- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.061
Aynen öyle canım hayırlısı nasip değilmişHayırlısı olsun canım, sıkma canını. Allah büyük. Demek ki varmış bir vakti saati. Umutsuz olmak yok çalışmalara devam inşallah Temmuz da alacağız hayırlı haberi. Bak en azından hamile kalabiliyorsun.
Sağol canım benim. Evet zaten çok yüksek bir değerle öğrenmedim 9.35 ti öğrendiğimde 2 gün sonra 4'e düştü. Bu kadar düşük öğrendiğim için biliyordum zaten kimyasal olabileceğini. Sadece insan yine de üzülüyor. Bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla versin rabbim.Canım çok üzüldüm
Allah en kısa zamanda yeniden yaşatsın
Kaçken öğrenmiştin değerini
Hemen mi düştü
Amin amin inşallah canım.Aynen öyle canım hayırlısı nasip değilmişEvet en azından onu görmüş olduk sağlıklı bir şekilde bir daha nasip etsin allahım
Olur canım inşallah ben de 10 aydır uğraşıyordum bu ay oldu. Rabbim bence rn doğru en hayırlı zamanı biliyor sana da öyle olacak hiç umutsuz olma. Ben hiç umudumu yitirmedimSag ol canm inşallah bana da ıkıncısı nasıp olur maalesef ilkim düşük oldu
Ben de yitirmedim tabıkı ama cok zorlu süreler gecırdım yavas yavas kendımı toparlıyorum bakalım inşallah rabbim hayırlısıyla hepımıze bebeğimizi kucagımıza almayı nasıp ederOlur canım inşallah ben de 10 aydır uğraşıyordum bu ay oldu. Rabbim bence rn doğru en hayırlı zamanı biliyor sana da öyle olacak hiç umutsuz olma. Ben hiç umudumu yitirmedim
Kuzum bal tarçın çörek otu ama öğütülmüş olan onları alıp karıştırıyorsun.Adetinin ikini gününden başlayıp en fazla 10 gün yiyosunAy kızlar bizede söyleyin
MuhteşemsinnnnYok canım niye pes edeyim 10 gün sonra tatile gidiyorum zaten iyice bir dağıtır kafamı toparlarım sonra kaldığım yerden devam
Haklısın canım, inşallahBen de yitirmedim tabıkı ama cok zorlu süreler gecırdım yavas yavas kendımı toparlıyorum bakalım inşallah rabbim hayırlısıyla hepımıze bebeğimizi kucagımıza almayı nasıp eder
Canım benim çok teşekkür ederim.Muhteşemsinnnn❤ Zaten koalalara ayrı bir sempatim vardı nickini görünce seni de tanımadan enerjine hayran kaldım☺ En güzel en hayırlı sonuçlar senin olsun kuzum
Dün gittim canım değerim 729 olmuştu daha göremeyiz ama yine de bakalım dedi doktor baktı ama yok henüz sıpaCanım benim çok teşekkür ederim.Bekleyen herkes hayırlı sonuçlarını alsın inşallah Sen gittin mi doktora? Gördün mü keseyi?
Hadi bakalım inşallah bir dahaki gidişinizde kalp atışını duymak nasip olur.Dün gittim canım değerim 729 olmuştu daha göremeyiz ama yine de bakalım dedi doktor baktı ama yok henüz sıpa ☺ Kan tahlili yaptı sonuçları göstermek için gitcem bugün. Tsh felan normal folik asitime bakmış 8.1 çıkmış ama b12 eksik ona takviye verir galiba bir de azcık kanımda enfeksiyon var çook çok az bakalım ne diycek☺
İnşallah canımm benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinHadi bakalım inşallah bir dahaki gidişinizde kalp atışını duymak nasip olur.dikkat et kendine,takviyelerini düzenli kullan.
Teşekkür ederim canım umarım bu ay minik kendini hissettirir değerlendirdik diye ümit ediyorumBenım 12 kusur cıkmıstı senın daha ıyı cıkmıs gebelıkmıdır bılmem ama 10 ve ustu kalıtelı yumurta catlaması demek
Günaydın canım temmuz ayı bebiş ayı olur inşallahEe kızlar haziran ayıda bittiyokmu haziranda mutlu haberi alan hepimiz temmuzu mu bekliyoruz yine
bal çörek otu tarçını karıştır adetin başlangıcından bitimine kadar her sabah bir yemek kaşığı ye , yumurtanın kalitesini arttırıyor. akşam yersen uyuyamazsınNasıl yapıyorsunuz bu kürü, anlatır mısınız?
sağlık olsun üzülme hiç...olumlu düşün bak en azından hamile kalabiliyorsun , temmuz ayına inşallah4e düşmüş canım maalesef kimyasal... Bir kaç güne adet olurum.
Haha kanıma giremezsinBiz hiç çocuk düşünmezken ancak 1 tane fikrine alışabildik, 2. yi hiç düşünmüyoruz bile.. Tabi nasip bu işler, bakarsın ikiz olur. Benim tarafımda da eşimin tarafında da ikiz çok.. Umarım olmaz da
Canım ben de geçen ay bal çörekotu tarçın kürü yaptım çok yeme şansımda olmadı ama iki gün pik gördüm ovu testinde onun sayesinde mi oldu bilmiyorum ama bu ay hamileyim☺☺ Umarım sana da iyi gelir ve hamile haberini alırız❤