- 4 Haziran 2013
- 12.251
- 8.520
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.281
AA git gözük bakalım biKızlar bugün pıhtı gibi beyaz bi akıntı geldi, kasıklarım hala ağrıyor, bir de bi iki danla pembe akıntı geldi. Çok şaşkınım. Deli gibi de vajinal kaşıntım var. Acil doktora randevu aldım dua edin bana inşallah bi şey çıkmaz.
Valla geceyi bile beklemedim kızzen alttaki çok koyu himen değerlendir
Teste göre hamilesin ama çatlatma konularını pek bilmiyorum, pozitif olarak mı etkiliyor testi hiçbir fikrim yok. Umarım gerçekten hamişsindir.Eki Görüntüle 2285034
Selam kızlar çatlatma iğnesi sonrası bugün 14. Gün adetime 5 gün var test yaptım böyle çıktı.birde ben iğne öncesi bir kere değerlendirdim iğne sonrası da 36 saat sonra olmadı 1 gün daha sonrası oldu bi sebepten dolayı yani hiç mi hiç beklemiyorum aslında birde ilk gebeliğimde hiç belirtim olamamıştı sadece adetim gecikmişti şimdi hem bu ayı değerlendiremediğimden hemde ara ara ha geldi gelecek adet olucakmışım gibi bekliyorum aslında hecelenmekte istemiyorum.ne dersiniz ?
Canım peynir gibi beyaz akıntı mantardan kaynaklanıyormuş, kaşıntı da var deyince ondan şüphelendim ben..Kızlar bugün pıhtı gibi beyaz bi akıntı geldi, kasıklarım hala ağrıyor, bir de bi iki danla pembe akıntı geldi. Çok şaşkınım. Deli gibi de vajinal kaşıntım var. Acil doktora randevu aldım dua edin bana inşallah bi şey çıkmaz.
Günaydınn kızlarYa bugun kasıklarımda sanki adet olacakmısım gibi hafif hafif bi agrı var adet oncesı oyle olur hep demekki bu ayda bız tutturamadık offf ya
Allahım ne ka düzenli bi kadın..Ama resim atamadım galba. D
Evet canim beni biraz yorsada tertibi seviyorum dağınık olunca geliyolar banaAllahım ne ka düzenli bi kadın..
Ben de hiç hoşlanmıyorum dağınıklıktan, evi toplamadan ağzıma lokma bile atamam. Bazen diyorum keşke daha rahat bir insan olsam :/Evet canim beni biraz yorsada tertibi seviyorum dağınık olunca geliyolar bana
He tamam o zaman canım bir danış uygulayabilirsin derse faydasını görürsün benceEşim tek böbrekli olduğu için bu karışımları yapmaya korkuyorum açıkçası bi uzmana sormakta fayda var
Valla geceyi bile beklemedim kızzama kısmet bakalım
İnşallahiyi yapmışsınnn hayırlısı artıkın
Bend aynı şeyi düşünüyorum şöyle heryer heryerd olsun ama bana sıkıntı yapmasın ne güzel olurBen de hiç hoşlanmıyorum dağınıklıktan, evi toplamadan ağzıma lokma bile atamam. Bazen diyorum keşke daha rahat bir insan olsam :/
Ayy hadi inşallah zaman geçmek bilmiyor beklerkenİnşallahhepimiz seviniriz bu ay
2 gün içinde veriyorlar geneldeHanımlar sağlık ocağında test yapsam sonucu ne zaman alabilirim
Yarın alırsınızHanımlar sağlık ocağında test yapsam sonucu ne zaman alabilirim
Canim ben daha olmadim regl beklemekteyim :)@ezgiiietommmm , @ignores , @Kelebekan ,Vizeci06 , @guzelgunler2019 kızlar durumlar nedir varsa yeni batları alayım mı ?