- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.301
Canım ilaç vermedi mi doktor mantar için?Doktor da mantar dedi, eşimin testini gösterdim bu gebeliğe asla engel değil falan dedi. Çok şükür gebelik varsa bile şu an göremem bi 10 gün sonra tekrar gideceğim bakalım hayırlısı
Teşekkürler yarın gidip kan vericem kısmetse yarınla beraber 3 gün gecikme olmuş olucak2 gün içinde veriyorlar genelde
Teşekkürler yarın gidip kan vericem kısmetseYarın alırsınız
Verdi canım üstelik çok ilerlemiş dedi. Hem fitil hem ilaç verdi. Gerçekten ilk defa başıma geldi, çocuk yapacağız diye şimdiden neler çekmeye başladıkCanım ilaç vermedi mi doktor mantar için?
O zaman Pazartesi alacaksınız sonucu. Ay nasıl bekleyeceksinizTeşekkürler yarın gidip kan vericem kısmetse
Valla hiç bilmiyorum bir yıl önce düşük yaşadım 5 veya 6 haftalık tı tecrübesizdim bilgim yoktu bu sefer nedense çok tedirginim hamile olmak çok istiyorum ama nedense öğrenmeye korkuyorum aynı şeyleri yaşama korkusu sanırım.. Adetim geçeli 2 gün oldu bu akşam idrar testinde bakıcam kısmetse bakalım nasip. İçim bi değişik tarifsiz :)O zaman Pazartesi alacaksınız sonucu. Ay nasıl bekleyeceksiniz
@ezgiiietommmm , I ignores , @Kelebekan ,Vizeci06 , @guzelgunler2019 kızlar durumlar nedir varsa yeni batları alayım mı ?
Bende enfeksıyon tedavısını ıkı ay gormustum ıgne ılac fıtıl krem herseyden kullandım zor surecVerdi canım üstelik çok ilerlemiş dedi. Hem fitil hem ilaç verdi. Gerçekten ilk defa başıma geldi, çocuk yapacağız diye şimdiden neler çekmeye başladıkAllah tüm anne adaylarına kolaylık versin. Bir de smear aldı biraz korktum açıkçası kötü bi şey mi gördü acaba diye
Benim geçen ay 5 günü gecikti anan kıtmızı kart yedim çok ümitlenmiştim oysa.. senin öyle olmaz umarımValla hiç bilmiyorum bir yıl önce düşük yaşadım 5 veya 6 haftalık tı tecrübesizdim bilgim yoktu bu sefer nedense çok tedirginim hamile olmak çok istiyorum ama nedense öğrenmeye korkuyorum aynı şeyleri yaşama korkusu sanırım.. Adetim geçeli 2 gün oldu bu akşam idrar testinde bakıcam kısmetse bakalım nasip. İçim bi değişik tarifsiz :)
İnşallah sonuçları paylaşırım :)Benim geçen ay 5 günü gecikti anan kıtmızı kart yedim çok ümitlenmiştim oysa.. senin öyle olmaz umarım
Hiç sorma bide hep aklımda çıkartmıyorum ya. DAyy hadi inşallah zaman geçmek bilmiyor beklerken
Canim normal testlere göre erken gebelik testi daha hassas diye biliyorum buna sebep yanılma payıda az olur diye düşünüyorumKızlar acil cevap adete 4 gün var ama ben erken gebelik testi yaptım net çift çizgi çıktı. Sizce hamile miyimdir. Yani erken gebelik testi çift çıkıp kanda negatif olan oldu mu birazdan acile lan vermeye gidicem dayanamadım sizden de fikir almak istedim
İnşallah aşkım haber verecemCanim normal testlere göre erken gebelik testi daha hassas diye biliyorum buna sebep yanılma payıda az olur diye düşünüyorumumarım mutlu haberi alırsın sonucu bizede bildir
3
İnşallah aşkım haber verecem
Etmez olur muyum acile geldim şuan sıra bekliyorum. Bulantım var kendimi kötü hissediyorum gibi konuşsam kan testi yaparlar mıDualar sana send bize dua et eğer bebeğin varsa hamilelein duası kabul olur derler
İlişki yasak oluyor fitil kullandığın müddetçe, zaten yumurtlama dönemini değerlendirmiştin gerçi.. Peki ya gebelik varsa test yapmadan nasıl ilaç verdi? Smear rutin kontrol korkma.Verdi canım üstelik çok ilerlemiş dedi. Hem fitil hem ilaç verdi. Gerçekten ilk defa başıma geldi, çocuk yapacağız diye şimdiden neler çekmeye başladıkAllah tüm anne adaylarına kolaylık versin. Bir de smear aldı biraz korktum açıkçası kötü bi şey mi gördü acaba diye
Naptin cnm verdin mi kanEtmez olur muyum acile geldim şuan sıra bekliyorum. Bulantım var kendimi kötü hissediyorum gibi konuşsam kan testi yaparlar mı
Zar zor ikna ettim kanı verdim. 20 dk ya belli olacak. Dua edin nolur.Naptin cnm verdin mi kan
Ayy inşallah hadi guzel haberini bekliyoruzz inş hamilesindirrrrCanim normal testlere göre erken gebelik testi daha hassas diye biliyorum buna sebep yanılma payıda az olur diye düşünüyorumumarım mutlu haberi alırsın sonucu bizede bildir