- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.241
Günaydınlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim eklencek ki canım ?bu tabloya eklenecek kimseler yok mu?
Güncelleme olmamış ama
en alttaki çok koyu himen değerlendirAma resim atamadım galba. D
Gün sayınca hiç geçmiyor canım. 15 Temmuzu da beklemezsen nasıl geçtiğini bile anlamazsın. Ama şimdi insan saatleri bile sayıyor gibi demi.Bir hafta nasıl geçer yaaaaaa bir an önce 15 Temmuz gelsin de test yapsam
sürekli oluyor mu ? Her zaman bir umut var tabi ki , ne kadar var bata ?Benim beyaz içinde pütür pütür şeyler olan baya katı kıvamlı bir akıntım oldu umutlandım bak şimdi
Kesinlikle canımGün sayınca hiç geçmiyor canım. 15 Temmuzu da beklemezsen nasıl geçtiğini bile anlamazsın. Ama şimdi insan saatleri bile sayıyor gibi demi.
Günaydın kızlar
GünaydınnnnlarrrGünaydınnn
Günaydınlarrr
GünaydınnnnnnnGünaydın kızlar
MonicaBing canımcım diğer sperm testine kadar eşine besin takviyesi yap bakalım ne çıkacak sonuç. Mutlaka arı sütü+bal+polen+propolis karışımı yesin her sabah 1 kaşık aç karnına. Ceviz+badem+kaju ve fındık tüketsin bir avuç her gün. Sigara kullanıyorsa bıraksın ve fazla kiloları varsa versin. Değeriniz çok düşük değil bence. Bir bunları yapın bakalım değer ne olacak.
6 gün kaldı. 3 gündür geliyor bazen de limon sarısı gibi oluyo ilginçsürekli oluyor mu ? Her zaman bir umut var tabi ki , ne kadar var bata ?
sarı ve yeşil üşütme ile de alakalı olabiliyor. Sen bekle bakalım canım bata 1 gün kala test yaparsın. 10/07 bat yani senin listeye ekliyorum6 gün kaldı. 3 gündür geliyor bazen de limon sarısı gibi oluyo ilginç
Söylemek istediğim hamilelik haberi alan yok mu?kim eklencek ki canım ?
Yok canım benim ya siftah olmadı henüz beklemedeyizSöylemek istediğim hamilelik haberi alan yok mu?
Karşılarına yazılsındı. Bazen cok mesaj geliyor geriye çok gidemiyorum.
Kaçırmış olabilir dedim. :)
hayırlısı olsun inşallah herkes içinYok canım benim ya siftah olmadı henüz beklemedeyiz
Tamammm iyi haberler veririm inşallahsarı ve yeşil üşütme ile de alakalı olabiliyor. Sen bekle bakalım canım bata 1 gün kala test yaparsın. 10/07 bat yani senin listeye ekliyorum
aminnnnnhayırlısı olsun inşallah herkes için
Eşim tek böbrekli olduğu için bu karışımları yapmaya korkuyorum açıkçası bi uzmana sormakta fayda varGünaydın kızlar
MonicaBing canımcım diğer sperm testine kadar eşine besin takviyesi yap bakalım ne çıkacak sonuç. Mutlaka arı sütü+bal+polen+propolis karışımı yesin her sabah 1 kaşık aç karnına. Ceviz+badem+kaju ve fındık tüketsin bir avuç her gün. Sigara kullanıyorsa bıraksın ve fazla kiloları varsa versin. Değeriniz çok düşük değil bence. Bir bunları yapın bakalım değer ne olacak.