- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.881
Aynen ya çok kötü bir durum ben de Pazartesi günü kan verdim o da negatifti eve geldim adet oldum benim de aynısı oldu yaa insan adet olmayınca da geriliyor niye acaba bir şey mi var bi sıkıntı mı oldu gibisinden şaçma saçma sorular kafayı kemiriyorBir keresinde bende de böyle olmuştu ilk defa 10 gün gecikmişti doktora gittim tahlil yaptırdım hiçbir şey yok. Sonra doktor “eğer bu hafta da adet görmezsen adet söktürücü ilaç yazarız” dedi zaten o akşam adet olmuştum
Tabii ki bu sefer de adet olmayınca neden olmuyorum menopoza mı giriyorum diye bi korku başlıyorAynen ya çok kötü bir durum ben de Pazartesi günü kan verdim o da negatifti eve geldim adet oldum benim de aynısı oldu yaa insan adet olmayınca da geriliyor niye acaba bir şey mi var bi sıkıntı mı oldu gibisinden şaçma saçma sorular kafayı kemiriyoren azından adet oldum artık Ağustos için inşallah güzel haberler alırım ben ve isteyen herkes
Aminin canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere inşallahHarikaAllah tamamına hayırlısıyla erdirsin canım
İşyerindeyim kuzum , işlerm çok yoğun güncellicem en yakın zamanda onları bakamadım bu haftabalbocegi35 canım yeni bat ekler misin 15 temmuz
Tamam canımİşyerindeyim kuzum , işlerm çok yoğun güncellicem en yakın zamanda onları bakamadım bu hafta
İyidir canım, işteyim çalışıyorum.nasılsınız kızlar
Bende aynısı işteyim , regli oldum bir deİyidir canım, işteyim çalışıyorum.
Senden naber?
bende bekliyorum canimm yarin gelmesi gerekiyo artik..Bende aynısı işteyim , regli oldum bir de
İyidir canım, işteyim çalışıyorum.
Senden naber?
bende bekliyorum canimm yarin gelmesi gerekiyo artik..
Sen de miii. Ay galiba ben de olcam yaaBende aynısı işteyim , regli oldum bir de
Gelecek aya devretti ümitler desene. umutsuzluğa kapılmak yok, çalışmalara devamBende aynısı işteyim , regli oldum bir de
Var mı belirti falan ?GunydiinlaarSon 5_6 gun bata