Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selam kızlar çatlatma iğnesi sonrası bugün 14. Gün adetime 5 gün var test yaptım böyle çıktı.birde ben iğne öncesi bir kere değerlendirdim iğne sonrası da 36 saat sonra olmadı 1 gün daha sonrası oldu bi sebepten dolayı yani hiç mi hiç beklemiyorum aslında birde ilk gebeliğimde hiç belirtim olamamıştı sadece adetim gecikmişti şimdi hem bu ayı değerlendiremediğimden hemde ara ara ha geldi gelecek adet olucakmışım gibi bekliyorum aslında hecelenmekte istemiyorum.ne dersiniz ?
 
İğnenin etkisi sürüyor mudur ?
 
Canım bugün 14. gün ise iğnenin etkisi yoktur artık.
Bence hemen bir kan vermelisin.
 
Annemle konuştum annem yarını bekle dedi.aşırı heyecanlandım sabahtan tekrar test yapmaya korkuyorum çıkmazsa diye
Canım ben 2 kez çatlama iğnesi kullandım. 12.-13. gün test yaptığımda hep negatifti. Yani iğnenin etkisi kalmıyordu. Eğer varsa yarın sabaha daha da koyulaşmış olur. Testin bozuk olduğunu da sanmıyorum. ay inşallah hayırlısıyla vardır ya.
Belirtin falan yok mu?
 
Amin kuzum inşaAllah herkese nasip olsun ilk hamileliğimde belirtim olmadı sadece günüm geçmişti.hem bu ayı değerlendiremediğimden ümitli değildim hemde adet öncesi ağrısı yaşıyorum oldum olucam gibi sanki
 
Birde kızımdan önce adet olucağım zaman göğüs hassasiyeti yaşardım ama Doğumdan sonra adetim düzene girdiği andan itibaren kasık ağrısı vs dışında göğüs hassasiyetim hiç Yok bu yüzden anlayamıyorum .
 
Kızlar bugün pıhtı gibi beyaz bi akıntı geldi, kasıklarım hala ağrıyor, bir de bi iki danla pembe akıntı geldi. Çok şaşkınım. Deli gibi de vajinal kaşıntım var. Acil doktora randevu aldım dua edin bana inşallah bi şey çıkmaz.
 
İnşallah canım yaa doktordan gelınce haber ver
 
Gözünaydın :) hamişsinnn
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…