- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Benim koca yok hala ortada ben durdum burda lorik lorik guluyorum bu agustos olmalıBalim bocegimsin aman hicbir seyi ciddiye almiycam artik gerci almiyordum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim koca yok hala ortada ben durdum burda lorik lorik guluyorum bu agustos olmalıBalim bocegimsin aman hicbir seyi ciddiye almiycam artik gerci almiyordum da
KOCAMI COK SEVİYORUM vallaha kocadanam o benim evren duymali bizi ve evlat vermeli bizemal mal cocuk yapariz artikBenim koca yok hala ortada ben durdum burda lorik lorik guluyorum bu agustos olmalı
Işte mi eniste bey buralardasin bu saattee tabiBenim koca yok hala ortada ben durdum burda lorik lorik guluyorum bu agustos olmalı
Tmmda ne bagriyonKOCAMI COK SEVİYORUM vallaha kocadanam o benim evren duymali bizi ve evlat vermeli bizemal mal cocuk yapariz artik
Küçük filimiz dedik hortumunun ucundaki mavi kurdele ile sesssiz,sessiz bi saga bi sola oynuyor dedik
GelecekIşte mi eniste bey buralardasin bu saattee tabi
Baaanaaannee lan bannaaannnneeeeee demeni bekliyorummmTmmda ne bagriyon
Nasıl seviyosanız öle versin cicegim❤
Ooo kavgadaaa soylenmeeezzzzzzzz :)) neee deddddiiMinik seviyo dedik ama baya buyuk seviyo bu kız yavuu
Git diger topiklerde sevBaaanaaannee lan bannaaannnneeeeee demeni bekliyorummm
He temel atma toreninine gecersiniz artikGelecek
Az kaldı kurtulacaksınız benden
İs gorecez bebegim minik minik beybiler yapmak için issssHe temel atma toreninine gecersiniz artik
Hayvan gibi seviyom onu . Obur topiklerde cok minnoş oluyorumpelinsu ya bagliyorum oralardaGit diger topiklerde sev
Ben burda kocanı kabaca sevmeni seviyorum❤
ayyyyhhhhh yesinler minik minik beybileriniiiiiİs gorecez bebegim minik minik beybiler yapmak için issss ❤
Orda yabancı geldin zaten loriklorik olmustu monikmonikHayvan gibi seviyom onu . Obur topiklerde cok minnoş oluyorumpelinsu ya bagliyorum oralarda
ayyyyhhhhh yesinler minik minik beybileriniiiii
hic bana gore degildi kanin kaynamadi orasina resmen dondu kanimsuratsizllaarrrOrda yabancı geldin zaten loriklorik olmustu monikmonik
InsaaaaalllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhBu ay olursa sana getirip ısıttıracam soz❤ duy allahımm
hic bana gore degildi kanin kaynamadi orasina resmen dondu kanimsuratsizllaarrr