- 30 Mayıs 2019
- 298
- 658
- 31
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.461
Tabikiiii.. Amin inşallah Allah isteyen herkese bekletmeden versin sağlıklı sıhhatli inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin❤dualarınızda bizlere de yer verdin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikiiii.. Amin inşallah Allah isteyen herkese bekletmeden versin sağlıklı sıhhatli inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin❤dualarınızda bizlere de yer verdin lütfen
Adet düzensizliğin var mı normaldeKizlar ben hala adet olmadım ya bu saatten sonrada bebek olma ihtimali yoktur herhalde cuma kan vermistim yoktu
Maşallah canm devamı gelsin Insallah bu ay nasıl değerlendirdiğini anlatır mısın bu hafta ovulasyon hafta bu ay tutsun istiyorumEki Görüntüle 2286568
Bata 6 kala laboquik kaset test
Eki Görüntüle 2286569
Bata 5 kala yine erken gebelik olmayan kaset test
Eki Görüntüle 2286572
Bata 4 kala predictor early
Eki Görüntüle 2286573
Bata 3 kala miratech erken gebelik testi
Bata 4 kala beta hcg: 14
Bata 3 kala beta hcg:51
İşinize yararsa diye tüm süreci anlattım kızlar ☺
Maşallah canm devamı gelsin Insallah bu ay nasıl değerlendirdiğini anlatır mısın bu hafta ovulasyon hafta bu ay tutsun istiyorum
Hayırlı olsun canım sevindi aenün adına Bayadır gebe haberi yoktu, bizd kendimize sevinmiyoruz bari size sevinelim inşallah sağ salim alırsın kucağına kaçıncı denemede gebe kaldın canım ne gibi belirtiler oldu bilgi verir misinEki Görüntüle 2286568
Bata 6 kala laboquik kaset test
Eki Görüntüle 2286569
Bata 5 kala yine erken gebelik olmayan kaset test
Eki Görüntüle 2286572
Bata 4 kala predictor early
Eki Görüntüle 2286573
Bata 3 kala miratech erken gebelik testi
Bata 4 kala beta hcg: 14
Bata 3 kala beta hcg:51
İşinize yararsa diye tüm süreci anlattım kızlar ☺
Anladım canm benim de bugün 9.günüm 14. Günde yumurtluyorum o güne kadar gün aşırı yapcm pik olunca mi her gün değerlendiyim??17 haziran son adet tarihimdi. Adetimin bittiğin gün ilişki oldu 6.gün yani. Sonra 9-10-11-12-13. günleri değerlendirdik. 10. Gün ovulasyon testi pik olmuştu 11. Gün yumurtam çatladı
Pik günü ve sonraki 3 günü değerlendir bence ben çok yüksek ihtimal o zaman hamile kaldımAnladım canm benim de bugün 9.günüm 14. Günde yumurtluyorum o güne kadar gün aşırı yapcm pik olunca mi her gün değerlendiyim??
Canım yumurtlama günün ve ondan sonraki 3 günü değerlendirmen gerekiyor. Yani toplamda 4 gün. Tabiyki bu durum eşinde sperm sorunu yoksa geçerli. Eğer varsa gün aşırıAnladım canm benim de bugün 9.günüm 14. Günde yumurtluyorum o güne kadar gün aşırı yapcm pik olunca mi her gün değerlendiyim??
Send ovülasyon testi ile mi gebe kaldın aynı şeyi söylüyoruz da şuanPik günü ve sonraki 3 günü değerlendir bence ben çok yüksek ihtimal o zaman hamile kaldım
Pik günü ve sonraki 3 günü değerlendir bence ben çok yüksek ihtimal o zaman hamile kaldım ☺
Bu ay gün aşırı düşündüm de bakalım inşallah yakalayabilirim teşekkürler kızlarCanım yumurtlama günün ve ondan sonraki 3 günü değerlendirmen gerekiyor. Yani toplamda 4 gün. Tabiyki bu durum eşinde sperm sorunu yoksa geçerli. Eğer varsa gün aşırı
İnşallah canım bol bol dua et benim geçen ay dikkat ettiğim hald tutmadı, bu aydan da ümitli değilim inşallah sen iyi sonuç alırsınBu ay gün aşırı düşündüm de bakalım inşallah yakalayabilirim teşekkürler kızlar
Evet ovulasyon testi ile kaldımSend ovülasyon testi ile mi gebe kaldın aynı şeyi söylüyoruz da şuan
İlk denemede mi canım, tebrikler bu arada. Bend geçen ay başladım. Çok dikkat ettik ama hamilelik olmadı. Sağlık sorunuda yok. Bu ay 2ci deneme ama yine umutlu değilimEvet ovulasyon testi ile kaldım
15 nisanda yazz 24 i biraktim 19 nisan adet oldun ondan sonra 27 mayis oldum dahada olmadimAdet düzensizliğin var mı normalde
Ben 3. Ayımda hamile kaldım. İlk ay test yapmadım 14. Gün ve sonrasını değerlendirdik toplamda 3 gün. Olmadı. 2. Ay ovulasyon testi aldım. 12. Günde pik oldu 11-12-13. Günler değerlendirdik olmadı. Bu ay yine test aldım. 10. Gün pik oldu. Ama adetin 2. Gününden itibaren 7 gün bal-tarçın-çöreoktu kürü yaptım ve bu ay pik gününde geçen aya göre çok çok koyuydu ovulasyon testimin t çizgisi. Kür etkisi sanırım.İlk denemede mi canım, tebrikler bu arada. Bend geçen ay başladım. Çok dikkat ettik ama hamilelik olmadı. Sağlık sorunuda yok. Bu ay 2ci deneme ama yine umutlu değilim
Canım o akıntı bende oluyor 13 gün oldu hala regl olmadım geçen hafta test yaptım idrar negatif geç döllenme olabilir mi ki :)Canım bi de hamilelikte beyaz krem şeklinde akıntı geliyor ama su gibi değil, parçacıklı bile olabiliyor bak onu net olarak görürsen o zaman işgillen derim. Yumurta spermi içeri aldığında , diğer spermleri uzaklaştırmak için bi sıvı salgılarmış o da bizim gördüğümüz beyaz kremsi sıvı. Onu görene kadar hiç kafana takma rahat ol kuzum
rüyalar gerçek olsun o zaman...
Canım hamilelikte kremsi akıntı oluyormu?Bundan sonra bende sadece o beyaz akıntıyı bekleyeceğim zaten Bu ay bende de vardı o beyaz akıntı bakalım bir dahaki sağlıklı gebeliğim içinde bir an önce görürüm inşallah ve evet kesinlikle deli gibii kendini dinlememek gerekiyor.
AminnnAllah dualarımızı kabul etsin
Ben vücut dengemi bozmamak için bişey kullanamadım canım çünkü hormanlsr rahim ve yumurta durumu gayet normal seviyede. Ama bend bu ay ovulasyon da baya koyu gördüm hatta resmini atayım fotoğrafta pek kırmızılığı belli olmuyor ama geçen ay böylr değildiBen 3. Ayımda hamile kaldım. İlk ay test yapmadım 14. Gün ve sonrasını değerlendirdik toplamda 3 gün. Olmadı. 2. Ay ovulasyon testi aldım. 12. Günde pik oldu 11-12-13. Günler değerlendirdik olmadı. Bu ay yine test aldım. 10. Gün pik oldu. Ama adetin 2. Gününden itibaren 7 gün bal-tarçın-çöreoktu kürü yaptım ve bu ay pik gününde geçen aya göre çok çok koyuydu ovulasyon testimin t çizgisi. Kür etkisi sanırım.