- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Çakal gitme kal be yanımda şurada baş ucumda
Ozaman eleştiri yap dedikodu yapma madem kıyamıyosoooonnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çakal gitme kal be yanımda şurada baş ucumda
Hosbuldum cnm.Hosgeldin tatlım
Kurlerle pek aramız yok bizim ama insallah sana yarar ben bu ay olmazsa hacamat yaptırıcam olmayan arkadaslarla da eylul topikinde bulusucam hamile olanlarda gelmek isterlerse bekleriz bende hamile olursam insallah o topik yeniden acılacak❤ İsteyen ben dahil herkes icin evrene mesaj gondermeye hazırım ben gebeyim gebeyim gebeyim
KıskanırsınTecrubelu kadin bana birakmaz kendi yapar herseyini sanliyim
Senin ciddiyetini esine sevginide mi gorecektim ben baska topiklerdeeeeeeKiz vallaha oyle bak simdi ordakiler de diyordur bunlar ne diyoe ne civiklar birbirlerine karsicivik degil samimiyiz egolu degiliz seviyorum kiz seni tanimadan etmeden burdaki herkese kanim kaynadi vallaha
Kız şaka yaptım gel sarılakOzaman eleştiri yap dedikodu yapma madem kıyamıyosoooonnn ❤
Insallah canım guzellikHosbuldum cnm.
Bu kurde yumurtaları daha iyi gelistirsin diye cnm
Ama benimde hacamat hep aklımda onunda belli zamanları oluyo
Inş isteyen herkes hamile kalır en yakin zamanda
Cok kiskancim da evett galiba kiskanirimben yptim çünkü balla kaynakla yaptim pamuklara saricamKıskanırsın
Hadi hadi dökül dinliyorumKız şaka yaptım gel sarılak
Oha benide etiketle bnde bakcem ben şokSenin ciddiyetini esine sevginide mi gorecektim ben baska topiklerdeeeeee
Burda mal orda kurban oldugum ya he ay beni cok guldurdun allahta sana cocuk versinnnnn❤❤❤❤
Hahahah bende ole düşünmüştümCok kiskancim da evett galiba kiskanirimben yptim çünkü balla kaynakla yaptim pamuklara saricam
Burasi samimi bi ortam sizleri ablam gibi kardesim gibi arkadasim gibi gorup de konusuyorum . Kendi ablamlarla nasil konusuyprsam burda da gerilmen utanmadan sikilmadan oyle konuşuyorum orasi canim kocam .burasi mal oluyor . Mal da bi sevgi sozcuguuuuuhatta bugun bi alisveris merkezine gittik tam girisinde MAL KABUL YERI yaziyordu . Betaber goz goze geldik kahkaha attikSenin ciddiyetini esine sevginide mi gorecektim ben baska topiklerdeeeeee
Burda mal orda kurban oldugum ya he ay beni cok guldurdun allahta sana cocuk versinnnnn❤❤❤❤
Ne meraklıymışsın dedikodunun yapılmasına tabi bugün koca yok dolanırsın buralarda diger geceler nana piyasada yokHadi hadi dökül dinliyorum
Burasi samimi bi ortam sizleri ablam gibi kardesim gibi arkadasim gibi gorup de konusuyorum . Kendi ablamlarla nasil konusuyprsam burda da gerilmen utanmadan sikilmadan oyle konuşuyorum orasi canim kocam .burasi mal oluyor . Mal da bi sevgi sozcuguuuuuhatta bugun bi alisveris merkezine gittik tam girisinde MAL KABUL YERI yaziyordu . Betaber goz goze geldik kahkaha attik
Ozel ısler muduru ne oldu bizim genel secimler yavrum ya ben pek babayigit bi aday goremedimNe meraklıymışsın dedikodunun yapılmasına tabi bugün koca yok dolanırsın buralarda diger geceler nana piyasada yok
Balim bocegimsin aman hicbir seyi ciddiye almiycam artik gerci almiyordum daHahahaha
❤Canım cigerimsin farkettim ordan pekte bozmayayım dedim ama cok guldum kız alemsin valla
Aynen farkettim topigimizi uzaktan izleyenlerdenBize gulucuk koyanlarda bizdenler yalnız
Aha icinde tutamadiiNe meraklıymışsın dedikodunun yapılmasına tabi bugün koca yok dolanırsın buralarda diger geceler nana piyasada yok