- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.081
Üzüldüm tabi ama sonradan kaybetmektense şimdiden olması daha iyisağlık olsun üzülme hiç...olumlu düşün bak en azından hamile kalabiliyorsun , temmuz ayına inşallah
Tamam canım değiştiriyorumbalbocegi35 canım hasta oldum bugün yeni bat 27 Temmuz.
haklısın canım benim , sağlıklı şekilde anacıklarına tutunsunlardaÜzüldüm tabi ama sonradan kaybetmektense şimdiden olması daha iyiAynen canım en azından onu görmüş oldum. Kımset artık hangi ay gelirse sağlıkla gelsin de
Amin canım benim inşallahayy ne güzelll allah analı babalı büyütsün inşallah , olmayanlara da nasip etsin .
Bal tarçın çörek otu yumurta kalitesini arttırıyor diye biliyorum , o yüzden miydi daha önce bilmiyorum ama bende kürü uyguladığımda hamile kalmıştımÇok teşekkür ederimm
Evet varmış bir hikmeti çörekotu her derde deva olduğu ile ilgili Kuran'da da geçtiğini duydum .Amin canım benim inşallah❤ Sıra sizde artık, dualarımda olacaksınız☺☺ Demekki bu çörekotu küründe var bir hikmet ☺
Günaydınlarr, aminnnnnngünaydın kızlaaaar
inşallah çok güzel bir gün olur hepimiz için
Aynen canım benimhaklısın canım benim , sağlıklı şekilde anacıklarına tutunsunlarda
İnşallah derdi olan derman olan herkese faydalı olsun kuzumEvet varmış bir hikmeti çörekotu her derde deva olduğu ile ilgili Kuran'da da geçtiğini duydum .
bekle bakalım :) var mı peki belirti ?Günaydın kızlar ben hala olmadım ama kafayada takmıyorum neden olmuyorum ki esim kızdı hemen test yapıyorsun negatif olunca üzülüyorsun pazar gününe kadar yapmak yok test dedipazar gunu kan verecegim olmazsa
Bir belirti yok bence ama ben üşüttüm sanirim midem bulanıyor bir üşüme oluyor bir ateş basıyor bence üşüttüm bebek olsa bu kadar kısa sürede mide bulanır mı kibekle bakalım :) var mı peki belirti ?
hadi hayırlısı inşallah bebiş vardırBir belirti yok bence ama ben üşüttüm sanirim midem bulanıyor bir üşüme oluyor bir ateş basıyor bence üşüttüm bebek olsa bu kadar kısa sürede mide bulanır mı ki
Bir de kızlar afedersiniz adetimden 1 hafta önce benim ilişkide cnm cok acırdı suan hic adet olacakmış gibi degil acı sızı yok
hayirlisi cnm inş hepimizde vardırhadi hayırlısı inşallah bebiş vardır
Bat ne zamandı canımGünaydın kızlar ben hala olmadım ama kafayada takmıyorum neden olmuyorum ki esim kızdı hemen test yapıyorsun negatif olunca üzülüyorsun pazar gününe kadar yapmak yok test dedipazar gunu kan verecegim olmazsa
Bir belirti yok bence ama ben üşüttüm sanirim midem bulanıyor bir üşüme oluyor bir ateş basıyor bence üşüttüm bebek olsa bu kadar kısa sürede mide bulanır mı ki
Bir de kızlar afedersiniz adetimden 1 hafta önce benim ilişkide cnm cok acırdı suan hic adet olacakmış gibi degil acı sızı yok
belirti mi acababende bgn öyleyim dün gece polar battaniyeye sarılım eşim şaşırdı şimdide sıcak basıyo ya gerçekten üşüttük şifayı kaptık ya da var bi gariplik
Mesela ben erken gebelik testi yapsam mı diye dusunuyorum bu ay progesteronda yuksek cıkınca baya umutluyum ama ya negatifse dıyede endişeleniyorum 10 temmuz adet tarıhım 8 gun var dahakızlar neler yapıyorsnuz?
Yumurtlamanın üstünden ne kadar geçti?Mesela ben erken gebelik testi yapsam mı diye dusunuyorum bu ay progesteronda yuksek cıkınca baya umutluyum ama ya negatifse dıyede endişeleniyorum 10 temmuz adet tarıhım 8 gun var daha