- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.861
Adeti kaç gün geçti ne kadar koyu çıkmosBanada kirmizilar geldi Eki Görüntüle 2289523
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adeti kaç gün geçti ne kadar koyu çıkmosBanada kirmizilar geldi Eki Görüntüle 2289523
Bat 12 temmuzdu pazar günü yaptım testi 2 günü geçmişti sadeceAdeti kaç gün geçti ne kadar koyu çıkmos
Erken döllenme olmus o zaman maşaallah darısı tüm isteyenlereBat 12 temmuzdu pazar günü yaptım testi 2 günü geçmişti sadece
Teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallahAaa hadi özün aydın senin güzel kırmızılar gelmiş tebrik ederim canımm
Amin insallahhhhh❤❤Erken döllenme olmus o zaman maşaallah darısı tüm isteyenlere
İnsanın morali çok bozuluyor kuzum, sana takma diyemeyeceğim çünkü kendim de aynı hisleri yaşıyorum. Bu ay yine aldım ovü testlerimi ama inan hiç hevesim yok. Regl bitince yine başlayacağız çalışmalara işte.. Bir de böyle planlı ilişki olunca inan resmiyet giriyor işin içine, yok bugün yapacaz yok yarın kesin yapacaz derken.. Neyse pazartesi yurt dışına çıkacağız 5 günlüğüne belki orada kafam dağılır da bu kadar takmam.Günaydın kızlar bata 4 gün var yine ovü yaptım bişi çıkmadı, moralimn bozuldu ya elimde değil , arkadaşımın karnı iyice büyüdü geçen gün foto koymuş gördüm çok üzüldüm ya , aramızda bir ay vardı arka arkaya doğum yapçaktık , birlikte fotolar çekiliriz diye o zaman hayal falan kuruyoduk , benmde olsaydı eylülde doğum yapçaktım dedim kendi kendime Bi arkadaşımla karşılassam yada bi tanıdıkla yok mu daha bişey diyorlar hem sinirleniyorum hem kırılıyorum ya çok hassaslaştım bu aralar
Gözün aydın canım, epey koyu bir kırmızı hem de.. :)Banada kirmizilar geldi Eki Görüntüle 2289523
Çok teşekkür ederim canım evet bende herkes gibi çok şaşırıyorum bu kadar koyu olmasinaGözün aydın canım, epey koyu bir kırmızı hem de.. :)
Ay çok güzel bir haber tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah belirtin varmıydı peki, ne kadardır deniyordun, biraz bilgi ver bizede ışık olsunbugun doktora gittim tahlil 4234 cikti 4 haftalik hamileymisim keseyi alttan muayenede gorebildi saglikli bi gebelik ama 5 cm kist var bebegi kontrol ettirdikce kisti de kontrol ettirmelisin dedi cok mutluyum suan
Hayırlı olsunn canımm sağlıkla kucağına alırsın insallahbugun doktora gittim tahlil 4234 cikti 4 haftalik hamileymisim keseyi alttan muayenede gorebildi saglikli bi gebelik ama 5 cm kist var bebegi kontrol ettirdikce kisti de kontrol ettirmelisin dedi cok mutluyum suan
Günaydın canım senin bat ne zamandıGünaydınlarrr
inşallah bugünde bolca hamiş haberleri alırız.
27 si canım 10 gün var.Günaydın canım senin bat ne zamandı
Yazdıklarını okuyunca aynı şeyleri hisseden kim bilir kaç kişiyiz burada Kimsenin başkasını yargılamaya hakkı yok. Bizim nasibimizde ne var bunu ancak ALLAH bilir. Bu tarz insanlarla görüşmeme ve söylediklerini iplememe kararı aldım elimden geldiğince. Sizlere de tavsiye ederim. Kendimizi boş yere hırpalamayıp sadece bir süreliğine bile olsa bu konuyu ikinci plana atmaya çalışmak lazım kanımca :) Hayırlı zamanda hayırlı haberleri burada paylaşmak umuduylaGünaydın kızlar bata 4 gün var yine ovü yaptım bişi çıkmadı, moralimn bozuldu ya elimde değil , arkadaşımın karnı iyice büyüdü geçen gün foto koymuş gördüm çok üzüldüm ya , aramızda bir ay vardı arka arkaya doğum yapçaktık , birlikte fotolar çekiliriz diye o zaman hayal falan kuruyoduk , benmde olsaydı eylülde doğum yapçaktım dedim kendi kendime Bi arkadaşımla karşılassam yada bi tanıdıkla yok mu daha bişey diyorlar hem sinirleniyorum hem kırılıyorum ya çok hassaslaştım bu aralar
Aynen hayırlısı olsun inşallah27 si canım 10 gün var.
Umutlu değilim eşim daha yeni ameliyat oldu çünkü. Ama Allah büyük tabi olacağı varsa olur.
Bir keresinde bende de böyle olmuştu ilk defa 10 gün gecikmişti doktora gittim tahlil yaptırdım hiçbir şey yok. Sonra doktor “eğer bu hafta da adet görmezsen adet söktürücü ilaç yazarız” dedi zaten o akşam adet olmuştumBen iyi değilim dün kan verdim sonuç negatif adet de olmadım ilk defa böyle bir şey oldu yarın 30 gün olacak adet olmazsam menopoza mı giriyorum nedir ki bu