- 4 Haziran 2013
- 12.236
- 8.506
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Benim göz senin profil fotoğrafına neden kayıyor yaBelki daha önce yumurtlamaya denk gelmemiştir, ilk kez ovü testiyle takip ediyorum. Geçen aylarda bazı günler aksamalar da oldu, bu ay yumurtlamadan kesin emin olup o günleri es geçmemek istiyoruz.
Mod düşürmek yok , toplayın gardınızı daha savaşa yeni başlıyoruzGünaydın kızlar
Bu sabah bir hevesle bat'a 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Bu ay da karavana galiba. Çok moralim bozuldu. üstelik 2 günde bir yaptığımız halde olmadı. Off benim moralim sıfır sıfır sıfırrrr
Yaa bu erken gebelik zımbırtıları bat'ı beklemene gerek kalmıyor diye yaptım yoksa günümü bekleyecektim. Zaten artık bat günü olmazsam normal gebelik testi yaparım ne yapayım. Olmadı dediğin gibi önümüzdeki aya.Günaydın canım erken yapmışın sanki testi dört gün geçsin bir daha yap bence ümidimizi yitirmek Yok olmazsa bir sonraki ay devam inşallah olacak
Senin sağlığın daha önemli canım , çok geçmiş olsunBenimd canım sıkkın kızlar, bat bugün bitiyor dün gece şiddetli kulak ağrısı ile acillik oldum birsürü ilaç yazdı, antibiyotik kullanmam gerekmiş yoğun iltihap var dedi. Bend antibiyotik yazmayın korunmuyoruz eşimle dedim, oda ağrın dinmez yazcağım antibiyotik hamilelerd içebilir dedi. Adı Klomoks BıD1000mg. Acaba zararı olurmu kızlar 1 hafta kullanıca. Muhtemelen yumurtlama günlerime denk gelicek. Ne dersiniz varmı antibiyotik içerken hanile kalan veya hamile olan
Sorma balböceği dün iki arkadaşımında gebelik haberini aldım. Biri denediği ilk ay, diğeri 2. ayda gebe kaldı. Kıskanmadım çok sevindim ama gıpta ettim sadece. Öyle oluncada erken gebelik testi ile bakayım dedim ama kocaman bir tek çizgi çıktı sadece.Mod düşürmek yok , toplayın gardınızı daha savaşa yeni başlıyoruzo bebişler buraya gelicekler
Günaydın kızlar
Bu sabah bir hevesle bat'a 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Bu ay da karavana galiba. Çok moralim bozuldu. üstelik 2 günde bir yaptığımız halde olmadı. Off benim moralim sıfır sıfır sıfırrrr
Sorma balböceği dün iki arkadaşımında gebelik haberini aldım. Biri denediği ilk ay, diğeri 2. ayda gebe kaldı. Kıskanmadım çok sevindim ama gıpta ettim sadece. Öyle oluncada erken gebelik testi ile bakayım dedim ama kocaman bir tek çizgi çıktı sadece.
O işler öyle olmuyor canım deseydin.Olcagi varsa ayda bir ile bile oluyorhayirlisi olsun hepimiz icin insallah. Bana doktor ilk gorusmede ayda 2-3 iliskini yasa. Yumurtlamaymis ovuymus takilma akisina birak dedi onuda gun gun sayma dedi ama yapamiyoruz iste:) cocuk odakli cocuk icin iliski yasamayin keyfinize bakin dedi ama bende ovu testi yaptim
Yaa benim de daha 2.ayım ama bu ay gün aşırı ilişki yaşadık. inofolic falan kullanmıştım diye çok ümitlenmiştim sanırım.Kacinci ayin canim. Benimde tum arkadaslar dener denemez kaldi
Çok teşekkür ediyorumSenin sağlığın daha önemli canım , çok geçmiş olsun
Aynen üzülmek hemen kendini koyvermek yokYaa bu erken gebelik zımbırtıları bat'ı beklemene gerek kalmıyor diye yaptım yoksa günümü bekleyecektim. Zaten artık bat günü olmazsam normal gebelik testi yaparım ne yapayım. Olmadı dediğin gibi önümüzdeki aya.
Yaa benim de daha 2.ayım ama bu ay gün aşırı ilişki yaşadık. inofolic falan kullanmıştım diye çok ümitlenmiştim sanırım.
Benmde arkadaşımla aramda 1 ay vardı hamileydik ikimizde , ben düşük yaptıktan snra pek görüşmek istemedim . 2 haftadır görüşelim diye tutturdu , görüşmek istemiyorum açıkçası aklıma geliyor üzülüyorum. Kuzenimde hamileymiş 3aylık onu duydum ne yalan söyleyim bende kıskandım. O yüzden seni çok iyi anlıyorum , inşallah bizde güzel haberler alıcaz vakti saati gelince...Sorma balböceği dün iki arkadaşımında gebelik haberini aldım. Biri denediği ilk ay, diğeri 2. ayda gebe kaldı. Kıskanmadım çok sevindim ama gıpta ettim sadece. Öyle oluncada erken gebelik testi ile bakayım dedim ama kocaman bir tek çizgi çıktı sadece.
Kız ne güzel tutuyorsun sen kendini ben çok sabırsız bir insanım.Aynen üzülmek hemen kendini koyvermek yokolmasa da hep devam edecez Rabbim inşallah bize de nasip eder ben erken testlerden yapmıyorum hiç yapmak da istemem bak benim bir tane kızım var ona hamileyken ne zaman öğrendim biliyor musun izmirde tatildeydik 5 Ekim’de 2016 bat günümdü ben gebelik testini tatil dönüşü 8 Ekim de yaptım tam net çift çizgi görünmüştü o yüzden ben yine aynı şekilde bat günümü iki gün geçsin öyle yapacam 12 Temmuz bat tarihim 15 inde felan test yaparım sen de devam pes etmek Yok
Aa resmen aynı durumdayız :))E dur bakalim daha:)
Benimde 2. Ayim ilk ay asiri heves hatta oldu mu diye kendimi hamile hissediyordum bu ayda hic umudum yok oysa daha cok dikkat ettik herseye ama ilk ay hamile kalamayinca (dikkat ettigi halde) mood cok dusuyo... inofolic folik asitmis aslinda sitede okuyunca merak etmistim cok bende kullaniyorum ama baska marka... benim bata 9 gun var daha bakalim hepimize guzel haberler insallah insallah
E yani boşuna sıkılmış üzülmüş olacan o yüzden en güzeli beklemek evet çok zor biliyorum ama beklediğin zaman eğer reglin gelirse zaten erken testi de boşuna yapmamış oluyorsun regl gelmeyip günün geçerse zaten yapıp gebelik var Yok öğrenmiş oluyorsun daha iyiKız ne güzel tutuyorsun sen kendini ben çok sabırsız bir insanım.
Mesela erken gebelik yanlış çıktıysa boşu boşuna üzülmüş olacağım. Haklısın en iyisi beklemek.
Kuzucum anladım aklına geliyor ama her gebe gördüğünde de gelmiyor mu? Samimi bir arkadaşınsa destek olmak,yanında bulunmak istiyordur. Sana nispet için görüşelim dediğini sanmam.Benmde arkadaşımla aramda 1 ay vardı hamileydik ikimizde , ben düşük yaptıktan snra pek görüşmek istemedim . 2 haftadır görüşelim diye tutturdu , görüşmek istemiyorum açıkçası aklıma geliyor üzülüyorum. Kuzenimde hamileymiş 3aylık onu duydum ne yalan söyleyim bende kıskandım. O yüzden seni çok iyi anlıyorum , inşallah bizde güzel haberler alıcaz vakti saati gelince...
Ahh ahh her seferinde dediğin gibi sabırlı olabilsem...E yani boşuna sıkılmış üzülmüş olacan o yüzden en güzeli beklemek evet çok zor biliyorum ama beklediğin zaman eğer reglin gelirse zaten erken testi de boşuna yapmamış oluyorsun regl gelmeyip günün geçerse zaten yapıp gebelik var Yok öğrenmiş oluyorsun daha iyiİnşallah vardır bir şeyler sen de
Kuzum benm arkadaşım patavatsız, nispeti havayı çok sever , zaten görüşmeyi çok istemesinin sebebi kendini göstermek diyebilirim, 12 senelik arkadaşım huyunu suyunu çok iyi biliyorum. Evlendiğim ilk zamanlarda borcumuz çok vs muhabbeti yaptım , kendisinin karşılık olarak söyledği valla ben hiç sıkıntı görmedim çok rahatım demesi vb durumlarla çok karşılaştım. Şimdi görüşsek hadi daha yapmıyonuz mu yetişemedin bana dicek vs... benmki fesatlanmak değilde insanın içi buruluyor işte... Aminnn allahım isteyen herkese versinKuzucum anladım aklına geliyor ama her gebe gördüğünde de gelmiyor mu? Samimi bir arkadaşınsa destek olmak,yanında bulunmak istiyordur. Sana nispet için görüşelim dediğini sanmam.
Ben kıskanmıyorum valla sağlıkla ilerlesin hamilelikleri tüm gebelerin. Sadece benimde olsun istiyorum,gıpta ediyorum. Her gebe gördüğümde sağlıkla kucağınıza alın diyorum. Sonra allahım bana da nasip et diyorum. En kısa zamanda hayırlısıyla bize ve bütün isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim.