- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.721
Anladım hayırlısı olsun artık sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet canım gebeyim ilk yaptığımda çıkmadı sonradan silikleşe silikleşe koyulaştı bi 5-6 kere yaptığım İÇİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım hayırlısı olsun artık sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet canım gebeyim ilk yaptığımda çıkmadı sonradan silikleşe silikleşe koyulaştı bi 5-6 kere yaptığım İÇİN
Amin Allah isteyen herkese nasip etsinAnladım hayırlısı olsun artık sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Doktora falan gözüktün mü hiç canım ?Yaklaşık 7 ay oldu canım, 2 aydır ovü yapıyorum. Tekrar sipariş ettim bugün..
Yaaaa ciddi misinGünaydın kızlar, reglim geldi çok üzüldüm, o kadar ümitliydim ki Yeni bat 14 ağustos canım B balbocegi35
Hayırlısı dediğin gibi..
Artık denemek gelmiyor içimden.. Geçen ay çok yorulduk, sıkı çalıştık olmadı. İnsanın hevesi kırılıyor işte.. İnşallah senin regl gelmez canım.
üzülme canım benim , hayırlısı ile o günleri de görüccez inşallahGünaydın kızlar, reglim geldi çok üzüldüm, o kadar ümitliydim ki Yeni bat 14 ağustos canım B balbocegi35
Kaç defa gittim doktora.. Bir sorun görünmüyordu. Ama pazartesi tekrar gideceğim regl döneminde hormon tahlilllerimi de yapsın. 6-7 ay olmazsa gel demişti.Doktora falan gözüktün mü hiç canım ?
Stres de çok etkiliyor. Biliyorum insanın elinde olmuyor.
Zaten ne zaman rahat bırakıyorsun o zaman geliyor. İnşallah hayırlısıyla gelecek ay iyi haberlerini alırız.
Hemen mı sılıkleşiyordu testleriniz.. Ben de ıkı kere gebelik testi yaptım 1 2 saat sonra sılık cızgı ler cıkıyorEvet canım gebeyim ilk yaptığımda çıkmadı sonradan silikleşe silikleşe koyulaştı bi 5-6 kere yaptığım İÇİN
Ben de pazartesi gidicek tim ama tatil mallaesef cnmKaç defa gittim doktora.. Bir sorun görünmüyordu. Ama pazartesi tekrar gideceğim regl döneminde hormon tahlilllerimi de yapsın. 6-7 ay olmazsa gel demişti.
hayırlısı olsun bitanem. Moralini yüksek tut. inşallah en güzel zamanda gelecek öyle düşün,Kaç defa gittim doktora.. Bir sorun görünmüyordu. Ama pazartesi tekrar gideceğim regl döneminde hormon tahlilllerimi de yapsın. 6-7 ay olmazsa gel demişti.
Eşin gözüktü mü peki? Bende kaç ay denedim,hatta 2 kere klomen tedavisi gördüm ama meğer eşimdeymiş sorun. Sende tüm tahlillerini falan yaptır canım, baksınlar herşeye.Kaç defa gittim doktora.. Bir sorun görünmüyordu. Ama pazartesi tekrar gideceğim regl döneminde hormon tahlilllerimi de yapsın. 6-7 ay olmazsa gel demişti.
canimm bizim batlar aynii bende 3 gündür ölü gibiyimm heran uyuyasim var ama iste piskolojik diyorum bendeHamişler belirtilerinizin içinde yorgunluk var mıydı ? ben bu hafta çok yorgunum yine kendimi dinlemeye başladım, insan kendini takip ettikçe paranoyaklaşıyor gibi hissesdiyorum
Yorgunluk var ben de hiç gitmedi kiHamişler belirtilerinizin içinde yorgunluk var mıydı ? ben bu hafta çok yorgunum yine kendimi dinlemeye başladım, insan kendini takip ettikçe paranoyaklaşıyor gibi hissesdiyorum
Ben de başladım bu kendini dinleme olayına ya. Çizgi görmezsem önümüzdeki hafta diye de korkuyorum.Hamişler belirtilerinizin içinde yorgunluk var mıydı ? ben bu hafta çok yorgunum yine kendimi dinlemeye başladım, insan kendini takip ettikçe paranoyaklaşıyor gibi hissesdiyorum
canimm bizim batlar aynii bende 3 gündür ölü gibiyimm heran uyuyasim var ama iste piskolojik diyorum bende
Kronik yorgunum diyosun yaniYorgunluk var ben de hiç gitmedi ki
ee 3 gün kalmış elinde ovu testi falan varsa baksaydın biHanımlar ben bugün çok yorgunum sürekli bi uyuma modundayım. Sabah uyandım o kadar sıvı bi akıntım gelmiş ki şeffaf bi şekilde ben hastalandım sandım. Ara ara belime bi sancı vuruyor ama dayanılmayacak değil yani. Ben regl belirtisi sanmıştım ama sabah beri uyuklayınca bi ne oluyoruz ya oldum, BAT’a 3 gün var.
çift çizgiyi görene kadar devam edicez napalım , o korkuların sonu yok zaten. Hamiş olsan , yükselcek mi ? Kalp atışı olcak mı ? 3ayı atlatabilcez mi ? Tarama sonuçları temiz çıkçak mı ? Doğumda problem olcak mı ? Amman sütüm yetçek mi korkuların sonu yok işteBen de başladım bu kendini dinleme olayına ya. Çizgi görmezsem önümüzdeki hafta diye de korkuyorum.
Onu testiyle nasıl yapacağım ki?ee 3 gün kalmış elinde ovu testi falan varsa baksaydın bi