- 4 Temmuz 2019
- 502
- 893
- 33
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.841
Günaydinnn güzel hamisler ve hamis adaylariii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydinnn güzel hamisler ve hamis adaylariii
Ben iyi değilim dün kan verdim sonuç negatif adet de olmadım ilk defa böyle bir şey oldu yarın 30 gün olacak adet olmazsam menopoza mı giriyorum nedir ki buGünaydınlar nasılsınız
32 yaşımdayımBen iyi değilim dün kan verdim sonuç negatif adet de olmadım ilk defa böyle bir şey oldu yarın 30 gün olacak adet olmazsam menopoza mı giriyorum nedir ki bu
Tatlım öyle düşünme gecikmelerin bir hafta yolu var birde vücut hamile kalmadan önce böyle gecikme ve erkenden olma durumları ile kendini hamilelige hazırlamış32 yaşımdayım
Hayırlısı artık canımTatlım öyle düşünme gecikmelerin bir hafta yolu var birde vücut hamile kalmadan önce böyle gecikme ve erkenden olma durumları ile kendini hamilelige hazırlamış
MErhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim benimde bat tarihim 10 Temmuz inş bu ay hepimize uğurlu gelir bol şans bizee
Merhabalar gunaydinnnnGünaydinnn güzel hamisler ve hamis adaylariii
Patavatsız insanlar o kadar çok ki maalesef..kulak tıka her seyin bir vakti var. Ayrıca onlarla birlikte nasip olmadı diye olmayacak anlamına gelmiyor ki i.. Hem herkesden ayrı zamanda hamile olmak bence daha güzel bir sürü sacma sapan kıyas a maruz kalmayacaksın.. İnan omlar o kadar çok kıyas yapıyorlardır ki doğmamış bebeleri kendilerini VS vs şok olursun. En saglıklıcası olsun inşallah senin ki en güzeli olsun ki ondan bekliyorsun belki de...Günaydın kızlar bata 4 gün var yine ovü yaptım bişi çıkmadı, moralimn bozuldu ya elimde değil , arkadaşımın karnı iyice büyüdü geçen gün foto koymuş gördüm çok üzüldüm ya , aramızda bir ay vardı arka arkaya doğum yapçaktık , birlikte fotolar çekiliriz diye o zaman hayal falan kuruyoduk , benmde olsaydı eylülde doğum yapçaktım dedim kendi kendime Bi arkadaşımla karşılassam yada bi tanıdıkla yok mu daha bişey diyorlar hem sinirleniyorum hem kırılıyorum ya çok hassaslaştım bu aralar
Hakkımızda hayırlısı olsun canım bak benim de çıkmadı adet de geldi bugün belki de hala zamanı değildir hayırlı değildir Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahGünaydın kızlar bata 4 gün var yine ovü yaptım bişi çıkmadı, moralimn bozuldu ya elimde değil , arkadaşımın karnı iyice büyüdü geçen gün foto koymuş gördüm çok üzüldüm ya , aramızda bir ay vardı arka arkaya doğum yapçaktık , birlikte fotolar çekiliriz diye o zaman hayal falan kuruyoduk , benmde olsaydı eylülde doğum yapçaktım dedim kendi kendime Bi arkadaşımla karşılassam yada bi tanıdıkla yok mu daha bişey diyorlar hem sinirleniyorum hem kırılıyorum ya çok hassaslaştım bu aralar
Ah canım o kendini bilmez insanlar ne yazık ki hepimizin etrafında.Günaydın kızlar bata 4 gün var yine ovü yaptım bişi çıkmadı, moralimn bozuldu ya elimde değil , arkadaşımın karnı iyice büyüdü geçen gün foto koymuş gördüm çok üzüldüm ya , aramızda bir ay vardı arka arkaya doğum yapçaktık , birlikte fotolar çekiliriz diye o zaman hayal falan kuruyoduk , benmde olsaydı eylülde doğum yapçaktım dedim kendi kendime Bi arkadaşımla karşılassam yada bi tanıdıkla yok mu daha bişey diyorlar hem sinirleniyorum hem kırılıyorum ya çok hassaslaştım bu aralar
Canımm merhaba malesef kırmızılar geldi önümüzdeki aylarda inş minik gelir senin durum ne oldu pekiBenimde bat 12 temmuzdu durum nedir canim
Balböceğim biliyorum elinde değil ama kafana takmamalısın bukadar cunku olumsuz sonucla karsılaştıgında daha cok yıpranırsın ayrıca gemen umudunu kaybetme inş agustosta o çift cızgiyı görürüz haksızmıtımGünaydın kızlar bata 4 gün var yine ovü yaptım bişi çıkmadı, moralimn bozuldu ya elimde değil , arkadaşımın karnı iyice büyüdü geçen gün foto koymuş gördüm çok üzüldüm ya , aramızda bir ay vardı arka arkaya doğum yapçaktık , birlikte fotolar çekiliriz diye o zaman hayal falan kuruyoduk , benmde olsaydı eylülde doğum yapçaktım dedim kendi kendime Bi arkadaşımla karşılassam yada bi tanıdıkla yok mu daha bişey diyorlar hem sinirleniyorum hem kırılıyorum ya çok hassaslaştım bu aralar
Banada kirmizilar geldiCanımm merhaba malesef kırmızılar geldi önümüzdeki aylarda inş minik gelir senin durum ne oldu peki
Aaa hadi özün aydın senin güzel kırmızılar gelmiş tebrik ederim canımmBanada kirmizilar geldi Eki Görüntüle 2289523