- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Kiz,dur hele daha agustosun basindayizSendemi ugurlu gelmiyorsun agustos sanırım umudum eylule kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz,dur hele daha agustosun basindayizSendemi ugurlu gelmiyorsun agustos sanırım umudum eylule kaldı
Nörüyon kiz nassiiinnn gorusmeyeli :)Olabilir cnm
Özel işlerle meşgulüm çok şükür bebem sen nasılsın niye uyanıksın halenNörüyon kiz nassiiinnn gorusmeyeli :)
Cok sukur ben de iyiyim napak bugun kaunanam hem bana hem kendine ayni renk bileklik aldi dedim ölümüne kankayizÖzel işlerle meşgulüm çok şükür bebem sen nasılsın niye uyanıksın halen
Kız Allah muhabbetinizi arttırsın maşallah vallaCok sukur ben de iyiyim napak bugun kaunanam hem bana hem kendine ayni renk bileklik aldi dedim ölümüne kankayiz
Amin amin insallah boyle devam eder bize nazae degmesin diyor minnoşKız Allah muhabbetinizi arttırsın maşallah valla
Torunu olunca seni unuturAmin amin insallah boyle devam eder bize nazae degmesin diyor minnoş
Alenen takipteyim bebegim
Tam dedikodunu yapacaktım Allahtan farkettimAlenen takipteyim bebegim
Gizli takibe geciyorum tamamTam dedikodunu yapacaktım Allahtan farkettim
Burasi ailem gibi oldu . Baska yerde tanimiyorum ya simdi ordakileri ciddi olasim geliyor .Alenen takipteyim bebegim
40a yakin toruni var masallahTorunu olunca seni unutur
Yemezler cnmGizli takibe geciyorum tamam
Burasi ailem gibi oldu . Baska yerde tanimiyorum ya simdi ordakileri ciddi olasim geliyor .
Sen aynı evdesin farkli olur kız40a yakin toruni var masallah
Valla gittimYemezler cnm
Kiz vallaha oyle bak simdi ordakiler de diyordur bunlar ne diyoe ne civiklar birbirlerine karsicivik degil samimiyiz egolu degiliz seviyorum kiz seni tanimadan etmeden burdaki herkese kanim kaynadi vallahaVay ❤
Ne guldum yaa hahahahahaha
Çakal gitme kal be yanımda şurada baş ucumdaValla gittim
Tecrubelu kadin bana birakmaz kendi yapar herseyini sanliyimSen aynı evdesin farkli olur kız