Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar nasıl gidiyor çalışmalar devam mı? Benim adetim dün bitti, çalışmalara başlıyorum bu ay bal tarçın çörek otu yapıyorum. Bazıları kist oluşturuyor diyor. Başına gelen oldu mu?
 
Arkadaşlar merhaba şuan yumurtlama evresine yaklastım henüz ovülasyon testlerim c den daha koyu olmadı ama baya koyu cıkmaya basladı t çizgim. Sorum şu bikaç keredir ilişki esnasında sağ kasıgımda aşırı bi batma oluyor ileri geri hareketinin her seferinde bişey saplanıyor gibi oluyor boyle bısey hiç olmazdı sebebi sizce ne olabilir bu durumu yaşayan oldumu aranızda
 
Bende mi sokturucu kullansam. Acayip bir baş agrisi başladı. Psikolojik olarak da hic iyi hissetmiyorum. Bunalimda gibiyim. Regl olamamanin verdigi etki diye düşünüyorum. İnsallah benimde agrim olmaz canim.
Buarada kan vermeme gerek var mi hala.
 
İçin rahat değilse bir kere daha kan ver istersen. Canım ben hiç doktora danışmadan kafama göre kullandım oun için sana kullan falan diye öneremem maalesef. Tatile gitmeyecek olsaydım beklerdim ama ben kendiliğinden gelmesini. Canını sıkmamaya çalış. Ben en azından hamile kalabiliyormuşum onu gördüm diye kendimi teselli ediyordum. Bir kere olan bir daha olur. Allah hayırlı zamanda sağlıkla versin.
 
Hiç bir fikrim yok belki yumurtlamanı hissediyorsundur
 
kızlar Allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin sağlıkla. ben geçen ay ovulasyon takibi ile yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdim. bu ay gün aşırı deüerlendirmeyi düşünüyorum. her gün olunca spermin kaliteside düşüyor sanırım. bilemiyorum ama bu ay da böyle deneyelim. sıkıldık plandan. eşimde sıkıldı ne yazıkki. görevmiş gibi davranışlardan hoşlanmıyor erkekler anladığım bu..
 
  • Hergün ilişki: yüzde 37 hamilelik oranı
  • 1 gün aralıklı ilişki: yüzde 33 hamilelik oranı
  • Yumurtlama döneminde tek seferlik ilişki: yüzde 15 hamilelik oranı
al bide burdan bak.
 
Hiç bir fikrim yok belki yumurtlamanı hissediyorsundur
Bilmiyorum koalacım ya bakalım bikaç gün daha bu sekılde devam ederse bı doktora gıdecegım internette yorumlarda okudum kist vs varsa ilişki esnasında kramp gibi his yaratabiliyormus, gerci haziran ayına kadar hep doktor kontrolundeydım oyle bısey demedi görmedı ama belkı bu ay olusmusmudur kist falan bılemıyorum hiç ya öf ne zor iş bunlar
 
Herkes farklı birşey söylüyor, farklı farklı araştırmalar yapıyorlar Geçen gün bir yerde okudum gecede 3 saat içinde ikinci ilişki hamile kalma şansını arttırıyor diye. Allah ol dedikten sonra tek gecelik ilişkiden hamile kalıyor insanlar.
 
aynen ya kimisi yapın diyo kimisi sperm kalitesi düşük 2günde bir öneriyor napsak bilemedik
 
Dıs gebelık olmasın dıkkat et mutlaka dr a gır
 
Kuzucum doktora yeni gittiysen 1 adet döneminin geçmesini bekle ağrılar için. Çünkü bazen kist oluşsa da regl döneminde atılabiliyor. Ağrın devam ederse gidersin doktora.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…