- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 28
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.741
Onu testiyle nasıl yapacağım ki?
Ay hiç böyle bakmamıştım ben olayaaaaaçift çizgiyi görene kadar devam edicez napalım , o korkuların sonu yok zaten. Hamiş olsan , yükselcek mi ? Kalp atışı olcak mı ? 3ayı atlatabilcez mi ? Tarama sonuçları temiz çıkçak mı ? Doğumda problem olcak mı ? Amman sütüm yetçek mi korkuların sonu yok işte
Onu testiyle nasıl yapacağım ki?
Balböcüğü bence sen hamilesin akşam 9 buçukta uyumak ne demekbende öyleyim gözlerim açılmıyor , bıraksalar full uyucam , gece 12 den önce uyumayan ben 21:30 da yatıyorum ya
Kronik yorgunum diyosun yani
ee 3 gün kalmış elinde ovu testi falan varsa baksaydın bi
Var evde birazdan yaparım. Ama korkuyorum ya bıktım bu korkulardansabah ilk idrarınla yap ovulasyon testini , hamişlik varsa pik yapıyor yineBen daha önce o şekilde öğrenmiştim , ovu testi koyu kırmızıydı , hcg testi silik çıkmıştı
Ay hiç böyle bakmamıştım ben olayaaaaa. haklısın kuzum vallahi. daha ilk ya. saf bir şekilde ilerliyorum sanırım
Balböcüğü bence sen hamilesin akşam 9 buçukta uyumak ne demek
Hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin seninledirvalla keşke olsa ama bu ay daha çok ümitlendim ya krem akıntıda olunca. Valla ya tavuk gibi oldum. Önceki gebeliğimde yine ben en geç 11 e kadar dayanırdım hatta bunu misafirlere de söylemek zorunda kalırdım çünkü aşırı uykum geliyordu dayanamıyordum inşallah bu ay ki şüphelerim doğru çıkar ya
İnşallah yaaa hadi bakalımvalla keşke olsa ama bu ay daha çok ümitlendim ya krem akıntıda olunca. Valla ya tavuk gibi oldum. Önceki gebeliğimde yine ben en geç 11 e kadar dayanırdım hatta bunu misafirlere de söylemek zorunda kalırdım çünkü aşırı uykum geliyordu dayanamıyordum inşallah bu ay ki şüphelerim doğru çıkar ya
Adete ne kadar kala baktırdın ya da ne kadar geçti de baktın da bu sonuç çıktıMerhaba beta hcg 186 henüz dr a gösteremedim sizce sevinmek için erken mi
Adete 1 gün varAdete ne kadar kala baktırdın ya da ne kadar geçti de baktın da bu sonuç çıktı
3 gün kala yap kız varmış dahaKızlaar ben birazdan ovu testi alcam bi öyle bakcam.. Sizede resmi atarim.. Gebelik testi yapmaya cesaretim yok dahabata 6 gün var
Ben de versem çıkar mı acaba o yüzden sordum benim de bat yarinAdete 1 gün var
anamm çok azkalmış yaBen de versem çıkar mı acaba o yüzden sordum benim de bat yarin
ne kadar sürede bu resmi çektin kuzum ? hemen 2çizgi kzardı mı yada bundan önce yaptın ovu silik miydi ?Ovu testi bu şekilde çıktı. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapayım
5 dakika sonra böyleydi canım bi tane yaptım testne kadar sürede bu resmi çektin kuzum ? hemen 2çizgi kzardı mı yada bundan önce yaptın ovu silik miydi ?
İnsallah vardır sizindeBen de versem çıkar mı acaba o yüzden sordum benim de bat yarin