- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.981
Vayy bir elimle kırk karpuz tutuyorum diyorsun yani Ne güzel bol kazançların olsun.taht kiralıyorum kuzum , kına çıkışı , kına yıkama vs , kınayı gösterişli eğlenceli hale getiriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayy bir elimle kırk karpuz tutuyorum diyorsun yani Ne güzel bol kazançların olsun.taht kiralıyorum kuzum , kına çıkışı , kına yıkama vs , kınayı gösterişli eğlenceli hale getiriyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha ki sefere sağlıklı bir gebelik yaşarsınMuayene oldum kizlar. Kimyasal gebelik. Beta hcg düşüyor. Bide alttan muayene oldum. Cok garip bi duygu korktum ve utandim. Cok şükür dediginiz gibi hamile kalabiliyo oldgumu gormekde guzel. 1 hafta icinde hepsini yasadim
Amin canim sağol. Darısı isteyen herkese. Moralman kötü hissediyorum gebelik bittigini kabullendim ama bu ruh halim niye boyle anlamadimÇok geçmiş olsun canım inşallah bir daha ki sefere sağlıklı bir gebelik yaşarsın
Sıkma canını bende üzülmüştüm ilk öğrendiğimde ama yapacak bir şey yok. Hemen kendini o psikolojiden kurtar ve regl dönemin geçince çalışmalara başla.Muayene oldum kizlar. Kimyasal gebelik. Beta hcg düşüyor. Bide alttan muayene oldum. Cok garip bi duygu korktum ve utandim. Cok şükür dediginiz gibi hamile kalabiliyo oldgumu gormekde guzel. 1 hafta icinde hepsini yasadim
Amin inşallah yaVayy bir elimle kırk karpuz tutuyorum diyorsun yani Ne güzel bol kazançların olsun.
En azından hamile kalabiliyorsunuz bence bunu düşün moralini bozmaAmin canim sağol. Darısı isteyen herkese. Moralman kötü hissediyorum gebelik bittigini kabullendim ama bu ruh halim niye boyle anlamadim
Kızlar düşük yapan anneler bu videoyu kesinlikle izleyin
Aynen canım ama yiyecek ekmekleri yokmuş maalesef bebeklerımızın bızı cennette bekliyorlar onlar inşallah rabbım bıze hayırlı evlatlar nasip eder en yakın zamandaÖylesine girdim ve direk bu videoyu gördüm.. yaklaşık 20 gün önce 11 haftalık bebeklerimi kaybettim.
o kadar doğru ki.. ne yaparsan yap ya da ne yapmazsan yapma.. olacağı varsa oluyor olacağı yoksa olmuyor.
bende tam 20 gündür sürekli kendimi suçluyorum.. aslında benimle hiç ilgisi yok ama insan yapmadan düşünmeden alı koyamıyor kendini :)
Canim bi 6ay korun diyorlar.Sıkma canını bende üzülmüştüm ilk öğrendiğimde ama yapacak bir şey yok. Hemen kendini o psikolojiden kurtar ve regl dönemin geçince çalışmalara başla.
Ben doktorla konuştuğumda hiç öyle bir şey demedi.Bu konuda görüşler çok değişiyor sanırım.Canim bi 6ay korun diyorlar.
Evet. En azı 3 ay korun dedi dr.lardanBen doktorla konuştuğumda hiç öyle bir şey demedi.Bu konuda görüşler çok değişiyor sanırım.
Anladım canım doktorun öyle dediyse korun tabi.Evet. En azı 3 ay korun dedi dr.lardan
Kav dakka sonra çıktı canm saatler sonra miEki Görüntüle 2291335
Kizlar sizce bu kuruma cizgisi mi
Yok cnm bu aslnda 5 6 dkkda cikti cektim hemen sonra gorunmez gibi oldu.snra iice baktgmda gordumKav dakka sonra çıktı canm saatler sonra mi
O zaman büyük ihtimal olabilir testi bat günü yenile testini Insallah vardır ayy benimde bata 5 varYok cnm bu aslnda 5 6 dkkda cikti cektim hemen sonra gorunmez gibi oldu.snra iice baktgmda gordum
Ayy insllh yaaa bat gunu olmazsam yapicm insllhO zaman büyük ihtimal olabilir testi bat günü yenile testini Insallah vardır ayy benimde bata 5 var
Kuruma çizgisimi değil mi beklemen lazım bir kac gun daha ben kuruma çizgisini gölge sanıp gidip kan vermisligim var düşün yaniYok cnm bu aslnda 5 6 dkkda cikti cektim hemen sonra gorunmez gibi oldu.snra iice baktgmda gordum
Insllh senn de bnm de vardr yaaO zaman büyük ihtimal olabilir testi bat günü yenile testini Insallah vardır ayy benimde bata 5 var