs yorumlamışsndr canım çok şey okuduysan aynı anda kafan karımış olabillr..
Bu arada ben Biyoloji öğrt. İstediğin soruyu sorabilirsin

Yumurta karın boşluğuna düşebilir o zaman döllenemez gebelik başlayamaz ama döllenşr de ileri gideceğine geri gşderse karın boşluğuna düşer dış gebelik oluşur.
Hmmm daha yeni anlıyorum canım sağol aydınlattığın için birşey daha öğrendim

A Antoryum123 ha bu arada sen yinede canını sıkma her şey Allahın elinde tıkalı olan tüpten bile spermin geçip yumurtayı dölledği çok hamilelik hikayesi var. Her şey nasip... Tıp yüzde yüz neyse o olmuyor. Bir de ilahi bi kudret var ol deyince olduruveren

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…