-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.801
Sıkma canını,demekki gerçekten zamanı var,Testlerde de bazen hatalar olabiliyor,Allah bekletiyorsa vardır daha güzel bir sebebi,inşAllah hayırlı haberleri burda birbirimize vermek nasip olurİki gün önce 1 gün arayla yaptıgım 2 gebelik testinde de sonradan çizgi çıkmıştı.. Umutlanmıstım İlk kez bu kadarama sonucu ne olursa olsun bhcg testinde çizgi görmek harika bi duyguymuş gerçekten.. Umarım gerçek bi çizgi görmek bana da nasip olur birgün tüm isteyenlere nasip olsun
Bu ay olmasada olacak Allah'ın izniyle inanıyorum bunaBazen kendimizde psikolojik olarak hissetmeye çalışıyoruz belirtileri ama umarım vardır bebiş
İnşallahSıkma canını,demekki gerçekten zamanı var,Testlerde de bazen hatalar olabiliyor,Allah bekletiyorsa vardır daha güzel bir sebebi,inşAllah hayırlı haberleri burda birbirimize vermek nasip olur
Hayır canım ürolojiye gidip bi sperm testi yaptıracak. Aynı gün veriyorlar zaten sonucuOna da benim doktor mu test verecek?
Niye ümitsizlige kapılıyorsun cnm üzme canını vakti vardır olması icin canını sık.a sakınKızlar günaydın ☀ maalesef hamilelik haberini beklerken ve bu aydan o kadar ümitliylen kırmızılarla uyandım günegit gide ümitsizliğe kapılmaya başladım, balbocegi35 yeni adet tarihini ekleyebilir misin acaba 13ağustos
Çok iyi anlıyorum, benim de 3 gün evvel öyle oldu. Yapacak bir şey yok canım, çalışmalara devam..Kızlar günaydın ☀ maalesef hamilelik haberini beklerken ve bu aydan o kadar ümitliylen kırmızılarla uyandım günegit gide ümitsizliğe kapılmaya başladım, balbocegi35 yeni adet tarihini ekleyebilir misin acaba 13ağustos
Her ay böyle olunca insanın umudu da ister istemez kırılıyor,kafamıza takmadan bir serbest bıraksak kendimizi aman desek ama bir türlü olmuyor işte,inşAllah yapabiliriz bu stresi yenip,yeni ay Ağustos hepimize Uğur getirir de hamiş haberleri veririzÇok iyi anlıyorum, benim de 3 gün evvel öyle oldu. Yapacak bir şey yok canım, çalışmalara devam..
Hayır ilk olarak sağlık ocağında kan veriyorsun. Yarın saat 10 a kadar gidip verilirsinKızlar merhaba. Ben bir sey soracam. Test yaptım çift çizgi çıktı. Ardinda zaten mide bulantıları, halsizlik oldu. Kan testi yapmak istiyorum. Ama ilk önce kadın doğumcuya gidip mi yapılıyor. Yani kadın doğum seni kan testi yapmaya mi yönlendiriyor. ??
Canım sen hala gitmedin mi kadın Doğum doktoruna?7 temmuz 14
8 temmuz 51
10 temmuz 110
14 temmuz 1350
Kızlar beta artışım bu şekilde 1350 olanı adetim 3 gün geçince verdim. Nasıl sizce
Değerler güzel yükseliyor inşaAllah keseyi görürsünüz7 temmuz 14
8 temmuz 51
10 temmuz 110
14 temmuz 1350
Kızlar beta artışım bu şekilde 1350 olanı adetim 3 gün geçince verdim. Nasıl sizce
Cumartesi gidicem tatile çıkmadan önceCanım sen hala gitmedin mi kadın Doğum doktoruna?