- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 31
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.921
Aklimda kalsin bari. Degerim yukslmeyene kdar gitmicem muayeneyebenimkide kadındı. böyle bir kustahlık yok bi sevincle gidiyosun karşılaştığın doktor mahalle karısı formatında çıkıyo. sinirimden geri döndüm. siz ne hakla böyle konuşursunuz koşa koşa mı geldin nedir dedim. ağzı açık bakıyo bide. size öncelik verdim diyebildi. personelim onu zaten verecekti.
Canm bu ayi nasıl degerlendirdin hamile kalmak icin?aminn canım. daha yeni oldugu için tek belirti adetimin gecikmesi oldu. Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin..
özel bişey yapmadık canım. korunmasız bikaç kez yumurtlama günüme denk geldi sanırım. Ama en büyük sebep Allah ın dilemesi. veren de O, onu içimizde koruyacak olanda, yaşatacak olanda. Sabredin hamileliğin önünde engel gördüğünüz ne varsa hayatınızdan çıkarın. fazla kilo, sigara, alkol vs..... önce sağlıklı bir bünyeye kavusun. Gerisi Allah ın takdiri Rabbim kimseye aratmasın.Canm bu ayi nasıl degerlendirdin hamile kalmak icin?
Ne güzel kendini dinleme stresine girmemişsin en güzeli o bencecok cok tesekkur ederim allah isteyen herkese nasip etsin :) diyebilecek hicbir seyim yok cunku planli bi gebelik degil yani ozellikle yaptigim hicbir sey yok :) hatta ben cok ugrasmak lazim herhalde diyordum (kilom oldugu icin) ama bu ay hicbir sey hissetmedim adetim gecti bi baktim gebeyimhala hicbir sey hissetmiyorum sadece cok acikiyorum ve kasiklarimda bi agri var sanki oraya bi ton koymuslar benim tasimami istiyorlar :) o
Canım bekledikçe insan stres yapıyor stres yaptıkça da adeti gecikiyor ama umarım senin hamişlik vardırKızlar benimd bat bugünle beraber 2 gün geçtigelen giden yok, dün gece dayanamayıp ovülasyon yaptım çizgi silik çıktı yani koyu değil gebelik göstermedi. Acaba diyorum yanılma payı varmıdır hiç bir belirtim yok hatta kendimi hamile gibide hissetmiyorum ama yinede merak ediyorum işte
Ay geçen aylarda daha çok takıyordum aslında bua ay düşünmemeye çalıştım hep yani pek stresli değilim yavrumCanım bekledikçe insan stres yapıyor stres yaptıkça da adeti gecikiyor ama umarım senin hamişlik vardır
E hayırlısı inşallahAy geçen aylarda daha çok takıyordum aslında bua ay düşünmemeye çalıştım hep yani pek stresli değilim yavrumama bakalım belki akşam gelir
İnşallah yakında hepimiz güzel haberler veririzE hayırlısı inşallah
İnşallah aminnnnnnİnşallah yakında hepimiz güzel haberler veririz
Günaydın kızlar niye sesiniz çıkmıyo
GünaydınnnnnGünaydın kızlar niye sesiniz çıkmıyo
Hayırlısı olsun canım daha vakti gelmemiş demek ki inş önümüzdeki aylarda müjdeli haberi alırsınGunydin canlar. Ben sabh test yaptm . Dyanamadim. Koca bi negatf tabiki.
Ama daha var zMnim. Olmazsam regl gunu tekrrlicm
Günaydın canım iş yerindeyim bıraz yogun gecıyor hafta sonu baslasada biraz dinlensem diye bakıyorum açıkcası benGünaydın kızlar niye sesiniz çıkmıyo
Gunydin canlar. Ben sabh test yaptm . Dyanamadim. Koca bi negatf tabiki.
Ama daha var zMnim. Olmazsam regl gunu tekrrlicm
Ben de öyle malesef çalışanlar İçin zor ya şu an evde olmayı çok isterdimGünaydın canım iş yerindeyim bıraz yogun gecıyor hafta sonu baslasada biraz dinlensem diye bakıyorum açıkcası ben