Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hosbuldum cnm.
Bu kurde yumurtaları daha iyi gelistirsin diye cnm
Ama benimde hacamat hep aklımda onunda belli zamanları oluyo
Inş isteyen herkes hamile kalır en yakin zamanda

Kiz vallaha oyle bak simdi ordakiler de diyordur bunlar ne diyoe ne civiklar birbirlerine karsicivik degil samimiyiz egolu degiliz seviyorum kiz seni tanimadan etmeden burdaki herkese kanim kaynadi vallaha
Senin ciddiyetini esine sevginide mi gorecektim ben baska topiklerdeeeeee

Burda mal orda kurban oldugum ya he ay beni cok guldurdun allahta sana cocuk versinnnnn

Senin ciddiyetini esine sevginide mi gorecektim ben baska topiklerdeeeeee

Burda mal orda kurban oldugum ya he ay beni cok guldurdun allahta sana cocuk versinnnnn❤❤❤❤
Burasi samimi bi ortam sizleri ablam gibi kardesim gibi arkadasim gibi gorup de konusuyorum . Kendi ablamlarla nasil konusuyprsam burda da gerilmen utanmadan sikilmadan oyle konuşuyorum orasi canim kocam .burasi mal oluyor . Mal da bi sevgi sozcuguuuuuhatta bugun bi alisveris merkezine gittik tam girisinde MAL KABUL YERI yaziyordu . Betaber goz goze geldik kahkaha attik

Hahahaha
Canım cigerimsin farkettim ordan pekte bozmayayım dedim ama cok guldum kız alemsin valla

Ay orasi cok gergin bi ortam ya havasi icimi karartiyor herkes kendince bisey saniyr kendini gibime geliyor cok ciddiler bi tek ikimizin yazdiklarinda gülücük gordum . Dogerleri yarabbim ölü gibiler N Nana Ana

Ay orasi cok gergin bi ortam ya havasi icimi karartiyor herkes kendince bisey saniyr kendini gibime geliyor cok ciddiler bi tek ikimizin yazdiklarinda gülücük gordum . Dogerleri yarabbim ölü gibiler N Nana Ana
Bize gulucuk koyanlarda bizdenler yalnız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…