- 17 Haziran 2019
- 6
- 10
- 38
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.821
Ikmzn ki ayni galiba bnm 24 teGünaydın kızlar benim de bata 9 gün kaldı. Inşallah herkes güzel haberler alır
yok canim bendede bisi cumartesi gunu ovu testi yapti gosteriyor diye bisi cikmadi batı beklicek artik bu ay bende de yok bisi beyaz akinti da durdu zaten yanlis alarmmis
Günaydinn kizlaarbata 5 kaldi.. Biraz önce ovu testi yaptim cizgi cok silik cikti.. Hamile olmus olsaydim daha koyu olmasi lagzimdi dimi?
ozaman gelcek aya insallah kopkoyu ciftcizgileri görürüzyok canim bendede bisi cumartesi gunu ovu testi yapti gosteriyor diye bisi cikmadi batı beklicek artik bu ay bende de yok bisi beyaz akinti da durdu zaten yanlis alarmmis
Ben yaptım bata 1 kala çıkmadı iki güm sonra yaptım yine çıkmadı şimdi 30 günü geçmesini bekliyorum bence yapma insanın morali bozuluyorBnm de bat gununu saymzsak 8 gun kaldi birazck gogus agrisi baslamisti bittidunden beridir afedersinz beyaz akinti basldi .
Bati mi beklim yoksa bikc gun kala test yapsam mi ? Ne dersinz kizlr . Yine sabirszligim tuttu
Ikmzn ki ayni galiba bnm 24 te
Ben yaptım bata 1 kala çıkmadı iki güm sonra yaptım yine çıkmadı şimdi 30 günü geçmesini bekliyorum bence yapma insanın morali bozuluyor
Aslnda hiiic yapmayip da gececk mi diye beklemek istiorm. Ama biz kadinlr sabrsz oldgumz icin yapmak icin gun sayiyorz. Dayanabildgim kadar dayancam yapmamk icin. Sen ne zmn dusunuosnEvet canım benim de 24 ü. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Aslnda hiiic yapmayip da gececk mi diye beklemek istiorm. Ama biz kadinlr sabrsz oldgumz icin yapmak icin gun sayiyorz. Dayanabildgim kadar dayancam yapmamk icin. Sen ne zmn dusunuosn
Yap yine de hic belli olmaz valla. Sende hic akinti var mi. Bnm dunden beri gelmeye basldi bugun yogun gelioAyın 20 sinde tatile gideceğiz o gün yapsam çıkmaz muhtemelen bakalım regl gecikmesini beklemeyi düşünüyorum ama dediğin gibi sabredebilir miyim bilmiyorum
Yap yine de hic belli olmaz valla. Sende hic akinti var mi. Bnm dunden beri gelmeye basldi bugun yogun gelio
Anladm cnm saolYok gelmiyor yumurtlama günümde vardı sonra kesildi
ümidimizi kaybetmiyoruz kizlar en Yakin zamanda hepimiz o cift cizgileri görcez insallahKırmızıları gördüm. Yeni bat 15 Ağustos. Bu aydan ümitliydim aslında ama olmadı vardır bi hayır