- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- Konu Sahibi balbocegi35
Az kalmış hadi inşallah hayırlı haberini alırızMerhaba herkese inşallah herkes en kosa zamanda bebişine kavuşur benide eklermisiniz listeye. Tüp bebek tedavisi oldum 24ü kan testim var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kalmış hadi inşallah hayırlı haberini alırızMerhaba herkese inşallah herkes en kosa zamanda bebişine kavuşur benide eklermisiniz listeye. Tüp bebek tedavisi oldum 24ü kan testim var :)
İnşallahAz kalmış hadi inşallah hayırlı haberini alırız
Aklımdan geçtin komşum ama dedim ki biz artık onu hamişler topiklerine sevkederizpawlover insan bi çağırır demi kötü komşu seni ❤
Hoş buldum teşekkür ederimMerhaba hoş geldiniz inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Çok amin çok inşallahNe güzel, Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Bend 4 5 kutu kullandım ondan ama şuan normal folik asit içiyorum. Kullanmadan önce baya araştırdım etkisi oluyor diye okudum ama benve tesadüf canım sonuçta hepsi aynıAranızda inofolic kullanan var mı kızlar?
Canımm ağzından bal damlıyoAklımdan geçtin komşum ama dedim ki biz artık onu hamişler topiklerine sevkederiz
Hoşgeldin cicim inşallah en yakın zamanda mutlu haberler veririz birbirimizeMerhabalar, 2.5 yıllık evliyim, artık bebek düşünüyoruz. Ocaktan beri korunmuyoruz ama nasip olmadı. 2 aydır aslında ciddi olarak çabalıyoruz. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Anladım canım.Bend 4 5 kutu kullandım ondan ama şuan normal folik asit içiyorum. Kullanmadan önce baya araştırdım etkisi oluyor diye okudum ama benve tesadüf canım sonuçta hepsi aynı
Kızlarrrrr günaydınAnladım canım.
İnşallah etkisi vardır yine de ama baya pahalı diğer folik asitlerden çünkü.
GünaydıııınKızlarrrrr günaydın
Günaydin.Kızlar günaydın bana rahim filmi çekilmesini söyledi doktorum. Aranızda İstanbul'da çektirip ağrısız acısız halleden var mı
İnşallah canımHoşgeldin cicim inşallah en yakın zamanda mutlu haberler veririz birbirimize
Önceki yıl şişli echomarda çekildim anestezisiz 550 tl idiKızlar günaydın bana rahim filmi çekilmesini söyledi doktorum. Aranızda İstanbul'da çektirip ağrısız acısız halleden var mı
Önümüzdeki sonbaharda gebelik düşünüyorum bende aranıza gelebilir miyim demiştimyaa sorma bugün çok işim var canım geriye dönük bakamadım hiç ne yazdın?