- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.941
Hayırlısı olsun canım. Gelecek aya inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım. Gelecek aya inşallah.
Ayyy ben çok çok yoğunum kızlar bu hafta ilgilenemedim topiklede. Şimdi işten çıkıp kına organizasyonuna gidicem siz düşünün 2 iş birden yapıyorumGünaydın kızlar, bugün tatilim bitti maalesef. Uçağı bekliyorum şimdi.
Telefondaki uygulamaya göre kutlu doğum haftasına girmiş bulunuyorum. Bu ay tatil araya girecek takip edemem diye ovülasyon testlerini harcamamıştım.
Sizde durumlar ne bakalım? Çok çalışıyor musunuz?
Birde B balbocegi35 benim bat haziranda kalmış onu günceller misin 7 ağustos olarak?
Kolay gelsinn canimmAyyy ben çok çok yoğunum kızlar bu hafta ilgilenemedim topiklede. Şimdi işten çıkıp kına organizasyonuna gidicem siz düşünün 2 iş birden yapıyorum
1.geciktiginde yaptim negatifti ( hic gecikmezdi ondan ilk gun sonrasi hemen yaptim) 4.gun gecikmesinde pozitif ciktiNe güzel kendini dinleme stresine girmemişsin en güzeli o bence çünkü acabalar insanı çok yoruyor peki kaç gün gecikmede öğrendin
Bence bekle alma adet geçince test yap boşuna strese girmemiş olursun inşallah olurMrb kızlar bata 7 gün var erken hamilelik testi mi alsam netten bi yanım al diyor bi yanım da tutmaz diye boş yere hic belirti yok şimdilik benim önceki düşüğümde de ader geçince anlamıştım belirti yoktu adet 3 gün geçince belirtiler çıkmıştı Insallah tutar bu ay yoksa ağustosta yokuz değerlendiremeyiz
Bence de yapma bekle.bnm de bugunu saymazsk 3 gun kaldi .elle tutulur bi belirtim yok. Regle dair de bi belirti yok.iki gun once ilk testimi yaptm negatftiMrb kızlar bata 7 gün var erken hamilelik testi mi alsam netten bi yanım al diyor bi yanım da tutmaz diye boş yere hic belirti yok şimdilik benim önceki düşüğümde de ader geçince anlamıştım belirti yoktu adet 3 gün geçince belirtiler çıkmıştı Insallah tutar bu ay yoksa ağustosta yokuz değerlendiremeyiz
Insan dayanamıyor bazen 3-4 gün daha gecsin normal test alır yaparim yoksa yoktur zaten kalbim olmasindan yana sende adet gününü bekle olmazsan yap Insallah vardır senindeBence de yapma bekle.bnm de bugunu saymazsk 3 gun kaldi .elle tutulur bi belirtim yok. Regle dair de bi belirti yok.iki gun once ilk testimi yaptm negatfti
Insllh cnm ikmz de insllh. Zor sabrediorm ben deeInsan dayanamıyor bazen 3-4 gün daha gecsin normal test alır yaparim yoksa yoktur zaten kalbim olmasindan yana sende adet gününü bekle olmazsan yap Insallah vardır seninde
Kına organizasyonunda ne iş yapıyorsun canım?Ayyy ben çok çok yoğunum kızlar bu hafta ilgilenemedim topiklede. Şimdi işten çıkıp kına organizasyonuna gidicem siz düşünün 2 iş birden yapıyorum
Yapma canım bekle negatif çıkar yanlış olur boşuna stres yapmış olursun.Mrb kızlar bata 7 gün var erken hamilelik testi mi alsam netten bi yanım al diyor bi yanım da tutmaz diye boş yere hic belirti yok şimdilik benim önceki düşüğümde de ader geçince anlamıştım belirti yoktu adet 3 gün geçince belirtiler çıkmıştı Insallah tutar bu ay yoksa ağustosta yokuz değerlendiremeyiz
Canım aynı yerde baktırdıysan tüm değerleri muhtemelen kimyasal gebelik yaşıyorsun. Bir kaç güne değer düşer ve adet görürsün.77 ile baslayan beta hcg 2 gun arayla 99 a çıktı. Bugun yine 77. Ogreneli 5 gun oldu. Ve ayni degere geri döndü. tecrubesi olan var mi aranizda. Buarada hic karin ağrım yada kanama belirtim yok.
Ayni yerde baktirdim canım. Hicbir olumsuz belirtim. Yok ne ani bir yukselis ne de ani bi düşüş var beta hcg de. Bi mucize olur belki diyorum olmazsa da Allah büyük o verdi o alır. Benim korkum, dayanilmayacak ağrılar yasarmiyim düşük olursa.Canım aynı yerde baktırdıysan tüm değerleri muhtemelen kimyasal gebelik yaşıyorsun. Bir kaç güne değer düşer ve adet görürsün.
Canımm. Jeli aldın mı alacak mısınnSelam kızlar Benim bat 15 ağustos ovülasyon testi ve preseed jel deneyeceğim bu ay. Ben çörekotu tarçın kürüde yapıyorum bugün reglin 3. Günü :) negatif aşılama ve tüp bebek denemelerim var. Önereceğiniz başka birşey var mı
Canımm. Jeli aldın mı alacak mısınn
Evet canım bende bu ay bal tarçın yapıyorum. 6 Gün bugün. Jelide preseed diye bulamadım o yüzden sormuştum ana başka topikte yorumunu gördüm o siteden aldım bendeAldım dün geldi bugün adetimin 4. Günü ovülasyon döneminde kullanacağım. Sizde mi almayı düşünüyorsunuz
Canım bende kimyasal gebelik yaşadım. Ben tatile gideceğim için adet söktürücü kullandım bir an önce başlasın diye regl. Normal regl ağrısından fazla bir ağrım olmadı. Burda başka topiclerde okumuştum baya sancılı, ağrılı oluyor diyorlardı ama bende öyle olmadı. Kişiden kişiye değişiyor sanırım. İnşallah senin de çok sancılı geçmez.Ayni yerde baktirdim canım. Hicbir olumsuz belirtim. Yok ne ani bir yukselis ne de ani bi düşüş var beta hcg de. Bi mucize olur belki diyorum olmazsa da Allah büyük o verdi o alır. Benim korkum, dayanilmayacak ağrılar yasarmiyim düşük olursa.